سلام
میخوام asp.net کار کنم از سی شارپ هم چیز زیادی نمی دونم
لطفا بفرمایید از کجا شروع کنم و چه کتاب و نرم افزار هایی باید تهیه کنم
ممنون
سلام
میخوام asp.net کار کنم از سی شارپ هم چیز زیادی نمی دونم
لطفا بفرمایید از کجا شروع کنم و چه کتاب و نرم افزار هایی باید تهیه کنم
ممنون
سلام
یه سر به این سایت بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار visual studio تهیه کن
با سلام
قبل از هر چیزی تلاش شما برای یادگیری یه ابزار قدرتمند در دنیای برنامه های تحت وب (Asp.net) را تبریک عرض می کنم
1 - اول از همه شما نیاز به خود Visual stodio دارید. من پیشنهاد می کنم که حتما از آخرین ورژن این برنامه استفاده کنید, یعنی Visual studio 2010 که در بازاز داخل به فروش می رسه و اگه به اینترنت پرسرعت دسترسی دارید می تونید از سایت های فارسی زبان اون رو بصورت رایگان دانلود کنی
2 - نیاز به منابع آموزشی دارید که پله پله شما رو راه بندازه. داشتن یه کتاب خوب می تونه بهترین کمک به شما باشه. با توجه به اینکه می خواهی با C# برنامه بنویسی قبل از اینکه اصلا سراغ asp.net بری باید با مفاهیم اصلی برنامه نویسی در C# بشی . کتاب های زیادی در این زمینه نوشته شده و تعدادی از آنها هم در اینترنت برای دانلود گیر میان, ولی بیشتر اونها مربوط به نسخه 2005 و بندرت 2008 ویژوال استدیو هستن.
3 - هر نرم افزاری که تولید میشه شرکت سازنده اش با توجه به اعتبار و قدرتش, پشتیبانی هایی رو برای کاربرانش در نظر می گیره که در این زمینه هم مایکروسافت سنگ تمام گذاشته. راهنمای انلاین محصولات مایکروسافت که MSDN نامیده میشه بصورت انلاین از طریق ادرس در دسترس هست که اطلاعات جدید و نمونه کدهای زیادی داره. مایکروسافت در کنار MSDN مجموعه ویدئوهای رایگانی رو نیز در سایت خودش گذاشته که تعداد بسیار زیادی از آنها مربوط به asp.net هست و میشه بصورت رایگان آنها را دانلود کرد.
4 - چند نمونه CD اموزشی نیز توسط شرکت های داخلی به زبان فارسی تولید شده که می تونی تو بازار همه اونها را پیدا کنی و بخری
5 - انجمن های گفتگوی زیادی در اینترنت وجود دارند که برنامه نویسان اماتور و حرفه ای به بررسی مشکلات موجود در این زمینه ها می پردازند و همین انجمن نیز یکی از همینهاست. میتونی در همین تالار در باره asp.net و یا در تالار برنامه نویسی در مورد برنامه نویسی C# سوالات خودت رو مطرح کنی
6 - نمونه کدهای زیادی در اینترنت موجوده که با جستجو می تونی به اونها دسترسی داشته باشی. لذا به نظر من در حال حاضر هیچ گونه کمبودی در زمینه منابع آموزشی برای زبان های دات نتی وجود نداره و همه چیز مهیا هست, لذا فقط انگیزه می خواد و مقداری هم زمان
البته C# یا VB.NET زیاد با هم فرق نمیکنن و انتخاب باشماست که کدام را انتخاب کنید . اگر قبلا با VB6 کار کرده باشید vb.net پیشنهاد می شود , ولی اگ با زبانهای c یا c++ کار کرده باشید C# پیشنهاد می شود2 - نیاز به منابع آموزشی دارید که پله پله شما رو راه بندازه. داشتن یه کتاب خوب می تونه بهترین کمک به شما باشه. با توجه به اینکه می خواهی با C# برنامه بنویسی قبل از اینکه اصلا سراغ asp.net بری باید با مفاهیم اصلی برنامه نویسی در C# بشی . کتاب های زیادی در این زمینه نوشته شده و تعدادی از آنها هم در اینترنت برای دانلود گیر میان, ولی بیشتر اونها مربوط به نسخه 2005 و بندرت 2008 ویژوال استدیو هستن.
به نظر من اگه با هیچکدام آشنایی ندارید C# را دنبال کنید ( نظر شخصی خودم)
ممنونم از راهنمایی شما
این تکنولوژی linq
چیه و کجا استفاده میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)