سلام دوستان
وقتی یک عکس را روی عکس دیگری درگ می کنم
این عکس تغییر سایز داده وکوچک تر یا بزرگ تر از سایز واقعی اش روی آن عکس می آید
چطور باید آن را با سایز خودش درگ کنم
چطور وقتی آن را درگ کردم سایز آن را به سایز قبلی و اصلی اش برگردانم
سلام دوستان
وقتی یک عکس را روی عکس دیگری درگ می کنم
این عکس تغییر سایز داده وکوچک تر یا بزرگ تر از سایز واقعی اش روی آن عکس می آید
چطور باید آن را با سایز خودش درگ کنم
چطور وقتی آن را درگ کردم سایز آن را به سایز قبلی و اصلی اش برگردانم
سلام.
باید رزولوشون تصویر اصلی و تصویر درگ شونده را یکی کنید و بعدا درگ کنید.
ببینید من درست متوجه شدم؟
مشکل شما اینه که فرضا یه عکس (فرضا عکس A) با سایز n*n و یه عکس دیگه دارید (فرضا عکس B) با همون سایز... ولی وقتی عکس A رو روی B می اندازید (یا بالعکس) هر دو عکس فیت هم نیستند و یکی بزرگتر و یکی کوچکتر از دیگری است... درسته؟
اگه مشکلتو اینه، باید بگم این موضوع بر میگرده به مقدار و واحد Resolotion عکستون... خصوصا واحد رزولوشن.
واحد Resolotion یک عکس یا Pixels/Inch هستش یا Pixels/cm.
اگه اشتباه نکنم اگر مقادیر یکسانی را برای هر کدام از این واحد ها برای رزولوشن عکس تعیین کنیم، عکسی که واحد آن پیکسل بر اینچ باشد بزرگتر خواهد بود.
Any way:
واسه تغییر این پارامتر، به Image Size که در منوی Image هست رجوع کنید.
یاعلی![]()
ممنون از شما دوست عزیز
من هم سعی می کنم مثل شما دقیق بنویسم امیدوارم واضح گفته باشم
مثلا یک عکس داریم به نام A با سایز n*n که فرمودید
یک عکس هم داریم به نام B حالا با هر سایزی (فرقی نمی کند که هم سایز با عکس A باشد)
مشکل اینجاست که وقتی عکس A را می آوردم درون عکس B عکس که درگ شده
سایزش تغییر می کند و یا کوچک تر یابزرگ از سایز واقعی اش می شود
1- من می خوام یا همون سایز بماند یعنی با همان سایز خودش درگ شود
2- و دیگه اینکه حالا اگر با سایزش خودش درگ نشد چطور بهش اندازه بدهیم که هم سایز، سایز قبلی اش بشود (یعنی بعد از درگ کردن بهش سایز بدهیم)
این بحثی که می کنید فکر کنم مربوط به زوم است... ببینید...
در فتوشاپ چه یه عکس یه متر در یه متر و چه یک سانتی متر در یه سانتی متر رو لود کنید، هر دو برای بهتر و کامل دیده شدن در صفحه مانیتور، به صورت پیشفرض ابعاد نسبی تقریبا یکسانی رو میگیرین... و فرضا ما میبینیم هر دو عکس بعد از لود شدن اندازه تقریبا یکسانی با هم دارند... (اصطلاحا حالت زوم یکسانی دارند)
اما با مقایسه دو عکس با درگ کردنی که شما بهش اشاره کردید متوجه میشیم که هم اندازه نیستند...
اگه شما فرضا یه والپیپر 1024*768 رو بندازید در پیج استاندارد صفحه A4، میبینید که والپیپر شما بعد از درگ شدن خیلی کوچکتر در صفحه A4 دیده میشه... این باعث شده که فکر کنید ابعاد عکستون کوچک شده... اما اینطور نیست... چون پیج A4 سایز بسیار بزرگی دارد و در عین حال تنظیمات زوم به حالتی است که باید کل صفحه A4 دیده شود... به همین دو دلیله که شما فکر میکنید عکستون بعد از درگ شدن ابعادش تغییر می کنه... اما به این شکل نیست... برای اطمینان Ctrl + T وقتی لایه عکس درگ شده، سلکت است فشار بدید، در تنظیمات بالا ابعاد واقعی لایه به یکی از واحد های معمول فتوشاپ اومده. این ابعاد رو با ابعاد واقعی قیاس کنید.
مورد دوم صحبتتون هم مربوط به صحبت پایانیم راجع به Ctrl + T هستش...
یه نکته تکمیلی هم بگم... اگه بخواین هر عکسی رو در فتوشاپ با سایز واقعیش بر مبنای پیکسل ببینید، Alt + Ctrl + 0 رو فشار بدید.
یاعلی![]()
سلام دوست عزیز
مرسی ازشما که انقدر واضح توضیح می دهید
و شرمنده از وقتی که می گذارید
راستش سه عکس متفاوت از سه حالت عکس تهیه کردم برای آپ کلاً سیستم هنگ کرد و نشد بگذارم
1- ابتدا از image size ابعاد عکس رو دیدم 13 خورده ای در 17 خورده ای بود
2-آن را درگ کردم داخل یک صفحه A4 و خط کش رو فعال کردم ابعاد آن از روی خط کش دیدم
در خط کش بالا از عدد 2 خط آن طرف تر بود( 3.2)
در خط کش کناری از عدد 4 سه خط رد شده بود (4.3)
3- alt+ctrl+0 زدم کل صفحه بزرگ شد و باز هم سایز آن عکس همان بود روی خط کش
در تنظیمات بالا که گفتید کدام تنظیمات است؟وقتی لایه عکس درگ شده، سلکت است فشار بدید، در تنظیمات بالا ابعاد واقعی لایه به یکی از واحد های معمول فتوشاپ اومده. این ابعاد رو با ابعاد واقعی قیاس کنید.
اگه ctrl+t رو بزنیم ابعاد تغییر می کند؟؟؟؟؟
چطور با زدن ctrl+t ابعاد رو دقیقاً مثل ابعاد واقعی کنیممورد دوم صحبتتون هم مربوط به صحبت پایانیم راجع به Ctrl + T هستش
شاید منظورتان این است که بعد از درگ کردن خط کش رو فعال و با زدن ctrl+t از روی خط کش نگاه کرده و آن را تنظیم کنیم پس نمی توان جایی عددی داد تا خودش دقیق تنظیم بشود؟؟؟
این رو هم اعمال کردم ولی کل صفحه بزرگ شد ابعاد عکس درگ شده همان بودیه نکته تکمیلی
ا ! چه سوال خوبي منم يه همچين مشكلي داشتم !
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)