با سلام
امیدوارم خوب باشید
می خواستم دوستان بیان و اینجا نظراتشون رو بگن در مورد اینکه کدوم ویندوز سون بهتره و دلیلاش رو هم بگن
(لطفا ار تاپیک تکراری هست بگید تا حذفش کنم)
با تشکر از همه![]()
با سلام
امیدوارم خوب باشید
می خواستم دوستان بیان و اینجا نظراتشون رو بگن در مورد اینکه کدوم ویندوز سون بهتره و دلیلاش رو هم بگن
(لطفا ار تاپیک تکراری هست بگید تا حذفش کنم)
با تشکر از همه![]()
ویندوز7 نسخه ultimate ازهمه کاملتره شما اگرسیستم خودتونم 4 گیگ یا بیشتراز4 گیگ رم روش دارین میتونید 64 بیتی نصب کنید چون ultimate 32 بیتی فقط 3.5 گیگ رم ساپورت میکنه این سایت پایینم برین بهترین ورژن ویندوز 7 مشخص کرده
لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شروع مشکل خودم رو میگم
من لپ تاپی با مشخصات زیر دارم
core i5 480m
4g ram
nvidia gt435 1gig
من روی این سیستم از نسخه 64 بیتی این سیستم عامل استفاده کردم
اما مشکلم اینجاست که به نظرم کند میاد
نکته جالب اینه که گاهی اوقات در محیط firefox تا 20 درصد از سی پیو استفاده میشه
در کانورت ویدیو هم همین 24 درصد!
نکته بعدی اینه که وینوز کمی دیر بالا میاد مثلا 30 ثانیه یا کمی بیشتر
نرم افزار ها هم دیر باز میشن اما سرعت خیلی خوبی دارن
برای مثال همین کانورتر نصبت به مجیط 32 بیتی دیر تر باز میشه اما وقتی که باز میشه در محیط 64 بیتی 10درصد سریع تر فیلم ها رو کانورت میکنه
حتی گاهی موقع ری فرش کردن یه فایل سنگین هم مدتی طول میکشه
و یا حتی موقعی که میخواهم دیوایس منیجر رو باز کنم یکی دو ثانیه طول میکشه
آیا اینها طبیعی است؟
مشکل از ویندوز هست یا سیستم(چون موقع اجرا نرم افزار ها قوی ظاهر میشه اما موقع فراخوانی از حافظه کمی طول میکشه)
با تشکر از همه دوستان![]()
سیستم که خوبه واسه 64 بیتی احتمالا مورد نرم افزاری شما درایوهای لپ تاپ خودتون کلا با یک برنامه مرتب سازی دیفرگ کنید مثل Laplink Defrag Pro بعدش ازیک برنامه واسه مرتب کردن رجیستری بهره ببرین مثل این برنامه Vit Registry Fix یا CCleaner درایورهای لپ تاپ هم آپدیت باشه به وسیله آنتی ویروسم سیستم یک اسکن کنید.
مرسی دوست عزیز
اما لپ تاپ رو دیروز خریدم! یعنی هم درایور هاش الان خالی خالی اند و هم ویروس نداره(آنتی ویروس هم آخرین نسخه کاسپر اسکای هست)
و اونچیزی هم که من رو شگفت زده میکنه همین هست!!!
شمااول ازهمه درایو c رو باید دیفرگ کنید بعدش ازاون برنامه هایی که واسه مرتب کردن رجیستری معرفی کردم ازیکی استفاده کنیدآنتی ویروسم تو اجرا شدن برنامه ها یک مقداری تاثیرداره شما برنامه ها رو هم تو یک درایو غیرازدرایو ویندوزنصب کنید بهتره دیدین بازم درست نشد ویندوز چنج کنیددرایورهای لپ تاپ هم بروز کنید.
ببینید برا لب تاب معمولا 64 بیته
برای پی سی شخصی 32 بیته
حالا من فکر میکنم و میگم 32 بهتره چون نسخه 32 نرم افزارهای 64 رو نصب نمیکنه ولی 64 مال 32 بیت رو نصب میکنه .
آقا الان زمان گرفتم از شروع زدن دکمه پاور تا لو کامل نرم افزار ها و آماده بکار کامل 120 ثانیه طول کشید!!!!!!
زیاد نیست؟
start رو باز کرده و mscongfig رو تایپ کنید .. از startup تمام نرم افزارهای سنگین و غیر ضروری به غیر از کاسپرسکای رو غیر فعال کنید تا زمانی که میخواید ویندوز لود بشه بالا نیان .. حالا تایم بگیرید ببینید در این شرایط ویندوز شما چطور لود میشه .. اگر سرعت لود کاملا محسوس بود ویندوز شما مشکلی نداره اگر نه باز هم سرعت پایینه نشون میده باید دوباره نصب کنید
کاسپرسکای کلا سرعت سیستم رو پایین میاره و این یادتون باشه ! مخصوصا اگر در کنار نرم افزارهای سنگینی چون مبدلهای ویدیویی قرار بگیره..
من از ترکیب امنیتی دو انتی ویروس کومودو و آویرا روی ویندوز 64 بیتی سرویس پک خودم به هیچ وچه کاهش سرعت ندارم اونطوری که شما میگید
از همه دوستان ممنون و مرسی
من ویندوز رو عوض کردم
و فقط درایورهای لپ تاپ رو نصب کردم و این زمان شد ۵۰ ثانیه
الان خوبه؟
با اینکه هنوز هیچ نرم افزاری روش نصب نشده؟
مدت زمان معمولش چقدره؟
ممنون
Last edited by moeinset; 14-05-2011 at 22:30. دليل: راستی حجم ویندوز + درایورها شد ۱۵ گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)