تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: ویندوز XP + نصب خودکار درایورها

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

پيش فرض ویندوز XP + نصب خودکار درایورها

با سلام

یه ویندوز XP می خواستم که خودش بصورت اتوماتیک تمام دریاور های سیستم رو هم نصب کنه و سرویس پک 3 هم باشه
    ( نمونه ای رو دیدم که واسه فروش گذاشته بودن)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیز جان اینکه تمامی درایورهای سیستم رو نصب کنه غیر ممکنه چرا که صدها هزار مدل دستگاه داریم که هر روز هم مدلهای جدید تر می آیند پس نمیشه همه درایورهای قطعات سخت افزاری دنیا رو روی یک ویندوز گذاشت اگه اینتطور بود خود مایکروسافت این کارو می کرد. شما می تونید با نرم افزار nlite درایورهای قطعات سخت افزاریتو داخل سورس ویندوز بزاری که باخودش نصب بشه بنابراین با این نرم افزار به راحتی می تونی ویندوز سفارشی درست کنی. البته من در کل ویندوزهای دستکاری شده رو پیشنهاد نمی کنم نمونش هم ویندوزهای MRT هست که هزارتا باگ داره البته فقط افزودن درایور مشکلی ایجاد نمی کنه ولی دستکاریهای دیگه ویندوز رو خراب می کنه

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

پيش فرض

عزیز جان اینکه تمامی درایورهای سیستم رو نصب کنه غیر ممکنه چرا که صدها هزار مدل دستگاه داریم که هر روز هم مدلهای جدید تر می آیند پس نمیشه همه درایورهای قطعات سخت افزاری دنیا رو روی یک ویندوز گذاشت اگه اینتطور بود خود مایکروسافت این کارو می کرد. شما می تونید با نرم افزار nlite درایورهای قطعات سخت افزاریتو داخل سورس ویندوز بزاری که باخودش نصب بشه بنابراین با این نرم افزار به راحتی می تونی ویندوز سفارشی درست کنی. البته من در کل ویندوزهای دستکاری شده رو پیشنهاد نمی کنم نمونش هم ویندوزهای MRT هست که هزارتا باگ داره البته فقط افزودن درایور مشکلی ایجاد نمی کنه ولی دستکاریهای دیگه ویندوز رو خراب می کنه
    یه همچین چیزی وجود داره ،خودم داشتمش که دادم به یکی از دوستان و حالا دنبال جدیدترش میگردم. البته ویندوز دستکاری شده هست ، اگه شما "ويندوز ايكس پرو2 ( 2 Windows Xpro ) " رو تو اینترنت سرچ کنید فروشگاههایی رو پیدا میکنید که هممچین ویندوزی رو میفروشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •