تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: تايمينگ رم چيست

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

14 تايمينگ رم چيست

سلام كسي ميدون اين تايمينگ رم چيست اگه ميشه يك كم توضيح بدهيد.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تایمینگ مدت زمان تاخیر رم هست
    مثلاا یک رم 1.12.4.4.4 بهتر از یه رم با باس مشابه ولی با تایمینگ 21.15.5.5.5 هست
    این اعداد هم هر کدوم معنای خودشون رو دارن(اگه خواستی و به دردتون میخوره توضیح میدم) و بر حسب میلی ثانیه هستن.

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این تایمینگ مدت زمان تاخیر رم هست
    مثلاا یک رم 1.12.4.4.4 بهتر از یه رم با باس مشابه ولی با تایمینگ 21.15.5.5.5 هست
    این اعداد هم هر کدوم معنای خودشون رو دارن(اگه خواستی و به دردتون میخوره توضیح میدم) و بر حسب میلی ثانیه هستن.
    پيمان جان اگه لطف كني كامل توضيح بدي ممنون مي شم واسه اور كردن كه نياز مي شه ، ولي كلاً مي خوام فلسفه اش رو دقيق بدونم.

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درکل زمان پاسخگوی رم به cpu و سایر قطعات رو می گن

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

درکل زمان پاسخگوی رم به cpu و سایر قطعات رو می گن
    خسته نباشيد بريد يه ليوان چايي بخوريد خستگيتون در بره.(من باب مزاح گفتم به دل نگيريد)

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

سلام و درود

تایمینگ رم از پنج مقدار که بر اساس Clock Cycle معنا پیدا میکنند تشکیل شده. این اعداد CL-tRCD-tRP-tRAS-CMD نامگذاری شده اند که سعی میکنم توضیح کوتاهی در مورد هریک ارایه کنم:
    - CL: مختصر شده ی Column Address Strobe latency است و نشان دهنده ی زمان بین ارسال درخاست از طرف پردازنده تا ارسال دیتا به پین های ماژول حافظه است.
    - tRCD: گزیده ی عبارت RAS to CAS Delay است و اشاره به زمان میان فعال سازی سطر تا فعال سازی ستون سلولی از حافظه که دیتا مورد نظر در آن قرار گرفته دارد.
    - tRP: کوتاه شده ی RAS Precharge بوده و بیانگر زمان بین غیر فعال سازی دسترسی به سطر جاری تا آغاز دسترسی به سطری دیگر.
    - tRAS: گزیده ی عبارت Active to Precharge Delay است و نشان دهنده ی مدت زمانی است که حافظه بایستی منتظر بماند تا دسترسی بعدی به حافظه بتواند آغاز شود.
    - CMD: همان Command Rate است و بیانگر طول زمان بین فعال شدن چیپ حافظه تا ارسال اولین دستور به حافظه است.

پی نبشت: تایپ اینگونه متون کلافه کننده است، ابتدا از موتورهای جستجو کمک بگیرید اگر به نتیجه نرسیدید آنگاه سوال بفرمایید.

7. 7 کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من سال پیش یه پک 2x2 GB Corsair 1600 CL8 خریدم حالا میخوام 4 گیگ دیگه رم اضافه کنم. مشکلی که برام پیش اومده اینه که الان این رم تو بازار نیست از برند دیگه ای هم نمیخوام خرید کنم. فقط میخوام بدونم که اگر یه ماژول با تایمینگ متفاوت مثلا CL9 اضافه کنم چی میشه؟ اصلا این امکان وجود داره؟ از دوستان متخصص در این زمینه میخوام که منو راهنمایی کنن

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من سال پیش یه پک 2x2 GB Corsair 1600 CL8 خریدم حالا میخوام 4 گیگ دیگه رم اضافه کنم. مشکلی که برام پیش اومده اینه که الان این رم تو بازار نیست از برند دیگه ای هم نمیخوام خرید کنم. فقط میخوام بدونم که اگر یه ماژول با تایمینگ متفاوت مثلا CL9 اضافه کنم چی میشه؟ اصلا این امکان وجود داره؟ از دوستان متخصص در این زمینه میخوام که منو
    توصیه میشه از همون مدل با همون تایمینگ و فرکانس بگیرید
    ولی اگر شما زا ماژول های 1600 با تایمینگ cl9 استفاده کنید تمام ماژول ها با همین تایمینگ کار خواهند کرد
    بعبارتی شما باید از درون بایاس برای تمام ماژول ها تایمینگ cl9 را ست کنید وگرنه سیستم اشیبل نمیشه

10. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم نخواستم تاپیک جدا بزنم همینجا میپرسم. تاثیر تایمینگ رم تو سرعت سیستم(عموما اجرای بازی) بیشتره یا فرکانس رم؟؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم نخواستم تاپیک جدا بزنم همینجا میپرسم. تاثیر تایمینگ رم تو سرعت سیستم(عموما اجرای بازی) بیشتره یا فرکانس رم؟؟
    پاسخ مطلق نمیدهم اما میتوان بگویم در کاربری بازی معمولن زمان تاخیر تاثیرگذارتر از فرکانس مسیر است. بر فرض رمی با CL=8 و Bus=1333MHz اولویت دارد بر ماژولی با CL=9 و Bus=1600MHz اما تفاوت کارایی محسوس نخاهد بود. البته مثال نقض هم وجود خاهد داشت اما عمومیت بر این قرار است پس حین اورکلاک کاربردی برای بازی باید تمرکز کنید روی پایینتر آوردن اعداد تاخیر.

13. 3 کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •