سلام به همه دوستان ، راستش من 400تومن برای پردازنده و مادربورد کنار گذاشتم ولی نمیدونم از میون این همه مدل های مختلف اینتل یا ای ام دی کدوم بهتره،کار من بیشتر بازی و اینکد و کانورت فیلمه،لطفا نظر بدید قربان مرامتون.
سلام به همه دوستان ، راستش من 400تومن برای پردازنده و مادربورد کنار گذاشتم ولی نمیدونم از میون این همه مدل های مختلف اینتل یا ای ام دی کدوم بهتره،کار من بیشتر بازی و اینکد و کانورت فیلمه،لطفا نظر بدید قربان مرامتون.
شما باید در قسمت مشاوره تاپیک بزنید و بودجه کاردبرد و بقیه سیستمو بگین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سی پیو
فقط اینتل
ای ام دی زود داغ میکنه اینو من نمیگم خدمات کامپیوتری هم میگن
مادر بورد هم به نظر من گیگابایت
شما یک7سالی احتمالا تو کما بودین که این حرف را میزنید
چون تمم پردازنده های AMD حداقل 3 سال ضمانت تعویض داره و خودم هم 3 تا سیتم AMD برای خودم دارم که یکیش 24 ساعته به مدت یک ساله که روشنه و هیچیش هم نشده
هر کی گفته هیچی از پردازنده های AMD نمیدونسته
بهترین تو این رنج قیمت محصولات AMD هستش و شما میتونید یک 6 هسته ایی فنوم 2 را این پول ببندین
M.B=ASUS M4A87-TD-EVO
CPU=PHENOME II X6 1055T
سلام
بیزحمت کارت گرافیکتون رو هم مشخص کنید
می تونید از این دوتا cpu استفاده کنید
intel core i52500k
مادربربد asusu p8p67 یا giga p67 ud3
amd 1075
مادربرد ASUS M4A87-TD-EVO
مدل اینتل یه خورده بهتر عمل می کنه ولی مدل amd 6 هسته ایه
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
داداش چقدر بگیم دیگه cpu های amd داغ نمی کنند می دونی این قضیه که شما می گی مال کیه
Last edited by 1navid; 19-05-2011 at 20:03.
من تسلیم که این حرفو زدمداداش چقدر بگیم دیگه cpu های amd داغ نمی کنند می دونی این قضیه که شما می گی مال کیه
ولی به نظر شما اینتل کاراییش بهتر نیس
عزیز مدل داریم تا مدل تو رنج قیمت های پایین اتفاق بر عکسه یعنی amd بهتر جواب می ده ولی خوب از این سری sandy brig هم نمی شه گذشت
پردازنده های سندی بریج اینتل نسبت به پردازنده های amd دمای پایین تری دارن و خیلی خنک تر هستن
شما اگه بقیه قطعات مثل پاور و کارت گرافیکتون رو هم ذکر کنید بهتر میشه نظر داد
گرافیکو میخوام یا GTX460یا رادون6850بگیرم، پاورم 535Aگرین. باتشکر.
من بیشترencodeوکانورت میکنم و به یه cpuسریع نیاز دارم،لطفا مدل رو بگید من برای cpuوبامینش میتونم تا 400هزینه کنم.باسپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)