تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: تاخیر طولانی در وصل کردن سرویس ADSL

داره خودمونی میشه mahdimb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

7 تاخیر طولانی در وصل کردن سرویس ADSL

سلام
    من 10 فروردین برای ADSL شاتل ثبت نام کردم و دو روز بعد یه پیک اومد در خونمون و یه سری فرم آورد و اونا رو امضا کردم اما هیچ پولی نگرفت الان 45 روزه که گذشته و هر دفعه که زنگ می زنم میگن نمی دونم داریم وسایل تو مخابرات نصب می کنیم و مشکل از مخابرات است که وصل نمی کنن و غیره، مرکز مخابرات ما هم پیام نور هست ، حتی یه بار بهم گفت که ما یک مشتری داشتیم که یک سال طول کشیده است تا ADSL براش وصل بشه. اصلا نمی دونم چیکار کنم با یه شرکت دیگه تماس گرفتم اونها گفتند که شما باید اول تمام مبلغ را واریز کنید بعد هم ممکن حداقل یک یا دو هفته طول بکشد تا ADSL وصل شود، می ترسم که اینها نیز مانند شاتل، بازی در بیاورند، چه کار کنم؟ آیا کسی از دوستان چنین تجربه ای داشته است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فقط باید منتظر بمونید و یا مشکل اصلی رو پیدا کنید.

مطمئن باشید شرکت مذکور درخواست شما رو سریعا به مخابرات فرستاده - حتما پورت منطقه مخابراتی شما کمی شلوغ هستش یا اشکالاتی مبنا بر تایید نشدن فرمی که فرستادید وجود داره

شما میتونید به شرکتهای دیگه زنگ بزنید و ببینید که پورت خالی برای منطقه مخابراتی شما دارن یا خیر

اگر همه چیز درست باشه و درخواست شما توی مخابرات تایید بشه حداکثر 2 هفته کاری برای راه اندازی اینترنت پر سرعت زمان نیاز است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تبریک میگم من هم مرکز پیام نور هست خطم و ساکن پونک هستم، منم هفته پیش درخواست adsl پارس دادم، و گفتن بین اواسط تا آخر خرداد وصل میشه، شما ظاهراً خبر نداری! (این مرکز یکی از مراکزی هستش که حدود 1/5 سال میشه پورت جدید اضافه نکرده بود)
    حداقل شاتل و پارس و صبا نداشتن ،آساتک و پیشگامان و.. هم با محدودیت میدادن، واسه همینه ، به من گفتن بخاطر اینکه پورتها تازه اومدن و هنوز تجهیزات و.. راه اندازی نشده؛

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

up////////

داره خودمونی میشه mahdimb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز با شاتل تماس گرفتم گفتن که باید صبر کنی با شرکت صبا آنلاین هم تماس گرفتم گفتن که تو مرکز مخابرات پیام نور پورت خالی نداریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •