تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کچل شدن قسمتی از سر

داره خودمونی میشه hello 021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض کچل شدن قسمتی از سر

سلام دوستان
    امروز سرم شکست و مجبور شدم بخیش کنم حالا نگران اینم که اون قسنتی که شکسته کچل میشه راه حلی برای این مورد هست که بتونم رفعش کنم؟؟؟؟؟؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز سرم شکست و مجبور شدم بخیش کنم حالا نگران اینم که اون قسنتی که شکسته کچل میشه راه حلی برای این مورد هست که بتونم رفعش کنم؟؟؟؟؟؟
    اگر بخیه بدرستی صورت بگیره و ترمیم روند خوبی را طی کند بعیده که مشکل خاصی پیش بیاد . خط جای بخیه به هر اندازه که باشد رویش مو نخواهد داشت ولی بقیه جاها بدون مشکل می باشد .

داره خودمونی میشه hello 021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگر بخیه بدرستی صورت بگیره و ترمیم روند خوبی را طی کند بعیده که مشکل خاصی پیش بیاد . خط جای بخیه به هر اندازه که باشد رویش مو نخواهد داشت ولی بقیه جاها بدون مشکل می باشد .
    البته با نخ 3 زد منم میدونم بقیه جاها مو در میاره برای خط روی بخیه چیکار کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض کچـــــــــــل !!

ســــــلام

پسر خاله ی من 17 سالشه ، از 8 ماه پیش دچار ریزش موی ارثی شد به صورتی که الان بالای سرش در آفتاب خالی هست ...
    به مدت 8 ماه ماینوکسیدیل 5% به همراه یک شامپوی آیروکس سیر مصرف میکرد ... اما نه تنها خوب نشد بلکه پوست سرش حساس شد و در هنگام خاروندن پوست سرش احساس خوارش میکرد ...
    دیروز دوباره رفت پیش دکتر و دکتر ماینوکسیدیل رو براش قطع کرد ، و بجاش یک قرص ویتامین بی ، یک قرص افزایش رویش ناخن و مو و یک شامپوی کتوکونازول-ناژو 2% تجویز کرد ...

الان سوال من اینه ،
    به نظر شما با قطع مصرف ماینوکسیدیل ، ریزش بدتر نخواهد شد ؟!

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته با نخ 3 زد منم میدونم بقیه جاها مو در میاره برای خط روی بخیه چیکار کنم
    روی خط بخیه که بافت طبیعی پوست نیست و بافت اسکار محسوب می شود مو در نمی آید و کاریش نمیشه کرد .

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

ســــــلام

پسر خاله ی من 17 سالشه ، از 8 ماه پیش دچار ریزش موی ارثی شد به صورتی که الان بالای سرش در آفتاب خالی هست ...
    به مدت 8 ماه ماینوکسیدیل 5% به همراه یک شامپوی آیروکس سیر مصرف میکرد ... اما نه تنها خوب نشد بلکه پوست سرش حساس شد و در هنگام خاروندن پوست سرش احساس خوارش میکرد ...
    دیروز دوباره رفت پیش دکتر و دکتر ماینوکسیدیل رو براش قطع کرد ، و بجاش یک قرص ویتامین بی ، یک قرص افزایش رویش ناخن و مو و یک شامپوی کتوکونازول-ناژو 2% تجویز کرد ...

الان سوال من اینه ،
    به نظر شما با قطع مصرف ماینوکسیدیل ، ریزش بدتر نخواهد شد ؟!
    مصرف ماینوکسیدیل تا زمانی که ادامه داشته باشد می تواند در رویش مو موثر باشد و پس از قطع آن فرد به شرایط قبل باز می گردد ولی بدتر نمی شود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •