سلام
من یه رادیو قوی میخوام که بتونه همه ایستگاهای رادیویی دنیا رو بگیره
سلام
من یه رادیو قوی میخوام که بتونه همه ایستگاهای رادیویی دنیا رو بگیره
یه مدل سونی داره قبلا ها 270 تومن بود الان نمیدونم چند شده ولی خب باز حدود همون 200 خورده ایی هست.
رادیو دیجیتالی هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با وایرلس لپ تاپ میشه رادیو رو گرفت؟
نرمافزارهایی باید باشه اگه تصمیم به استفاده از نرمافزار به جای رادیو دارید لطفا تو تاپیک مربوطه که تاپیک درخواست نرمافزار هست سوال بفرمائید چون تو این تاپیک خیلی کسی تخصصی تو این ضمینه ها نداره و شاید نتونند بهترین گزینه ممکن رو پیشنهاد بدند.
به نظر من اگه شما دنبال یه موج خاص هستید دنبال stream اون به فرمت asx. باشید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی هست بیشتر راهنمایی کنه؟
فرق رادیوی دیجیتال با رادیویی معمولی چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر میاد این رادیو جزء نادر محصولات سونی هست که هنوز تولید ژاپن هستش
آنتن دهی بسیار قویتر
برخلاف رادیوهای آنالوگ که شما دستی دنبال طول موج جستجو میکنید خودش موج رو پیدا میکنه.
استفاده از مدلاسیون دیجیتالی SSB که در لینک زیر توضیح داده شده:
مهمترین معضل آنلوگها پیدا کردن فرکانس و قفل کردن روی اون هست که به نظر میاد همچین مشکلاتی تو این رادیو دیجیتالی نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حافظه برای ضخیره فرکانسهای منتخب و چند چیز دیگه که نمیفهمم یعنی چی
عکس های این رادیو:
----------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته مدلهای آنالوگ Sony هم هست با قیمتی به مراتب کمتر مثل:
ICF-J1 که خودم سالیان سال دارم استفاده میکنم
ICF-sw11
ICF-F12
دوست عزیز و گرامی
اگه اشتباه برداشت نکرده باشم شما قصد دارید از توی خونه تمام ایستگاههای رادیویی دنیا رو با یک دکمه تنظیم بگیرید اما قبل از راه حل باید این توضیح داده بشه که:
1. برای ارسال امواج رادیویی مثل خیلی چیزهای دیگه چه مادی و چه معنوی مرز بندی تعریف شده به عبارت ساده تر هیچ فرستنده ای حق ندارد سیگنال رادیویی بیش از قدرت تایین شده ارسال کند.
2. فرکانسهای مختلف توسط کشورهای مختلف رزور شده و چون تعداد این فرکانسها محدود هست معمولآ به صورت منطقه ای تقسیم بندی انجام میشود.
3. با توجه به اینکه همین الان نسبت به سالها پیش که در اطراف ما تقریبآ خالی از امواج مزاحم رادیویی بود ، امکان دریافت سیگنالهای ضعیف تقریبآ به حداقل ممکنه رسیده.
4. سیگنالهای رادیویی با طول مسافت دارای افت شدید هستند. البته در بعضی فرکانسهای موج کوتاه و اونهم در شرایطی خاص امکان دریافت سیگنالهایی که از چند صد کیلومتری هستم.
5. به خاطر هزینه سنگین ارسال پرقدرت و نگهداری بسیار هزینه بر دستگاههای پرقدرت فرستنده تقریبآ جزء موارد نادر دیگر از این فرستنده ها استفاده نمی شود و در صورت موجود بودن فرستنده بر روی حداقل توان پایین خودش تنظیم میشود.
6. مثل قدیم نیست دیگه که همه فرستنده ها به صورت رله باشند در حال حاظر 99 درصد فرستنده ها به صورت ماهواره ای ارسال بین ایستگاهی را انجام داده و سپس ایستگاه محلی اون داده های رمز گذاری شده را دریافت کرده و بعد از بازگشایی رمز داده های آنلوگ یا دیجیتالی را توسط فرستنده برای مسافت بسیار کمی که معادل توان فرستنده هست ارسال میشود. که این فرستنده ها به عنوان فرستنده محلی شناخته میشوند نه کشوری یا قاره ای و معمولآ محیط پوشش این فرستنده ها کمتر از چند ده کیلومتر هست.
به هر حال با این توضیحات رادیو در حال حاظر به نوعی تغییر کاربری داده و دیگر به شکل سابق نیست چون ایراداتی بس نه چندان کم داشته:
1. عدم دریافت سیگنالهای ضعیف
2. عدم تفکیک دو ایستگاه رادیویی که با فرکانسی نزدیک به هم در حال پخش برنامه هستند.
3. نویز صدای بسیار زیاد در زمانی که سیگنالها کمی ضعیف باشند.
4. نیاز به آنتن بلند
5. تحت تاثیر قرار گرفتن امواج در شرایط جوی مختلف مثل برف ، باران ، روز آفتابی ، هوای شرجی و . . .
6. در بعضی از رادیوهای ارزان قیمت که به صورت آنتن داخلی بودند نیاز به نگه داشتن رادیو در یک سمت خاص تا ایستگاه رادیویی دریافت شود.
7. . . .
اگه دوست دارید تمام ایستگاههای رادیویی دنیا را دیرافت کنید بدون نویز بدون مشکل تنظیم بدون تداخل صدای ایستگاهها بدون اینکه سر در گم بشید در بین انبوهی از ایستگاههایی که ساعات و برنامه هفتگی مشخصی ندارند ، بهترین راه حل استفاده از رادیوی اینترنتی هست که Setup اینکار فقط داشتن یک کامپیوتر پنتیوم 4 بسیار مدل پایین + یک خط اشتراک ADSL با سرعت بسیار پایین 64 که هزینه ماهیانه پایینی داره شما به صورت 24 ساعته قادر به جستجو در تمام رادیوهای چه اینترنتی چه ایستگاههای انالوگ و چه ایستگاههای دیجیتالی خواهید بود.
جالب اینجاست که دسته بندی موضوعی و لیست برنامه هفتگی و روزانه و امکان ضبط چند برنامه همزمان و امکان گوش دادن به برنامه گذشته ، از جمله امکانات بسیار بسیار گسترده و متفاوتتر از آنچه که شما از رادیوی خانگی تصور دارید هست.
نکته: تفاوت رادیوی دیجیتال با رادیوی آنالوگ فقط در نحوه ارسال و دریافت سیگنالهای صوتی هست و برای کاربرد شما که دریافت دورترین رادیو هست هیچ تفاوتی نمی کند به خاطر مسائلی که در بالا اشاره شد.
اگه کم و کاستی در مطالب بود معذرت من را پذیرا باشید چون هم وقت محدودی دارم و هم اینکه به در خواست دوست عزیزم Peaceful1 این مطالب را عنوان کردم.
شما هم موفق باشید.
خیلی ممنون از جواب های دوستان من به ماهواره دسترسی ندارم اینترنتم هم 128 هستش اما یه رادیوی تقریبا کوچیک میخوام که بتونم از همه جا ایستگاهای رادیوی فارسی زبان برون مرزی رو بگیرم ایستگاه های داخل کشور برام مهم نیست خوب تا 50 تومن چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
همون طور كه دوستان عزيز توضيح دادن و خود شما هم كه ظاهراً سرعت اينترنت 128 داري براي گرفتن راديوهاي اينترنتي مشكلي نداري. باز اگه مشكلي از لحاظ اينترنت نداري و فقط براي گوش دادن نياز به راديو داري راديوي اينترنتي مناسب ترين گزينه برا ي شماست و نيازي هم به ماهواره نيستبهتره يه نگاهي به اين جا هم بندازي اميدوارم كارت راه بيفته :
ولي اگه واسه كار ديگه مي خواي هيچ چي راديوي آنالوگ لامپي نمي شه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)