تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشکل در نصب درایور مودم موبایل در ویندور سون

داره خودمونی میشه a.0611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض مشکل در نصب درایور مودم موبایل در ویندور سون

سلام

من به تازگی لپ تاپ 5110 i5 با ویندوز 7 64 bit گرفتم...
    گوشیم هم سامسونگ 8510 ... من تا قبلش روی پی سی و با ویندوز xp راحت از مودم گوشیم استفاده میکردم و اینترنت میرم اما روی لپ تاپ همه درایور های موبایل نصب میشه به جز درایور مودمش...چه باید کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض

کسی نبود مارو دریابه؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما ویندوزتون چنج کنیدبه سون 32 بیتی اول ازهمه Firmware گوشی خودتون آپدیت کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض

خوب اگه به 32 چنج کنم سیستم از همه سخت افزار استفاده نمیکنه فکر کنم...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خوب اگه به 32 چنج کنم سیستم از همه سخت افزار استفاده نمیکنه فکر کنم...
    مثلا به 32 بیتی ultimate اگرنصب کنید اگر4 گیگ رم باشه فقط 3.5 تا ساپورت میکنه فقط مشکلش رو همینه درضمن شمااول گوشی خودتون بدین بیرون یا خودتون آپدیت کنید اگر firmware داره.

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما برین تو Device Manager روی مودم گوشی کلیک راست کنین، Update Driver Software و بعد Search automatically for updated driver software رو بزنین (به اینترنت وصل باشین) ببینین Ok میشه ؟

7. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض

شما برین تو Device Manager روی مودم گوشی کلیک راست کنین، Update Driver Software و بعد Search automatically for updated driver software رو بزنین (به اینترنت وصل باشین) ببینین Ok میشه ؟
    توی منیجر به نام unknown خوندش و نصب نیست... متاسفانه من فقط از طریق گوشی به نت کانکتم و الان هم با پی سی هستم

در آغاز فعالیت Dj kamran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز چرا راهنمایی غلط می کنی ایشان (a.611) میگه با لپ تاپ 5110 i5 دارای ویندوز سون 64 بیتی میخواد گوشی سامسونگ مورد نظرشو وصل کنه و به اینترنت کانکت بشه اونوقت شما میگی ویندوزش رو chang کنه به ویندوز 32 بیتی!! اولا این لپ تاپ ها با ویندوز 32 کار نمیکنه و وقتی 64bit روش نصبه یعنی برای 32bit طراحی نشده بنابراین این پیشنهاد شما بی معناست دوم اینکه نیازی به آپدیت کردن فریمور گوشی نیست ابتدا باید کابل مناسب مدل گوشی را تهیه کنه و اگر در هیچیک از ویندوزهای xp , 7 گوشی مورد شناسایی قرار نگرفت راه حل خاصی وجود نداره بعضی از مدلهای گوشی های سامسونگ علیرغم امکان اتصال به کامپیوتر در عمل با مشکل مواجه هستند این رو به تجربه میگم مثلا دو مدل گوشی سامسونگ داشتم که با وجود کابل و درایورها و برنامه pc studio به هیچوجه من الوجوه به رایانه متصل نشدند و....
    90/9/29

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز چرا راهنمایی غلط می کنی ایشان (a.611) میگه با لپ تاپ 5110 i5 دارای ویندوز سون 64 بیتی میخواد گوشی سامسونگ مورد نظرشو وصل کنه و به اینترنت کانکت بشه اونوقت شما میگی ویندوزش رو chang کنه به ویندوز 32 بیتی!! اولا این لپ تاپ ها با ویندوز 32 کار نمیکنه و وقتی 64bit روش نصبه یعنی برای 32bit طراحی نشده بنابراین این پیشنهاد شما بی معناست دوم اینکه نیازی به آپدیت کردن فریمور گوشی نیست ابتدا باید کابل مناسب مدل گوشی را تهیه کنه و اگر در هیچیک از ویندوزهای xp , 7 گوشی مورد شناسایی قرار نگرفت راه حل خاصی وجود نداره بعضی از مدلهای گوشی های سامسونگ علیرغم امکان اتصال به کامپیوتر در عمل با مشکل مواجه هستند این رو به تجربه میگم مثلا دو مدل گوشی سامسونگ داشتم که با وجود کابل و درایورها و برنامه pc studio به هیچوجه من الوجوه به رایانه متصل نشدند و....
    90/9/29
    شما تاریخ این پست نگاه کنید ببینید مال کی هست که این پست بالا آوردین ایشون تا حالا مشکلشون رفع شده دوست عزیز موفق باشین بیشترم دقت کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •