تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: جدال سه غول مرحله آخر !!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض جدال سه غول مرحله آخر !!!!

با عرض سلام خدمت دوستان !
    من یه دو سالی میشهاز canon sx 110 استفاده میکنم. ! و حالا تصمیم به تعویض دوربین گرفتم ( تبدیل به احسن!!) خیلی تو فروم ها گشتم و جز سر گیجه چیزی عایدم نشد ! مشکل در انتخاب 3 مدل زیر رو دارم
    canon sx30
    sony hx1
    fuji hs10
    اگه فاکتور قیمت رو فدای کیفیت کلی دوربین کنیم کدوم انتخاب برتر میشه ؟
    همونطور که میدونید hx1 امکاناتی مانند سنسور cmos داره سرعت شاتر 1/4000 داره full hd میگره و zoom 20x
    کانن سنسور ccd داره زوم قوی 35x و حالت ماکروی 0 داره
    hx10 هم که اولویت های انتخاب خودشو داره
    1.آیا واقعا سنسور ccd تعبیه شده تو کانن باعث یه نقطه ضعف میشه "نسبت به 2 مدل یاد شده "
    2.این که تو بعضی فروم گفته شده تو زوم بالا تو کانن حتما سه پایه لازمه یا تصویر دچار نویز بالا میشه حتی تو ایزوی پایین حقیقت داره یا مشکل یوزر و ناشی گری حساب میشه ؟
    3. فرض کنید من hx1 رو بگیرم چه امکانات مهمی رو از دست دادم که تو دو مدل مشابه وجود داره ؟!!!
    4. و برعکس چه امکاناتی رو بدست آوردم واقعا تفاوت اینا چقدر هست که بخوای درجه تنظیم دقتت رو تا اونجا بالا بدی ؟!!!
    خب در مورد خودم باید بگم که طی این دو سال از دوربین خودم راضی بودم "در حد آماتور" ولی خوب می خوام یه کهم حرفه ای تر سراغ عکسبرداری برم پس اگه بخوایم از سوژه های تو فضای باز حالت های ماکرو و پرتره های زیبا عکس بگیرم به شکلی حرفه ای یا نیمه حرفه ای با توجه به تجارب خودتون و علی الخصوص عکاسان محترم داغدیده !!! (از مدلهای بالا ) و یا متخصصین امر عکاسی و کارشناسانی که مغازه فروش یه مدل خاص رو ندارن !!!!!!راهنمایی بفرمایید کلا به چه انتخابی میشه رسید ؟
    لطفا سعی کنید دلایل خودتون رو علمی بیان کنید تا همه دوستان استفاده کنند و بدون تعصب حس مالکیت دوربین خودتون !!!!

من واقعا به یه نتیجه واحد نرسیدم !

2. 2 کاربر از martia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه ؟

4. این کاربر از martia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بین اونا فقط sx30 چون اون دو قدیمی شدند(مدل جدید ترشون اومده hs20 و hx100) و حریف اصلی رو بازی ندادید FZ40 و FZ100
    زوم چقدر براتون مهمه ؟؟؟

6. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بین اونا فقط sx30 چون اون دو قدیمی شدند(مدل جدید ترشون اومده hs20 و hx100) و حریف اصلی رو بازی ندادید FZ40 و FZ100
    زوم چقدر براتون مهمه ؟؟؟

قطعا زوم هم مهمه ! ولی خودتون خوب میدونید که بعضی وقتا واسه رکورد شکنی تو یه شاخص بعضی فاکتورا فدا میشن البت من نمیگم مثلا تو sx30 این اتفاق افتاده ( در حالت کلی عرض کردم )

مطلب بعدی در مورد فرمایش شما که انتخابتون sx30 هست موردی که منو دچار تردید کرده سنسور ccd این دوربین هست ( واقعا هم دورر بینه !!! 35x zoom ) چون الان hx 1 داره از cmos استفاده میکنه که به مراتب میگن قویتره ( نقل قول از کارشناسان )
    در مورد fz40 fz100 بنده امی تشریف داشته و اطلاعات خاصی تا زمان تایپ این نوشته ندارم !!

نظر شما چیه ؟!

