دوستان بی زحمت فوری فوتی کمک کنید .
اگه تاپیک تکراری شد ببخشید انقدر این قضیه رفته رو اعصابم نشد خوب توی تاپیکهای دیگه رو بگردم.
من کامپیوترم 2 روزه آژیر میکشه.یعنی یه صدای بوق ممتد از توی کیس میاد. (از کامپوتر هم زیاد سر در نمیارم که بدونم این مال کجاست و مشکل چیه.اگه میشه با جزئیات راهنماییم کنید.)
این چیزهایی بود که به نظرم رسید و انجام دادم.همه رو مینویسم شما هم بررسی کنید
0-دیروز تمام کیس رو چک کردم که همه سیمها به سر جاشون وصل باشه.همه فنها کار کنه. جای رمها رو عوض کردم که اگه مشکل از اسلات اونهاست شاید درست بشه. فن CPU رو تمیز کردم دوباره گذاشتم سرجاش.
1-مادر بودر کامپیوترم Abit هست و روی خود مادربورد یه چراغی داره که مخصوص ایرادیابی هست.یعنی اگه موقع روشن کردن کامپروتر مشکلی پیش بیاد اونجا یه کد 2رقمی مینویسه که بفهمید مشکل از کجاست و تا چه مرحله ای پیش رفته. توی این قسمت مینویسه FF یعنی هیچ مشکلی نداره و درست داره کارمیکنه.
2-پاورم 580 رو کامپیوتره و نوسان برق نداشتیم که بگم برق نیمرسه
3-توی کیس 5تا فن وصله (کیسم مدل Silent storm هست ) یعنی به خاطر داغ شدن سیستم نمیتونه باشه.
4-تمام سیستم داره کار میکنه.یعنی الان که دارم این پیغام رو مینویسم از همین کامپیوتر دارم کار میکنم و هیچ برنامه ای ارور نمیده یا هنگ نکرده ولی داره آژیر میزنه
5-کامپیوتر خود به خود Restart نمیشه که بگم هاردها یا ... مشکل پیدا کرده
6- وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم یا دوباره استارت میکنم، بوق نمیزنه، عادی کار میکنه ولی 1 ساعت نشده شروع میکنه بوق زدن.
همه پیشچها و سیمها و ... هم وصله.چون خودم کیس رو بستم میدونم چی به چیه و همه رو چک کردم.
به داد برسید که این بوق دیوونم کرد.نمیتونم هم کامپیوتر رو خاموش کنم چون تمام زندگیم به این وصله.
حتی اگه نمیتونید دقیق بگید مشکل از چیه بهم بگید آیا خطری واسه هاردها ممکنه پیش بیاد یانه چون چیزهایی که روشونه رو دیگه نیمتونم تهیه کنم و چندین میلیون باید بدم تا دوباره بتونم بگیرم.