لام. بچه ها نميدونم جاياين تاپيك درست هست يا نه. من يك سايت طراحي كردم و دامنه و هاست هم گرفتم. ورد پرس رو نصب كردم.. ميخوام يكسري از ابزار هاي ورد پرس رو مثل نظر سنجي ، فرم تماس، آمار سايت و... روي سايت خودم بيارم. ميشه راهنمايي كنيد من رو ؟؟
مرسي
لام. بچه ها نميدونم جاياين تاپيك درست هست يا نه. من يك سايت طراحي كردم و دامنه و هاست هم گرفتم. ورد پرس رو نصب كردم.. ميخوام يكسري از ابزار هاي ورد پرس رو مثل نظر سنجي ، فرم تماس، آمار سايت و... روي سايت خودم بيارم. ميشه راهنمايي كنيد من رو ؟؟
مرسي
دوست من شما وردپرس نصب کردی دیگه کل کتابخانه وردپرس رو نصب کردی و میتونی استفاده کنی .
مثل اینکه ....
مثل اینکه منظورت رو بد رسونددی .
اگرم که شما وردپرس رو توی هاستت توی یک فولدر دیگه نصب کردی که نمیشه .
چون ...
چون این کد ها به صورت شی گرا و هماهنگ با دیگر اجزای وردپرس نوشته شده .
خب من سر در نميارم . تا حالا هم كار نكردم .
ميشه راهنماييم كني چطوري بايد تو اسيت خودم كه به صورت استاتيك هم هست استفاده كنم ازش ؟؟ كد خاصي رو بايد بدم ؟؟ ممنون ميشم ازت
تاپیک منتقل شد.
ممنون از آقا امیر ...
ببین احمد جان کلا استاتیک قابلیت این فعالیت ها و استفاده از کتابخانه php رو نداره (هر زبون دیگه ای ).
میتونی از خدمات وبگذر استفاده کنی هم نظر سنجی داره و آمار و ......
وگرنه فکر این کار رو هم با استاتیک نکن .
يعني حتي با نصب هر ماژولي نميشه روي سايت كه زبون فقط html هست اين خصوصيات رو استفاده كنم ؟
مثلا نصب اون ماژول و كد گذاري داخل صفحه html
اطلا html قدرت این کار رو نداره .
اصلا نمیشه
اگر صفحه رو به .php ذخيره كنم چي ؟؟ با DW كار ميكنم
آره میتونی هر کاری بکنی .
خب من صفحه رو به مثلا index.php ذخيره كردم. حالا چطوري ميتونم از ابزار ورد پرس داخل سايتم استفاده كنم؟؟ كد خاصي لازمه اضافه كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)