با عرض سلام خدمت دوستان !
...
canon sx30
کانن سنسور ccd داره زوم قوی 35x و حالت ماکروی 0 داره
hx10 هم که اولویت های انتخاب خودشو داره
1.آیا واقعا سنسور ccd تعبیه شده تو کانن باعث یه نقطه ضعف میشه "نسبت به 2 مدل یاد شده "
2.این که تو بعضی فروم گفته شده تو زوم بالا تو کانن حتما سه پایه لازمه یا تصویر دچار نویز بالا میشه حتی تو ایزوی پایین حقیقت داره یا مشکل یوزر و ناشی گری حساب میشه ؟
...
سلام؛ من خودم SX30 دارم...
وقعا ازش راضیم، اینکه میگن توی زوم بالا باید از سه پایه استفاده کرد درسته، ولی واسه بقیه دوربینا، نه SX30 ! من خودم عاشق عکاسی از پرنده ها هستم و معمولا با حداکثر زوم باید ازشون عکس بگیرم چون نمیشه بهشون نزدیک شد و از طرفی به دلیل فعالیت زیاد اونا نمیشه وقت صرف قرار دادن سه پایه کرد ولی بازم مشکلی نداشتم... و عکسهام حتی ذره ای تار نشدن! سیستم لرزشگیرش واقعا بی نظیره! اینو منی که از این دوربین استفاده کردم بهت میگم!
این عکس رو من با حداکثر زوم و بدون سه پایه گرفتم... خودت قضاوت کن :

البته اینم بگم که اگر از سه پایه استفاده بکنی و حالت لرزشگیر رو خاموش بکنی کیفیت عکسها بالاتر میاد (اینو توی کاتالوگ انگلیسی دوربین نوشته بود... من خودم هنوزم احتیاجی به سه پایه احساس نکردم!)
ولی اینو باید بدونی که در کل SX30 دوربین کندی هست... مثلا 2 ثانیه زمان برای روشن شدن لازمه، 1 ثانیه برای فکوس و عکاسی پیاپی با سرعت 0.6 فرم بر ثانیه(این تنها نقص CCD هست)... ولی خوب یه زمانی من میدیدم Fuji F300 میتونست هر ثانیه چندین فریم عکس برداره... روفتم کاتالوگ f300 رو دانلود کردم و خوندم و فقط در سایز small قابلیت عکاسی پیاپی با این سرعت رو داشت... ولی SX30 عکسهای بزرگ با حداکثر کیفیت رو با این سرعت برمیداره...
راجع به کیفیت عکس هم باید بگم رو حالت اتوماتیک فعالیت متوسط داره... ولی حالات پروگرم (P) و غیره رو که امتحان بکنی تازه از کیفیت عکسهات لذت میبری...
فیلم برداری واقعا خوبی هم داره... ضبط صدای استریو و فکر کنم زوم صدا هم داره! با زوم 35 برابر صداهای توی اون فاصله واضحتر میشن و صداهای اطراف کم رنگ تر! از طرفی با دوتا حالت سریع و آروم میتونی زوم بکنی که توی فیلمبرداره خیلی ویژگی خوبیه... و حجم فیلم واقعا بالاست! مثلا یه فیلم تقریبا 3 دقیقه ای با حجم حدود 500 مگابایت تو آرشیوم دارم! (با بیت ریت 24 مگابایت بر ثانیه!)... قبلا جایی خونده بودم که صدای باد و صدای زوم، موقع زوم کردن توی دوربینایی مثل فوجی روی فیلم ضبط میشه، ولی فناوری اولتراسونیک SX30 باعث شده من این صدای مزاحم رو نشنوم...
راستی یادت باشه تفاوت خیلی زیادی بین زوم 30 و 35 نیست... دوربینای fuji هم واقعا کیفیت عکس بالایی دارن
در کل من ازش واقعا راضیم و اینو بدون که این دوربین رو مرز بین دوربنهای حرفه ای و نیمه حرفه ای معرفی کردن و واقعا یه شاهکاره!
چندتا از عکسای من با این دوربینو توی سایز کوچیک اینجا پیدا میکنی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم انتخاب با خودته دوست من... .gif)
موفق و پیروز باشی...