منم دقیقا همین مشکلو با یکی از سیستم ها داشتم. وقتی که واسه یکی از اقوام ویندوز میریختم همیشه به این مشکل برمیخوردم و کلا سیستم قاطی میکرد در حدی که حتی my computer رو هم باز نمیکرد.
آپدیت کسپراسکی رو هم از سیستم خودم واسش میریختم ولی به هیچ عنوان ویروس یا چیز مخربی پیدا نمیکرد. حتی از کسپر بوت هم استفاده کردم
بعد از چند بار نصب ویندوز دیدم راه نداره و هر بار که 7 نصب میکنم و یکم باهاش ور میرم اینجوری میشه و چون پسرعمه ام اصرار به 7 داشت، آخرین بار بعد از نصب با چیزی ور نرفتم و ظاهرا تا به امروز به مشکل بر نخورده.
اینو هم بگم که قبلا هم رو همین سیستمش (بدون تغییر سخت افزاری) واسش 7 ریخته بودم که مشکلی هم نداشت
همه ی اینارو گفتم که بگم به نظر من مشکل از رجیستری نیست (چون همون اول بعد نصب ویندوز به مشکل بر میخوری) و اگه هم باشه دوباره همین آشه و همین کاسه
اون زمان نت رو قورت داده بودم ولی جواب نگرفتم
یه چیز دیگه اینکه تمام ارورهاش به explorer.exe برمیگرده. به چیز دیگه هم که یادمه اینه که اگه explorer رو end proccess میکردی، از اون به بعد 2تا explorer بهت میداد
ببخشید که طولانی شد
همه ی اینا برای روشن تر شدن مساله بود. امیدوارم مشکل گشا باشه
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
یکی هم جواب مارو بده بد نیست. ممنونتون میشم...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید