تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: کار در یک شرکت معتبر خارجی ( مثلا مــایــکــروســافــت )

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11 کار در یک شرکت معتبر خارجی ( مثلا مــایــکــروســافــت )

سـلـام بـه هـمـه دوسـتـان

کــســی نــمــیــدونــه واســه اســتــخــدام تــوی یــه شــرکــت مــعــتــبــر خــارجــی مــثــل : اپــــل - مــــایــــکــــروســــاف ــــت یــا مــثــلا والــــت دیــــزنــــی چــه شــرایــطــی لــازمــه ---

- شــرایــط اقــامــتــی ؟
    - مــدرک تــحــصــیلــی ؟
    - شــرایــط شــغــلــی ؟ و یــا ســابــقــه کــار . چــه چــیــزایــی مــهــمــه .

لطفا دوستانی که کسی از آشناهاشون تو شرکت معتبری کار میکنن راهنمایی بفرمایند .

بــــــــــا تــــــــــشکر از هــمــه گــــــــــــی ...

2. این کاربر از Doctor.Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینکه چی می خوان بسته به هر شرکتی متفاوت هست و شما تو سایت هر شرکتی بری مشخصات اونچه که می خوان اونجا نوشته
    ولی عموما شرایط 2 دسته هست شرایط عمومی و شرایط خاص
    شرایط عمومی همون وضعیت اقامت و سلامتی و جنسیت و سن و ین چیزها و شرایط خاص هم رزومه کاری و پروژه ها و این چیزاس بهتره به سایت هر کدوم مراجعه کنید تا بهتر با شرایط هر شرکت اشنا بشید

4. 4 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

اینکه چی می خوان بسته به هر شرکتی متفاوت هست و شما تو سایت هر شرکتی بری مشخصات اونچه که می خوان اونجا نوشته
    ولی عموما شرایط 2 دسته هست شرایط عمومی و شرایط خاص
    شرایط عمومی همون وضعیت اقامت و سلامتی و جنسیت و سن و ین چیزها و شرایط خاص هم رزومه کاری و پروژه ها و این چیزاس بهتره به سایت هر کدوم مراجعه کنید تا بهتر با شرایط هر شرکت اشنا بشید

ممنون دوست عزیز . میتونی لینک سایت یکی یا دو تا شرکت معتبر رو بدی و بگی که من کدوم قسمت برم . ممنونم

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

دنبالش نگرد پیدا نمی شه...

3 نفر از دوستام همین هفته پیش رفتن واسه مصاحبه استخدام . دو تاشون A-Chip Art یکی شون NEXTois ولی خوب اینا خیلی معتبر نیست حال نمیکنم

لازمم نبود انقد فونت رو بزرگ بنویسی

6. این کاربر از Doctor.Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز . میتونی لینک سایت یکی یا دو تا شرکت معتبر رو بدی و بگی که من کدوم قسمت برم . ممنونم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما اول باید رزومه خودتون را بنویسید براشون بفرستید اگر واقعا شرایط بهتری نسبت به دیگران داشته باشید اون ها خودشون وکیل میگیرند برای ویزا شما اقدام میکنن اگر فقط یک برنامه نویس ساده با یک مدرک باشی خیلی امیدی نیست چون از کسانی که اون جا مقیم هستند می گیرند دیگه

نمیگیم نشدنی ولی خیلی سخته

10. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

شما اول باید رزومه خودتون را بنویسید براشون بفرستید اگر واقعا شرایط بهتری نسبت به دیگران داشته باشید اون ها خودشون وکیل میگیرند برای ویزا شما اقدام میکنن اگر فقط یک برنامه نویس ساده با یک مدرک باشی خیلی امیدی نیست چون از کسانی که اون جا مقیم هستند می گیرند دیگه

نمیگیم نشدنی ولی خیلی سخته

حرف شما متین ولی من نمیخوام هم استخدامی و هم زمینه اقامت رو فعال کنه .

من خودم اقامت خودم رو درست میکنم ! ( پس من هم میشم همون هایی که اونجا مقیم هستند )

اصلا فرض رو بر این میگیریم که من العان توی یک شهر خارج از کشور باشم . اونوقت به نظرتون من که مدرک مهندسی کامپیوتر نرم افزار دارم . چقدر دیگه باید تحصیلاته فراغه داشته باشم تا بتونم به اون ایده ال برسم .

به نظرتون با لیسانس یا فوق لیسانس کامپیوتر ایران میشه توی یه شرکت خوب استخدام شد .

بحث بنده روی حقوق و امتیازات شرکت نیست فقط اعتبار شرکت ... ممنونم
    Last edited by Doctor.Freeman; 12-05-2011 at 14:45.

12. این کاربر از Doctor.Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حرف شما متین ولی من نمیخوام هم استخدامی و هم زمینه اقامت رو فعال کنه .

من خودم اقامت خودم رو درست میکنم ! ( پس من هم میشم همون هایی که اونجا مقیم هستند )

اصلا فرض رو بر این میگیریم که من العان توی یک شهر خارج از کشور باشم . اونوقت به نظرتون من که مدرک مهندسی کامپیوتر نرم افزار دارم . چقدر دیگه باید تحصیلاته فراغه داشته باشم تا بتونم به اون ایده ال برسم .

به نظرتون با لیسانس یا فوق لیسانس کامپیوتر ایران میشه توی یه شرکت خوب استخدام شد .

بحث بنده روی حقوق و امتیازات شرکت نیست فقط اعتبار شرکت ... ممنونم
    سوال شما خیلی کلی هست و نمیشه جواب دقیق داد
    ایده ال که خوب وجود نداره چون حدی برای بالا بودن نداریم
    اما اینکه در چه حدی باشی تا موفق بشی میشه یه حدود هایی گفت اما باز هم به خیلی چیزها بستگی داره مثل نوشتن رزومه و ریکامنت و این چیزها
    یه مثال ساده براتون بزن !! من 2 نفر میشناسم یکی از دانشگاه شریف با معدل 18.5 لیسانس گرفت یکی معدل 12.5 دانشگاه تهران !!! اولی کلی پیپر دومی هیچی
    هر دو برای یکسری دانشگاه اپلای می کنن دومی با فاند بیشتر در دانشگاه خیلی بهتر قبول میشه و اولی در دانشگاه داغون

واسه همین به جر مدرک نحوه نوشتن و پی گیری هم مهم هست

14. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بیشتر از مدرک تحصیلی و چه دانشگاهی خونده باشی تخخص و هوش ابتکار مهمه( خود بیل گیتس دانشگاه نرفته)
    اگر هم ساکن امریکا باشه زمانی که جذب نیرو میکنن میتونیم رزومه کاری بدی راه خاصی نداره حالا یا قبول میکنن یا نمی کنن

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

من میخوام بدونم نسبت به مدرک تحصیلی که گفتم ( کارشناسی کامپیوتر نرم افزار - ایران )

شرکتی قبولم میکنه .

اصلا مدرک ایران رو قبول میکنن یا نه باید بریم اونور ادامه تحصیل بدیم .

...

فرض رو بر این بگیرید که من العان کالیفرنیا هستم و میخوام تو اپل استخدام شم . چیکار باید بکنم ؟
    .
    عذر میخوام که خیلی کلّی صحبت میکنم آخه اصلا تو این زمینه تجربه نداشتم و از جزییاتش اصلا خبر ندارم .

ممنونم .

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    این توضیحاتی که میدم رو من از یکی از دوستام شنیدم در مورد استخدام تو مایکروسافت, شاید بدرد بخوره :

اگه شما لیسانس دارید (از هر دانشگاهی) باید برای آزمون های مایکروسافت (در هر زمینه که می خواید کار کنید) که تو دبی هم فکر کنم برگزار میشه نمره قابل قبولی بگیرید (یاد گرفتنش پای خودتونه) . بعد همین مدارک رو می فرستید براشون ,بعد یه مدت یه پشتیبان (فقط مخصوص شما) در نظر گرفته میشه که می تونید ازش راهنمایی بگیرید و بعد هم برای مصاحبه باید برید آمریکا ... اگه اونجا هم پذیرفته شدید دیگه تمومه و هزینه هواپیما و سفرتون برای مصاحبه رو هم براتون پرداخت می کنن و ویزا هم اکی میشه... البته زبانتون دیگه باید عالی باشه...

18. 2 کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •