ویندوز 7 از cup زیاد استفاده میکنه..مخصوصا فایل svchost
طوریه که سرعت سیستم خیلی کم میشه و اگه این مشکل حل نشه مجبورم 7 رو بزارم کنار و از XP استفاده کنم
ویندوز 7 از cup زیاد استفاده میکنه..مخصوصا فایل svchost
طوریه که سرعت سیستم خیلی کم میشه و اگه این مشکل حل نشه مجبورم 7 رو بزارم کنار و از XP استفاده کنم
اگر ویندوز در حالت idle که استفاده نمیکنید ازش داره CPU مصرف میکنه باید پیگیری کنید. ویروس، خطای سیستمی یا یک دلیل منطقی وجود داره.
شاید مشکل از یک نرم افزار یا تغییر در ویندوزه. اگر نه ویندوز 7 خودش مشکلی نداره.
شما روی همون SVCHOST که مصرف زیاد داره راست کلیک و Go To Servicesر وبزنید.
بعدش یک سری سرویس انتخاب میشن. شما اسم اونها رو اینجا بنویس.
کاش اول می گفتی که Cpu چقدره؟
ولی در کل فکر نمی کنم ایراد از ویندز باشه احتمالا برنامه ای نصب کردی که اون باعثشه برو تو قسمت Task Manager ببین چه برنامه ای داره از قدرت cpu استفاده می کنه
می تونه از ویروسم باشه
همونطور که دوستمون اشاره کردند میتونه ویروس باشه
شما نرم افزار Process Explorer v14.12 رو از سایت مایکروسافت دانلود کن
این برنامه یه Task Manager خیلی حرفه ای هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون فایلی که CPU زیاد مصرف میکنه رو روش دو بار کلیک کن و مسیرش رو پیدا کن
اگه دیدی جایی هست که مشکوکه اون فایل رو کپی کن رو دسکتاپ یا هر جا دیگه بعد آپلودش کن تو این سایت: virustotal.com اگه آنتی ویروسها ویروس شناختندش یعنی ویروسه
بعد هم سیستمت رو محض احتیاط با نرم افزار MBAM و Hitman Pro اسکن کن که اگه ویروس داشته باشی حذف کنه
Hitman Pro به صورت آنلاین سیستم رو چک میکنه و آپدیت نمیخواد فقط قبلش به صورت 30 روزه اکتیوش کن
MBAM این رو هم باید به صورت رایگان استفاده کنی کرکش نکن و فقط آپدیتش کن و یه Quick Scan بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم معمولا آنتی ویروسها هستن که بار زیادی به cpu تحمیل میکنن .مخصوصا آنتی ویروس خود ویندوز .
اگه آنتی ویروس خاصی دارید سعی کنید که آنتی ویروس ویندوز رو خاموش کنید و سرویسش رو حتما غیرفعال کنید .
* من خودم این مشکل رو داشتم و پیگیری کردم دیدم که از آنتی ویروس خود ویندوز هس که در مواقع خاصی بار زیادی روی cpu میزاره که از زمانی که غیرفعالش کردم دیگه مشکلی ندارم .
مگه خود ویندوز هم انتی ویروس داره؟من سون SP1 دارم میشه لطف کنی بگی اگه ویندوز من هم داره چه جوری بهش دسترسی پیدا کنم؟![]()
اسم برنامه ای که در ویندوز وجود داره windows defender هس که میتونید سرویسش رو غیرفعال کنید .
چطوری میشه غیر فعالش کرد؟
control panel=>windows Defender=>tools=>options=>Administrator=>tik use this program ro bardarid
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)