سلام
من رو سیستمم ویندوز Xp دارم
اومدم بک آپی رو که با برنامه آکرونیس گرفتم و برگردوندم رو درایو دیگه الان ریکاور شده منتها منوی بوت نداره که بتونم ویندوز 7 رو لود کنم کمک کنید![]()
سلام
من رو سیستمم ویندوز Xp دارم
اومدم بک آپی رو که با برنامه آکرونیس گرفتم و برگردوندم رو درایو دیگه الان ریکاور شده منتها منوی بوت نداره که بتونم ویندوز 7 رو لود کنم کمک کنید![]()
بااین برنامه EasyBCD احتمالابتونبد منوی بوت برگردونید
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام هنگامیکه این برنامه رو باز میکنم خطای زیر رو میده برنامه EasyBcd
__________________________________________________ __
من از برنامه VistaBootpro هم استفاده کردم بازم همین خطا رو میده
توی پیغم خطا نوشته که روی برنامه راست کلیک کنید و Run as Admin رو بزنید و من اینکار رو کردم بازم نشد.
__________________________________________________ _______________________________
jتو حالت SafeMode هم اجرا کردم نشد
![]()
Last edited by Hamid.dzh; 20-05-2011 at 16:18.
دوست عزيز شما يه راه راحت تر هم داري : اين كه دي وي دي ويندوز 7 رو بذاري باهاش بوت شي از قسمت system repair گزينه startup repair رو انتخاب كني. سريع تر كارت راه مي افتهولي اگه مي خواي با اين برنامه كار كني رو برنامه كليك راست كن و گزينه run as administrator رو انتخاب كن تا برنامه اجرا بشه. راه سوم هم هست كه تو cmd بشيني با bcdedit ، يه ntldr رو createstore كني و ... كه فكر كنم واسه شما همون گزينه ي اول راحت تر باشه
موفق باشي.
نمیشه
بیشتر توضیح بدید![]()
دوست عزيز شما دقيقاً تو چه ويندوزي نمي توني بري؟ XP يا 7؟
ببینید صرفا با برگردوندن اطلاعات سیستم عامل به یک پارتیشن نمیشه اون رو بوت کرد. ریکاوری در صورتی هستش که همون ویندوز آسیب ببینه و شما ریکاوری کنید و اون فایلها از BootStrap قبلی استفاده کنند.
اگر نه که شما میتونستی کل درایو ویندوز رو توی DVD رایت کنی و میشد BackUp و هروقت میخواستید استفاده میشد.
اطلاعات بوت و اصلی ترینش یعنی MBR با BackUp کپی نمیشن.
شما برای رفع این مشکل یک ویندوز 7 نصب کن و بعد توی همون پارتیشن ویندوز 7 از BackUp استفاده کن تا سیستم بتونه اجراش کنه.
اگر نه سیستم شما الان داره از XP بوت میشه و شما زمین بریو آسمون بیای نه DVD ویندوز و نه هیچ نرم افزاری نمیتونه بفهمه اطلاعات اونپارتیشن شما یک ویندوز 7 هستش.
در آخر ممکنه همین ویندوز XPتون رو هم از دست بدین و یا Blue Screen داشته باشید و ناپایداری ویندوز.
lمن الان توی Xp هستم و ویندوز 7 رو روی یه درایو دیگه نصب کردم الان فقط Xp میاد 7نمیاد
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
ایول باشه من الان برم ویندوز 7 نصب کنم بعدش بک آپ رو توی همون درایو ریکاوری کنم ؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)