تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشکل در share کردن درایوها درشبکه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض مشکل در share کردن درایوها درشبکه

سلام تو شرکتمون 5 تا سیستم داریم که یکی سروره و سیستم ها رو همه به سوئیچ وصل کردیم و سوئیچ رو به سرور مشکل اینجاست که اینترنت برای یوزرها وصله ولی وقتی درایوی رو شیر میکنم روی سرور میاد و وقتی بازش میکنم ارور do you not permission to access میده تو قسمت شیر advaned رو میزنم و درایو رو شیر میکنم و تو قسمت permission فول کنترل هم میزنم ولی باز هم تو سرور نمیشه بازش کرد از دوستانی که بلدن اگه میتونن کمک کنن تا درستش کنم اگه میشه یکم جزئی توضیح بدین ممنون

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

در Network And Sharing Center وارد Change Advance network and sharing center بشید و گزینه های:
    Turn On Network Discovery
    Turn on File and printer sharing
    TURN OFF Password protection sharing رو علامت بزنید.

3. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wanted_boy_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این تنظیماتی که شما گفتی رو من اعمال کردم. جالبه که یه درایوم FAT32 هستش و راحت میشه به اشتراک گذاشتش ولی درایوهای دیگه که باهاشون مشکل دارم NTFS هستن. کسی میدونی مشکل چیه؟ راه حل ؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

سلام دوست عزیز این تنظیمات رو اعمال کرده بودم درایوها تو سیستم سرور میاد ولی فقط یوزر سیستم باز میشه و درایوهایی که شیر کردم رو وقتی باز میکنم do you not permission to access این پیغام رو میده اگه کسی میدونه مشکل کجاست بگه ممنون

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

شما دسترسی رو برای چه کسی Full Control میکنید؟ کاربر Everyone رو اضافه کنید و برای اون دسترسی کامل بدین.

7. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

سلام دوست عزیز من موقعی که شیر میکنم تو همه سیستم ها تو قسمت پریمیشن فقط یه یوزز everyone هستش و اون رو فول کنترل میزنم ولی باز تو سرور نمیشه بازش کرد اگه میشه یکم خلاصه از اول دونه به دونه توضیح بدین ببینم کجای کارم اشکال داره ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگر ویندوز هفت اجازه شیر کردن یک درایو کامل رو نمی ده دلایل امنیتی داره بنابراین شما هم سعی کنید کل درایو را شیر نکنید و هر فایلی که می خواهید share شود داخل پوشه ای خاص این کار قرار دهید.
    ولی به هر حال اگر به هر دلیلی می خواهید این کار را بکنید یک راهش راهی است که می گویم:
    -روی آیکون compute ( همان my computer سابق) راست کلیک و manage را انتخاب کنید.
    -داخل پنجره باز شده از لیست درختی shared folders و از زیرمجموعه آن shares را کلیک کنید.
    - از لیست actions گزینه more actions و سپس new share را انتخاب کنید و ویزارد مربوطه را ادامه دهید.

10. 3 کاربر از shahin1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اگر ویندوز هفت اجازه شیر کردن یک درایو کامل رو نمی ده دلایل امنیتی داره بنابراین شما هم سعی کنید کل درایو را شیر نکنید و هر فایلی که می خواهید share شود داخل پوشه ای خاص این کار قرار دهید.
    ولی به هر حال اگر به هر دلیلی می خواهید این کار را بکنید یک راهش راهی است که می گویم:
    -روی آیکون compute ( همان my computer سابق) راست کلیک و manage را انتخاب کنید.
    -داخل پنجره باز شده از لیست درختی shared folders و از زیرمجموعه آن shares را کلیک کنید.
    - از لیست actions گزینه more actions و سپس new share را انتخاب کنید و ویزارد مربوطه را ادامه دهید.

منم این مشکب رو داشتم خیلی گشتم تا تونستم اخرش از یه سایت خارجی با بد بختی پیدا کنم

شما باید در ویندوز سون روی درایو کلیک راست کرده و گزینه به قیمت security برید در اونجا روی گزینه add کلیک کرده و Evryone را نوشته و سطح دسترسی را فول می گذاریم و اوکی میکنم و صبر می کنیم تا تنظیمات اعمال شود بعد از اینکار مشکل 100 درصد حل میشود این تنها راه حل هست و بقیه راهخ حل ها گیج کننده است این منبع سایت که با چیلتر شکن باید باز کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

12. این کاربر از peyman.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •