تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: راهنمایی در مورد زبان برنامه نویسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض راهنمایی در مورد زبان برنامه نویسی

سلام دوستان.
    عزیزان من میخوام واسه پروژه نرم افزار کارشناسی یک سیستم انتخاب واحد دانشگاه آماده کنم . تقریبا 6 ماه وقت دارم . ولی نمیدونم باید کدوم زبان برنامه نویسی رو برم یاد بگیرم . من سی و پلاس پلاس رو بصورت خوب بلدم .
    حالا استاد میگه جاوا بهتره اما من asp علاقه دارم . در ضمن با sql server هم میخوام کار کنم .
    میشه راهنمایی کنید چه زبانی رو برم دنبالش و نقاط ضعف و قوت هر کدوم چیه
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    خوب معلومه که جاوا بهتره ولی شما با asp.net کار کنید.چون افراد زیادی بلدن و حداقل راهنمایی می کنن.در ضمن شما که سی کار کردید asp.net تحت c# واستون بهتر و راحتتره.
    موفق باشی

3. این کاربر از mona_rahno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال masoud71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    با توجه به شرایط همون جاوا بهترین گزینه هست
    بعدش سی پلاس پلاس
    یا علی

5. این کاربر از masoud71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

میخوای وب کار کنی ؟

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

اگه تحت وب میخواین کار کنید مطمئنا ASP بهترین گزینه هست با توجه به اینکه CPP رو خوب بلد هستین ..

8. این کاربر از vahid78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام به همه .
    من چند روز هی اومدم سر زدم دیدم خبری نیست کسی جواب نداده الان بعد چند روز اومدم سورپرایز شدم .
    بابت جوابتون ممنون .
    عرض شود من سیستم انتخاب واحد رو میخوام کار کنم البته تحت لوکال .
    جاوا فکر کنم چون کار نکردم استارت واسم سخت باشه .
    تقریبا تصمیم گرفتم سی شارپ کار کنم . اما یه مساله ای واسم گنگه . هر چی هم سرچ کردم به جوابم نرسیدم .
    ASP.net آیا زبان برنامه نویسی هست ؟ یعنی سینتکس های مخصوص به خودشو داره یا نه ؟ اگر نیست پس اصلا کارش چی هست ؟ چه منفعت هایی داره که asp کار کنم . اخه گیج شدم شما گفتید asp تحت c# یا شاید هم c# تحت asp
    در کل من میخوام تحت وب کار کنم . از مهندسی نرم افزار یکم اطلاعات دارم میتونم نیاز هامو بشناسم و از طراحی پایگاه داده و ارتباطاتشون هم کمی اطلاعات دارم البته نه زیاد ولی در حد اینکه بتونم نیاز هام و موجودیت هامو تشخیص بدم و بتونم یه چند تا جدول نرمال طراحی کنم و همچنین نگاهم به مبحث الگوریتم نگاه خوبیه یعنی خوب میتونم الگوریتم رو آنالیز کنم و برای حل مسائلم یه الگوریتم خوب طراحی کنم .فکر میکنید با این مقدار اطلاعات و حدود 6-7 ماه فرصت بتونم همچین پروژه ای رو انجام بدم اونم تنهایی یا برم پروژه رو عوض کنم یه پروژه تحقیق بردارم .
    با تشکر

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

به نظر من بهتره از Asp.net بعنوان یک پلت فرم توسعه نام ببریم تا زبان برنامه نویسی

اما قضیه Asp.net تحت C# : زبان های برنامه نویسی که در ابتدا توسط دات نت فریمورک پشتیبانی می شدند شامل vb.net , C# , سی پلاس و J# می شدند. تفاوت این زبان ها هم که کاملا مشخصه ..... موقعی که می گیم Asp.net تحت Vb.net یعنی اینکه بیاییم تحت سینتکس Vb.net برنامه ای ایجاد کنیم که در محیط وب اجرا بشه. به همین ترتیب با C# (اما با سی پلاس نمیشه)

حالا اون دوستی که گفت : تحت C# کار کنید, یعنی با استفاده از سینتکس C# برنامه های تحت وب خودتون رو توسعه بدید که میشه ASP.net تحت C#

با این حساب شما باید شروع به آموزش C# کنید تا مقدمات اولیه این زبان رو یاد بگیرید و بعد هم بتونید برنامه تحت وب خودتون رو در پلت فرم asp.net و استفاده از زبان C# بسازید

کلا زبان های دات نت فریمورک پشتیبانی بسیار گسترده ای از بانک های اطلاعاتی و بویژه SQL و اوراکل دارند, در نتیجه تمامی نیازهای شما رو بیشتر از اون رو بخوبی حل می کنند

سوالات خودتون در زمینه زبان C# رو می تونید در تالار برنامه نویسی و بخش دات نت فریمورک مطرح کنید

در پناه حق

11. این کاربر از anvar.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام . باتشکر از پاسختون . اما هنوز یه سوالم کماکان بدون جواب مونده:

در کل من میخوام تحت وب کار کنم . از مهندسی نرم افزار یکم اطلاعات دارم میتونم نیاز هامو بشناسم و از طراحی پایگاه داده و ارتباطاتشون هم کمی اطلاعات دارم البته نه زیاد ولی در حد اینکه بتونم نیاز هام و موجودیت هامو تشخیص بدم و بتونم یه چند تا جدول نرمال طراحی کنم و همچنین نگاهم به مبحث الگوریتم نگاه خوبیه یعنی خوب میتونم الگوریتم رو آنالیز کنم و برای حل مسائلم یه الگوریتم خوب طراحی کنم .فکر میکنید با این مقدار اطلاعات و حدود 6-7 ماه فرصت بتونم همچین پروژه ای رو انجام بدم اونم تنهایی یا برم پروژه رو عوض کنم یه پروژه تحقیق بردارم .
    با تشکر

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

انتخاب با خود شماست

همه اطلاعاتی که شما در زمینه های مختلف دارید می تونه در موارد مربوط به خودش به شما کمک کنه اما اصل قضیه این نیست

همه چیز بستگی به خود شما و IQ شما داره, یه عده ممکنه بعد از شش ماه علامه بشن اما برای همه اینطور نیست ...

در ثانی به هر حال با توجه به رشته شما ... اشنایی با یک زبان که می تونه برای فردا نیز مفید چندان هم بد نیست

حالا جواب سوالت : اگه فکر می کنی که م یتونی در طول این مدت بتوانی با یه برنامه منظم زمانی پیش بری من حتما پیشنهاد میکنم که همین پروژه رو ادامه بدید ( خودمونیم : اگه یکی ندونه فکر می کنه شما دنبال شبیه سازی چشم انسانید) ................. اما اگه فکر می کنی که راه دوم ساده تر و بهتره می تونی به قول خودت با یه تحقیق کارت رو تموم کنی

خواهشا دیگه سوال نکن که جوابم نگرفتم (در مجموع این اصلا مسئله ای نیست که دنبال جواب از بقیه باشی, چند دقیقه با خودت فکر که کدوم بهتره ..... هر کدوم که مناسب تر بود بردار ......... )

14. این کاربر از anvar.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام .
    درسته حق با شماست .
    مرس از راهنمایی
    پیروز باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •