تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: معرفی نرم افزار قوی برای ویرایش (برش ) فیلم و همچنین تغییر فرمت از DVD به CD و بالعکس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض معرفی نرم افزار قوی برای ویرایش (برش ) فیلم و همچنین تغییر فرمت از DVD به CD و بالعکس

یک نرم افزار قوی میخوام فقط برای تکه تکه کردن فایل های ویدئیویی به هر فرمتی که باشد
    قبلا با VCD CUTTER این کار رو انجام میدادم ولی متاسفانه رو کیفیت تصویر یا صدا اثر میذاره
    میخوام یه نر افزار خیلی قوی معرفی کنید برای برش فیلم که به هیچ عنوان کیفیت فیلم رو خدشه دار نکنه

Corel VideoStudio Pro X4 رو دارم این کار با اون انجام میشه؟ توجه کنید نمیخواهیم کار اضافی رو فیلم انجام دهیم فقط مثلا یه فایل ویدیویی بزرگ رو میخواهیم دو تکه کنیم که رو دو سی دی جا بشه

و تغییر فرمت فیلم از VCD به DVD و بالاعکس اینم با نرم افزار فوق میشه؟ کیفیت HD و FULL HD
    قوی ترین رو در این زمینه ها معرفی کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خواهشا سریع جواب بدین
    چون نیاز ضروری دارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ارجاع شد به بخش درخواست نرم افزار

داره خودمونی میشه jahan3764's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یک نرم افزار قوی میخوام فقط برای تکه تکه کردن فایل های ویدئیویی به هر فرمتی که باشد
    قبلا با VCD CUTTER این کار رو انجام میدادم ولی متاسفانه رو کیفیت تصویر یا صدا اثر میذاره
    میخوام یه نر افزار خیلی قوی معرفی کنید برای برش فیلم که به هیچ عنوان کیفیت فیلم رو خدشه دار نکنه

Corel VideoStudio Pro X4 رو دارم این کار با اون انجام میشه؟ توجه کنید نمیخواهیم کار اضافی رو فیلم انجام دهیم فقط مثلا یه فایل ویدیویی بزرگ رو میخواهیم دو تکه کنیم که رو دو سی دی جا بشه

و تغییر فرمت فیلم از VCD به DVD و بالاعکس اینم با نرم افزار فوق میشه؟ کیفیت HD و FULL HD
    قوی ترین رو در این زمینه ها معرفی کنید

نرم افزاری ساده ولی در عین حال بسیار حرفه ای رو بهت معرفی میکنم که بتونی با کمترین زمان کار مورد نظرت رو انجام بدی نرم افزار(((Edius))))))ادیوس((( هر سوال دیگه ای داشتی مطرح کن من خودم منتاژ کار با تجربه ای هستم
    برا دیدن نمونه فیلم هایمون با نرم افزار ادیوس به این لینک مراجعه کن:
    http://lab-ershadi.blogfa.com

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

نرم افزاری ساده ولی در عین حال بسیار حرفه ای رو بهت معرفی میکنم که بتونی با کمترین زمان کار مورد نظرت رو انجام بدی نرم افزار(((Edius))))))ادیوس((( هر سوال دیگه ای داشتی مطرح کن من خودم منتاژ کار با تجربه ای هستم
    برا دیدن نمونه فیلم هایمون با نرم افزار ادیوس به این لینک مراجعه کن:
    http://lab-ershadi.blogfa.com

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با نرم افزار ulead video studio میتونی اینکارو انجام بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام تاپيك جالبي باز كردي
    به اين سايت هم سر بزنيد آموزشاي جالب تصويري داره اكثر برنامنه هايي كه نياز داري رو به صورت صوتي تصويري گذاشته دانلودشم برعكس همه جا لينك مستقيمه و كاملا رايگان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من كه حال كردم گفتم بزارم شما هم دانلود كنيد لذتشو ببريد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •