دوستان تا دوشنبه میحوام یکی از اینا رو بخرم لطفا راهنمایی کنید که بد جوری بین دو تا سر در گم مانده ام.![]()
دوستان تا دوشنبه میحوام یکی از اینا رو بخرم لطفا راهنمایی کنید که بد جوری بین دو تا سر در گم مانده ام.![]()
ایپد2خیلی بهتره فعلا
بدون کوچکترین شکی آیپد۲
تنها و تنها مزیت اندروید ویجت هاشه که اونم اپل ایشالا تو iOS5 میذاره
آپدیت های اپل خیلی خوبه و کلی امکانات جدید به مرور زمان بدست میاری
زاویه دید زوم هم افتضااااااااااحه :
![]()
Last edited by GiggleClub; 20-05-2011 at 09:25.
یکم صبر کن چند روز دیگه تبلیت 10.1 اینچی سامسونگ میاد که به قوله انگجت تنها رقیبه اپید 2 هست...
هیچ کدوم از محصولات اپل قابل مقایسه با چیزای دیگه نیستن... گلکسی تب 10.1 که تا چند وقت دیگه میاد خوبه ، ولی آیپد نیست... اگه جفتشونو بگیری دستت متوجه می شی... محصولات اپل جلوتر از تکنولوژین... اپل خیلی محدودیت ها رو میزاره واسه ی اینکه تکنولوژی رو بکشه بالا ولی همه به عنوان مشکل ازش یاد میکنن!!! من خودم اگه بخوام تبلت بخرم ، 3 تا انتخاب دارم... آیپد2 ، بلک بری پلی بوک ، گلکسی تب 10.1 که واقعا انتخاب بینشون سخته... چون دوست دارم یه گجت همراه iOS داشته باشم که دارم ، واس همین می گم شاید آیپد تکراری بشه و برم سراغ اندروید... اما اندروید خیلی اذیت می کنه... واسه همین می گم بلک بری پلی بوک که سیستم عامل بلک بری رو داره و اپ های اندروید رو ساپورت می کنه بهتره از گلکسی تب...
اگه شما iPod Touch یا iPhone ندارین ، 100% می گم آیپد 2... اما اگه دارین ، من میگم زوم نگیرین ، بلک بری پلی بوک بگیرین... فکر نکنم تا به حال iOS رو تجربه کرده باشین... واسه همین می گم آیپد 2...
ببخشید شما گلکسی 10.1 اینچی گرفتی دستت ؟!هیچ کدوم از محصولات اپل قابل مقایسه با چیزای دیگه نیستن... گلکسی تب 10.1 که تا چند وقت دیگه میاد خوبه ، ولی آیپد نیست... اگه جفتشونو بگیری دستت متوجه می شی...
اگه اره پس احتمالا جز Developer های اندروید هستی و تو I/O گوگل حضور داشتی و یه گلکسی 10.1 اینچی هدیه گرفتی!!!!!!!!!!
100% زووم موتورولا بهتره .
مشخصه که آپید 2!
طرفداری یک طرفه نکن دیگه100% زووم موتورولا بهتره .![]()
دلایل برتریش چیه ؟! چون فقط اسم آیپد داره ! یا از رویوو ها میگین .
خیلی از همین رویوو ها رای به برتری زووم دادن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)