8. این کاربر از martia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Fox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان !
    ...
    canon sx30
    کانن سنسور ccd داره زوم قوی 35x و حالت ماکروی 0 داره
    hx10 هم که اولویت های انتخاب خودشو داره
    1.آیا واقعا سنسور ccd تعبیه شده تو کانن باعث یه نقطه ضعف میشه "نسبت به 2 مدل یاد شده "
    2.این که تو بعضی فروم گفته شده تو زوم بالا تو کانن حتما سه پایه لازمه یا تصویر دچار نویز بالا میشه حتی تو ایزوی پایین حقیقت داره یا مشکل یوزر و ناشی گری حساب میشه ؟
    ...
    سلام؛ من خودم SX30 دارم...
    وقعا ازش راضیم، اینکه میگن توی زوم بالا باید از سه پایه استفاده کرد درسته، ولی واسه بقیه دوربینا، نه SX30 ! من خودم عاشق عکاسی از پرنده ها هستم و معمولا با حداکثر زوم باید ازشون عکس بگیرم چون نمیشه بهشون نزدیک شد و از طرفی به دلیل فعالیت زیاد اونا نمیشه وقت صرف قرار دادن سه پایه کرد ولی بازم مشکلی نداشتم... و عکسهام حتی ذره ای تار نشدن! سیستم لرزشگیرش واقعا بی نظیره! اینو منی که از این دوربین استفاده کردم بهت میگم!
    این عکس رو من با حداکثر زوم و بدون سه پایه گرفتم... خودت قضاوت کن :

البته اینم بگم که اگر از سه پایه استفاده بکنی و حالت لرزشگیر رو خاموش بکنی کیفیت عکسها بالاتر میاد (اینو توی کاتالوگ انگلیسی دوربین نوشته بود... من خودم هنوزم احتیاجی به سه پایه احساس نکردم!)

ولی اینو باید بدونی که در کل SX30 دوربین کندی هست... مثلا 2 ثانیه زمان برای روشن شدن لازمه، 1 ثانیه برای فکوس و عکاسی پیاپی با سرعت 0.6 فرم بر ثانیه(این تنها نقص CCD هست)... ولی خوب یه زمانی من میدیدم Fuji F300 میتونست هر ثانیه چندین فریم عکس برداره... روفتم کاتالوگ f300 رو دانلود کردم و خوندم و فقط در سایز small قابلیت عکاسی پیاپی با این سرعت رو داشت... ولی SX30 عکسهای بزرگ با حداکثر کیفیت رو با این سرعت برمیداره...

راجع به کیفیت عکس هم باید بگم رو حالت اتوماتیک فعالیت متوسط داره... ولی حالات پروگرم (P) و غیره رو که امتحان بکنی تازه از کیفیت عکسهات لذت میبری...

فیلم برداری واقعا خوبی هم داره... ضبط صدای استریو و فکر کنم زوم صدا هم داره! با زوم 35 برابر صداهای توی اون فاصله واضحتر میشن و صداهای اطراف کم رنگ تر! از طرفی با دوتا حالت سریع و آروم میتونی زوم بکنی که توی فیلمبرداره خیلی ویژگی خوبیه... و حجم فیلم واقعا بالاست! مثلا یه فیلم تقریبا 3 دقیقه ای با حجم حدود 500 مگابایت تو آرشیوم دارم! (با بیت ریت 24 مگابایت بر ثانیه!)... قبلا جایی خونده بودم که صدای باد و صدای زوم، موقع زوم کردن توی دوربینایی مثل فوجی روی فیلم ضبط میشه، ولی فناوری اولتراسونیک SX30 باعث شده من این صدای مزاحم رو نشنوم...

راستی یادت باشه تفاوت خیلی زیادی بین زوم 30 و 35 نیست... دوربینای fuji هم واقعا کیفیت عکس بالایی دارن

در کل من ازش واقعا راضیم و اینو بدون که این دوربین رو مرز بین دوربنهای حرفه ای و نیمه حرفه ای معرفی کردن و واقعا یه شاهکاره!

چندتا از عکسای من با این دوربینو توی سایز کوچیک اینجا پیدا میکنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم انتخاب با خودته دوست من...
    موفق و پیروز باشی...
    Last edited by Fox; 20-05-2011 at 09:30.

10. 7 کاربر از Fox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مچکرم دوست من از راهنماییت و توضیحات کاملت !

درسته منم تنها چیزی که آزارم میده همین سنسوره ccd این دوربینه ! نمیدونم چرا از cmos استفاده نکردن( حتما پول نداشتن !!!)
    ولی به قول شما فوجی هم دوربینه خوبیه و اینجاس که یه که م انتخاب سخت تر میشه !!

