سلام دوستان من میخوام یه درخت باینری رو از ورودی بگیرم و اون رو بصورت لیست پیوندی ذخیره کنم. ولی چون برای هر گره یا هر برگ درخت باید یه اسمی گذاشت نمیتونم کدش رو بنویسم. چیکار میتونم بکنم؟؟
سلام دوستان من میخوام یه درخت باینری رو از ورودی بگیرم و اون رو بصورت لیست پیوندی ذخیره کنم. ولی چون برای هر گره یا هر برگ درخت باید یه اسمی گذاشت نمیتونم کدش رو بنویسم. چیکار میتونم بکنم؟؟
قسمت اول صحبتتون مشخصه و نوشتن برنامش هم زیاد کار خاصی نداره اما متوجه نامگذاری کردن برگها یا گره ها نشدم. یعنی میخواهید فیلدی به عنوان نام برای نگهداری نام هر برگ داشته باشید؟
سلام ممنون از جوابت
کد برای ایجاد یه گره اینه :
من وقتی میخوام از ورودی مثلا 10 تا گره بگیرم باید به هرکدوم یه اسمی بدم که مشکلم اینجاسstruct node{
node *left;
int data;
node *right;
};
سلام دوست عزیز
نیازی به اسم دهی نیست. شما فقط کافیه آدرس ریشه رو بفرستی به تابعی که میخواهی این عمل رو انجام بده و بعدش همزمان با پیمایش درخت گره های لیست رو میسازی و محتویات هر گره رو داخل یک نود از لیست قرار میدی.
میشه کد اون قسمت ساخت گره های لیست رو بنویسین؟![]()
برای ساختن یک گره و مقدار دهی به فیلد داده ای در سی پلاس پلاس میتونید به شکل زیر عمل کنید. اگر بیشتر از این بخواهید دیگه باید کله برنامش رو براتون بنویسم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
شما سعی کنید برنامش رو بنویسید بعد اگه مشکلی بود مطرح کنید تا حلش کنیم. موفق باشید
آقا دستت درد نکنه فکر کنم متوجه شدم ولی وقتی اینو مینویسم ایراد میگیره :
cin>>treeNode->data;
خواهش میکنم.
دستوری که نوشتی ایرادی نداره. باید ببینیم چه خطایی میده. خطایی که اعلام میکنه رو بگو تا بررسی کنم.
این چرا نمیشه آخه
از صبح نشستم پای کامپیوتر یه جاشو درست میکنی جای دیگه خراب میشه.
اگه ممکنه قسمتی که درخت رو میگیره و تو لیست پیوندی ذخیره میکنه رو واسم بزارین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)