با سلام به همه دوستان
من دنبال یک نرم افزار می گردم مثل نت اسکول که بشه تمام دسکتاپهای شبکه را دید و به راحتی بشه با سیستمها از راه دور کار کرد.متاسفانه برنامه نت اسکل را هر کاری می کنم در شبکه ما جواب نمی ده........![]()
با سلام به همه دوستان
من دنبال یک نرم افزار می گردم مثل نت اسکول که بشه تمام دسکتاپهای شبکه را دید و به راحتی بشه با سیستمها از راه دور کار کرد.متاسفانه برنامه نت اسکل را هر کاری می کنم در شبکه ما جواب نمی ده........![]()
سلام دوست عزیز
می تونید از team viewer استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Netw0rks; 14-05-2011 at 07:57.
برنامه team viewer برای اجرا باید از کاربران آی دی و پس گرفت من برنامه ای می خوام که همه دسکتاپها را داشته باشم و بدون مشارکت کاربران روی سیستم آنها کار کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا جفتشون میتونی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dmware خیلی نرم افزار توپیه همه ی کار های ریموت و میشه انجام داد باهاش.
نرم افزاری هم هست که desktop های شبکه و کنار هم نشون بده و مانیتور کنه؟
Last edited by hoomi_gta; 16-05-2011 at 13:37.
ممنون، برنامه خیلی خوبی بود ولی دقیقا برای remote همون مشکل را داره که به محض اتصال، سیستم کاربر log off می شه و تنها یک کاربر می تونه با سیستم کار کنه... ولی امکانات بی نظیری داشت. راستش من می خوام دسکتاپهای کاربران را بدون اینکه متوجه بشن بببینم......
![]()
به نظر من تنها راه حل مشكلتون استفاده از Net Support School هست.
با Teamviewer ميشه ديد اما كاربر كلاينت به راحتي متوجه ميشه و نكته اگه شما TeamViewer رو طوري تنظيم كنيد كه از طريق شبكه ارتباطات رو برقرا كنه ديگه نيازي به ID نيست و با IP شبكه به راحتي ميتونيد به سيستم كلاينت دسترسي داشته باشيد.
شاد باشيد![]()
norton هم یادم قبلاً یه برنامه برا این کار داشت - که یوزر متوجه نمیشد - یه سرچ کن
norton هم یادم قبلاً یه برنامه برا این کار داشت - که یوزر متوجه نمیشد - یه سرچ کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)