12. 3 کاربر از martia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قطعا زوم هم مهمه ! ولی خودتون خوب میدونید که بعضی وقتا واسه رکورد شکنی تو یه شاخص بعضی فاکتورا فدا میشن البت من نمیگم مثلا تو sx30 این اتفاق افتاده ( در حالت کلی عرض کردم )

مطلب بعدی در مورد فرمایش شما که انتخابتون sx30 هست موردی که منو دچار تردید کرده سنسور ccd این دوربین هست ( واقعا هم دورر بینه !!! 35x zoom ) چون الان hx1 داره از cmos استفاده میکنه که به مراتب میگن قویتره ( نقل قول از کارشناسان )
    در مورد fz40 fz100 بنده امی تشریف داشته و اطلاعات خاصی تا زمان تایپ این نوشته ندارم !!

نظر شما چیه ؟!
    بله اما نتیجه قابل قبوله ، معمولا
    من پارسال این موقعه ها بین خرید hx1 و FZ35 مونده بودم SX20 رو کلا قبول نداشتم
    اما با مشکل نویز و غیر واقعی بودن عکس های سونی (اب و رنگ و ... )رو برو شدم پس بهترین گزینه FZ35 بود (HS10 اون وقت معرفی نشده بود) و FZ35 رو خریدم
    من کلا سونی رو خیلی کم پیشنهاد میدم
    fz40 و fz100 بهترین های رده خودشون نباشند ، جزو بهترین های سوپر زوم ها هستند زومشون 24x که به نسبت حریف ها کمتره اما کلا ارزش بسیار بالای دارند
    fz40 :
    کد:
    fz100:
    کد:
    مچکرم دوست من از راهنماییت و توضیحات کاملت !

درسته منم تنها چیزی که آزارم میده همین سنسوره ccd این دوربینه ! نمیدونم چرا از cmos استفاده نکردن( حتما پول نداشتن !!!)
    ولی به قول شما فوجی هم دوربینه خوبیه و اینجاس که یه که م انتخاب سخت تر میشه !!

ccd برای کامپکت ها بهتر از cmos بخاطر اندازه (اتفاقا ccd گرون تر از cmos )

14. 4 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا اینو از کدوم شرکت تهیه کردید شما مال کدوم گارانتیه و در کل کد ومو پیشنهاد میدید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجب انتخاب کردن کار سختیه !!!!
    دوستان عزیز من طی چند مدته که همه توانمو صرف انتخاب بین خوب و خوبتر کردم و دچار سرگیجه مزمن شدم و در نتایج تحقیقات خود باید عرض کنم که !!!
    اما با مشکل نویز و غیر واقعی بودن عکس های سونی (اب و رنگ و ... )رو برو شدم پس بهترین گزینه FZ35 بود (HS10 اون وقت معرفی نشده بود) و FZ35 رو خریدم
    من کلا سونی رو خیلی کم پیشنهاد میدم
    بله حق با شماست سونی رو از گود خارج میکنیم
    fz40 و fz100 بهترین های رده خودشون نباشند ، جزو بهترین های سوپر زوم ها هستند زومشون 24x که به نسبت حریف ها کمتره اما کلا ارزش بسیار بالای دارند
    میشه واقعا رو اینام فک کرد دوربینای خوبی هستند

و اما hs10 , hs20 از فوجی هم که یه خورده گیج کننده شده !!!
    hs20 که اونجوری که بنده متوجه شدم سایز سنسور کوچکتر و مگاپیکسلش بالا رفته !!!!( گیریم اینجوری هم نباشه ) کلا چقدر تفاوت نسبت به داداش کوچیک خودش داره گه بری یه 100 تومن گرونتر بخریش !!!!

داستان کنن هم که سر جاشه حالا کارشناسان و دوربین بازان محترم بگن تکلیف ما پول تو جیب مونده ها چیه !!!!
    1.sx30
    یا fz40
    یا hs10
    یا hs20
    یا همشون با هم
    یا هیچی !!!!!!!!!!!

17. این کاربر از martia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من پارسال این موقعه ها بین خرید hx1 و FZ35 مونده بودم SX20 رو کلا قبول نداشتم
    آقا من باب فضولی شما از چه دوربینی استفاده میکنید الان ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •