سلام.من سیستمم رو وقتی خاموش میکنم خاموش نمیشه و انگار سیستم رو ری استارت کردی.
اول فکر کردم ویروس یه اسکن کردم ولی درست نشد.بعد کل کابل های داخل کیس رو هم محکم کردم ولی درست نشد(پاورم هم گرینه).
سلام.من سیستمم رو وقتی خاموش میکنم خاموش نمیشه و انگار سیستم رو ری استارت کردی.
اول فکر کردم ویروس یه اسکن کردم ولی درست نشد.بعد کل کابل های داخل کیس رو هم محکم کردم ولی درست نشد(پاورم هم گرینه).
منظورازاینکه انگارریستارت کردین یعنی چی؟ درضمن این موردازکی به وجود اومده ؟بیشترهم به نظرم نرم افزاری شما ویندوزچنج کنید درایورها رو آپدیت کنید درست میشه![]()
وقتی shutdown میکنی کامپیوتر دوباره روشن میشه.ویندوز هم میخواستم عوض کنم ولی وسطش ارور میده (blue page) (مودم هم به کامپیوتر وصل نیست) الان یه 2 هفته ای میشه که سیستم اینجوری هست.
سیستمتون چیه؟
دمای قطعاتتون؟
از اتصالی نداشتن قطعات به خصوص مادربرد به کیس مطمئن بشین.
بایوسو اپدیت کنین.و دیفالت.
جای رمهارو عوض کنین و از یک cd دیگه برای نصب ویندوز استفاده کنین.
اول ازهمه سیستم گردگیری کنیددوروبرcpu زو هم خلوت کنید....رم سیستم ازرواسلات جاش عوض کنیداگر به تعداددو عدد رم دارین روسیستم یکی رو وردارین بزارین با اون تکی کارش بکنه بازم دیدین پیغام قبلی رو بایکی جدید عوض کنید....کابلی که ازمین به هارد متصل شده تعویش بشه.
اول از همه ویندوز رو عوض کنید و مجددا اسکن ویروس بکنید
درست نشد باید با یه پارو دیگه سیستم رو چک کنید
در ضمن بایوس رو آپدیت کنید
دوست عزیز اگر سیستم رو اسکن کردید یا ویندوز رو عوض کردید مشکل حل نشد پاور رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگر پاور بود خوب پاور رو تعویض کنید اگر پاور مشکل نداشت پس مشکل از برد شما هست یعنی اینکه برد شما سیگنال Power-off رو نمیشناسه یا رد میکنه.
مشکل باید از رمتون باشه!
تایمینگ!
بایوس رو فلش کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)