تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: شانس قبولي رشته عمران در دانشگاه آزاد چقدر است...؟

داره خودمونی میشه keyvanb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض شانس قبولي رشته عمران در دانشگاه آزاد چقدر است...؟

سلام دوستان.من چند وقته پيش دانشگاه آزاد انتخاب رشته/شهر رو انجام دادم و اولويت اولم رو مهندسي عمران مهاباد زدم؛(كه البته من پيش دانشگاهي تجربيم و عمران هم ماله رشته رياضي هستش).تراز 2 ساله اخير اين رشته/شهر رو كه ديدم حدود 4000 تا 4050 بود كه البته ترازه پايينيه و به همين خاطر يكم به قبول شدن اميدوار شدم.ولي يه مشكلي هست اونم اين كه من اصلا امسال درس نخوندم و تنها اميدم به قبولي تو دانشگاه آزاده.حالا من يه سوال از شما دوستان دارم اونم اين كه ميتونم فقط با زدن 20 الي 30 درصد زبان انگليسي زدن به اين تراز برسم؟....
    (از مديران عزيز خواهش دارم يه چند روز تاپيك رو دستكاري نكنن.ممنون)

2. این کاربر از keyvanb1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه keyvanb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

كسي نبود؟.....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تراز سال قبل نمیتونه ملاک باشه . نمیخوام نا امیدتون کنم ولی قبولی امسال بر مبنای تراز امسال هست . به این صورت که درصد کسانی که در این رشته و این دانشگاه شرکت کردن رو همگی رو با هم جمع میکنن و تراز پایه امسال مشخص میشه هر کسی که ترازش بالاتر از تراز کف باشه قبول میشه . ممکنه مثلا تراز امسال بشه 5000 یا همین 4000 بمونه . فقط زدن زبان انگلیسی ؟ فکر نمیکنم همچین چیزی ممکن باشه . فیزیک و ریاضی برای عمران ضریب بالاتری دارن . من خودم فارغ التحصیل عمران هستم . ورودی 84 دانشگاه آزاد . سال 84 زبان رو 30 ، ریاضی رو 10 ، فیزیک 60 و شیمی رو 50 زدم و قبول شدم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

پس یعنی من که پارسال ترازم 5900 شد امسال رشته ای زدم که 6300 میخواد گور خودمو کندم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا چی میگید شما یکی از تراز 4000 میترسه اخه اینم مگه میشه قبول نشد؟
    اقا شما هم که میگی تراز 6300 وای این چه حرفیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

فقط کافیه با این تراز بری سر جلسه بشینی و از هر درس تخصیی دو الی سه تا سوال را جواب بدی !!!

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

شانسی هم نزن ! :دي
    من یه درسو شانسی زدم سر سراسری منفی شد ! :دي

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شانسی هم نزن ! :دي
    من یه درسو شانسی زدم سر سراسری منفی شد ! :دي
    dadash oni ke shoma zadi eshtebah mahz bod ya ye gozinaro entakhb kon bezan ya hich chon age ontori bezani 80% manfi nemishe

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان.من چند وقته پيش دانشگاه آزاد انتخاب رشته/شهر رو انجام دادم و اولويت اولم رو مهندسي عمران مهاباد زدم؛(كه البته من پيش دانشگاهي تجربيم و عمران هم ماله رشته رياضي هستش).تراز 2 ساله اخير اين رشته/شهر رو كه ديدم حدود 4000 تا 4050 بود كه البته ترازه پايينيه و به همين خاطر يكم به قبول شدن اميدوار شدم.ولي يه مشكلي هست اونم اين كه من اصلا امسال درس نخوندم و تنها اميدم به قبولي تو دانشگاه آزاده.حالا من يه سوال از شما دوستان دارم اونم اين كه ميتونم فقط با زدن 20 الي 30 درصد زبان انگليسي زدن به اين تراز برسم؟....
    (از مديران عزيز خواهش دارم يه چند روز تاپيك رو دستكاري نكنن.ممنون)
    سلام ببین دوست من من سی دی دانشگاه ازاد رو دارم و کارنامه قبولی عمران مهاباد رو در اوردم
    سال 89
    ادبیات 26.7 عربی 8.4 دینی 35 زبان -3.3 ریاضی0.9 فیزیک1 شیمی 35 تراز کل 4393 ترازاختصاصی4388

سال88
    ادبیات 9.4 عربی 9.4 دینی 36 زبان 0 ریاضی 0 فیزیک 4 شیمی 4 تراز کل 4370 تراز اختصاصی 4464

با اینکه درصد اختصاصی 88 بهتر نیست ولی ترازش بهتره سخت بشین بخون تا ریاضی زیانو 0 بزنی ادبیاتو عربی یعنی 4 تا درست نمیتونی بزنی اگه فقط سوالای ازادو بخونی و هیچی بلد نباشی 4700 رو شاخشه

11. این کاربر از jekob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

age miangine darsadat beine20-30 bashe rahat tarazet 5000 ya shayadam balatar mishe,man ykio mishnasam k kolan ekhtesasiaro sefid gozasht vali omumiaro bala zad joze nafarate bartaram shod,va yki dg k hame darsadasho zire 30 zadtarazesh 5300 shod(in amar male parsale )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •