سلام
این سایتنوع charset رو مشخص نکرده ولی محتویات سایت که فارسی هم هست درست نشون داده میشه.دلیلش چیه؟یعنی مرورگر احتیاجی به این مساله نداره یا اینکه از جای دیگه متوجه میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این سایتنوع charset رو مشخص نکرده ولی محتویات سایت که فارسی هم هست درست نشون داده میشه.دلیلش چیه؟یعنی مرورگر احتیاجی به این مساله نداره یا اینکه از جای دیگه متوجه میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این با asp تنظیم کرده نوع charset رو
یعنی تگ html ی واسه اینکار لازم نیست؟میشه یه کم بیشتر توضیح بدید یا لینک یه مطلب بدید که من در این مورد بیشر اطلاعات کسب کنم.خیلی ممنون
کلا این سایت بر خلاف تفکر شما از encoding استفاده میکنه
اما کلا این یه راهه با asp.net 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اولا تایین کرده ایناهاش :
دوما مرور گر ها معمولا اگه چارست تعیین نشده باشه , بصورت اتوماتیک سعی میکنن نوع انکودینگ رو حدس بزنن , بخاطر همین بعضی وقت ها ممکنه موفق بشن بعضی وقت ها نه !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معذرت می خوام.من آدرس صفحه اولش رو زدم.این صفحه هم مال همون سایته که نداره.فکر کنم فقط صفحه اولش encoding رو مشخص کرده.خوب اولا تایین کرده ایناهاش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو منو قسمت انکودینگ نگاه کنید , میبینید نوشته automatic selection
یعنی خودش تشخیص میده از رو محتوای صفحه !
دوست من همچنین امکان داره از .htaccess استفاده کرده باشه که شما نمیتونی ببینیش
اصلاً این تگ انکودینگ که توی HTML استفاده میشه جایگزین هدر Content-Type هست که از سرور ارسال میشه. فرقی هم نداره که چه زبانی در سرور به کار رفته باشه چون همه زبانهای تحت وب این امکان رو دارند که هدرها رو دستکاری کننده
یعنی اینکه مرورگر اول هدر Content-Type رو در پاسخ دریافتی از سرور چک میکنه. اگر اون وجود نشده باشه متا تگ رو چک میکنه میکنه اگر اون هم وجود نداشته باشه دیگه مرورگر انتخاب میکنه چه انکودینگی استفاده بشه
به این می گن جواب.البته باقی دوستان هم کمک کردن ولی این اون چیزیه که دنبالش بودم.با این حساب اگر بتونم هدر http رو یه جوری بخونم مشکلم حله دیگه؟راهی نداره که غیر از کد نویسی بشه این مساله رو حل کرد؟یعنی بفهمم که hencoding اون صفحه چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)