دوست عزیز مبارکه ولی دیگه گذشته به خدا بچه ها بیخود یچیزو نمیگن لطفا دقت کنید شخصا اگه بخوام چیزی بگیرم از 10 نفر میپرسم اگه 7نفر موافق باشن اره ئلی این مدل کاملا برعکسه توی p30w تنها چند نفر هستن که این مدل رو پیشنهاد میدن اونم کاملا احساسی.بی احترامی به اون دوستان نیست اما واقعا این مونیتور مشکل داره از هر 10 تاش 6تاش پیکسل سوخترو داره من بالای 8تا مانیتور داشتم سامی و الجی هیچ کدوم این مشکلاتو نداشتن لطفا بیشتر دقت کنید اصلا هم ناراحت نباش اینا همش تجربس جونت سلامت عوضش کن و اینبار خودت برو بازار اونیکه عقلت میگرو بگیر سامسونگ الجی همه جا غرفه دارن شما هرجور بخوای میتونی ور بری باهاشون و بعد بخری این برند توی هرچی خوب باشه تو مانیتور گامها عقبه حالا کجان اون 2.3 نفری که میگن ایسوس ایسوس البته بیانم باز تعصب کور کورانه متاسفم واسه کسایی که خوشونو در قبال پول هموطنشون مسعول نمیدونن یه طناب پوسیده هم میدن بهت بری ته چاه شاید یه بدبختی به کسی بر نخوره پولشو با زحمت بدست اورد اقا جان یکم دلسوزانه تر راهنمایی کنید اونایی که میگن اسوس خوبه مطمعن باش از تعداد انگشتای یه دست کمترن توی این فروم زیادن و اینم نتیجش ناراحت نباش ببر پیش خود یارو بگو یچیزی کم کنه برند مطح و تاپشو برداره به کسی بر نخوره من تو هرچی تجربه نداشته باشم تو مانیتور دارم اگه یه روز گنج پیدا کنم مانیتور asus نمیخرم بازم میگم عیبی نداره فدا سرت