تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: گرافیک قدیمی و مانیتورهای full hd

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 گرافیک قدیمی و مانیتورهای full hd

سلام به همه دوستان
    من قصد دارم یک مانیتور LG 2261VP بخرم اما گرافیک کامپیوترم خیلی قدیمیه (ATI RADEON 9250) و برای همین نگرانم که نکنه مشکلی پیش بیاد
    از دوستانی که در این ضمینه اطلاع دارند ممنون میشم راهنماییم کنن
    و اگه مانیتوری بهتر از این مدل اما بین 200 تا 250 هزار تومن سراغ دارید معرفی کنید
    اینم بگم که من بیشتر این مدل رو در نظر گرفتم تا در آینده چنانچه کامپیوترم رو ارتقا دادم مجبور نشم مانیتور رو عوض کنم
    با تشکر از همه دوستان

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرافیکتون ضعیفه و باید تعویض کنین.البته اگر بازی میکنین.
    بهتر مانیتور ارزونتر بردارین و گرافیک هم بگیرین.

3. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

اینجور که معلومه سیستم ضعیفه برای full hd بقیه قطعات رو هم بنویسید

5. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من قصد دارم یک مانیتور LG 2261VP بخرم اما گرافیک کامپیوترم خیلی قدیمیه (ATI RADEON 9250) و برای همین نگرانم که نکنه مشکلی پیش بیاد
    از دوستانی که در این ضمینه اطلاع دارند ممنون میشم راهنماییم کنن
    و اگه مانیتوری بهتر از این مدل اما بین 200 تا 250 هزار تومن سراغ دارید معرفی کنید
    اینم بگم که من بیشتر این مدل رو در نظر گرفتم تا در آینده چنانچه کامپیوترم رو ارتقا دادم مجبور نشم مانیتور رو عوض کنم
    با تشکر از همه دوستان
    مشکل که ریاد میشود و به این نکات هم توجه کنید که
    صفحه نمایش lcd برخلاف crt فقط در وضوح اصلی صفحه نمایش کیفیت قابل قبولی دارد
    و از اونجا که کارت گرافیک شما تقریبا قادر به هیچ بازی در وضوح full hd نیست پس تعویض گرافیک=پیشنهاد میشود
    صفحه نمایش lcd کیفیت رنگ پایینتری به نسبت crt 6500k اصل دارد ...16 میلیون در مقابل یک میلیارد رنگ
    صفحه نمایش lcd دارای فرکانس رفرنس پایینتری به نسبت crt است ...60 hz ......
    صفحه نمایش lcd دارای مصرف برق کمتر+اعجوجات کمتر + تشعشعات مضر کمتر=نسبت به crt است
    اگر هم مادر بورد شما از اسلات AGP استفاده میکند=وقت تعویض سیستم رسیده است
    Last edited by millad1388; 10-05-2011 at 23:48.

7. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان میدونم گرافیک کامپیوترم در حال انقراضه اما مسئله ای که هست اگه بخوام گرافیک رو عوض کنم باید کل سیستم رو عوض کنم چون اسلاتش AGP هست و الان دیگه PCI E.. شده و همینطور رم ها از نوع ddr هستن cpu هم سلرون 2.8
    من فعلا می خوام یه lcd بگیرم که از دست این مانیتور crt راحت شم (خیلی چشم رو اذیت میکنه)
    یعنی اونقدر تصویر lcd بد میشه که ارزش نداره بگیرم؟ چجوری میشه فهمید این کارت گرافیک تصویر قابل قبولی روی یک مانیتور نشون میده یا نه؟ آیا به رزولیشن بستگی داره؟ کسی نمیدونه این گرافیک نهایت تا چه رزولیشنی ساپورت میکنه؟
    دوستان ببخشید خیلی عجله دارم، همین چند روزه می خوام lcd رو بخرم، لطفا راهنمایی کنید

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

دوستان میدونم گرافیک کامپیوترم در حال انقراضه اما مسئله ای که هست اگه بخوام گرافیک رو عوض کنم باید کل سیستم رو عوض کنم چون اسلاتش AGP هست و الان دیگه PCI E.. شده و همینطور رم ها از نوع ddr هستن cpu هم سلرون 2.8
    من فعلا می خوام یه lcd بگیرم که از دست این مانیتور crt راحت شم (خیلی چشم رو اذیت میکنه)
    یعنی اونقدر تصویر lcd بد میشه که ارزش نداره بگیرم؟ چجوری میشه فهمید این کارت گرافیک تصویر قابل قبولی روی یک مانیتور نشون میده یا نه؟ آیا به رزولیشن بستگی داره؟ کسی نمیدونه این گرافیک نهایت تا چه رزولیشنی ساپورت میکنه؟
    دوستان ببخشید خیلی عجله دارم، همین چند روزه می خوام lcd رو بخرم، لطفا راهنمایی کنید
    من که به CRT روزی 10-12 ساعت زل زدمچی بگمممکنه مانیتور شما قدیمی باشه ولی خود من معمولا رو 17 CRT وضوح 768×1024 استفاده و از فرکانس 85 هرتز هم استفاده میکنم+برای خوندن نوشته و اینکه از مانیتور فاصله کافی داشته باشم بزرگنمایی را تا 50 درصد اضافه میکنم یعنی میشه 150 درصد
    ممکنه شما رو LCD هم چشمت اذیت بشه
    اگر هم زیاد سردرد میگیری شاید چشمت مثل من آستیگمات شده و...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور که گفتم سیستم شما کلا باید برای بازی و..عوض بشه
    و یک کارت گرافیک ATI\AMD هم امتحان کن تا معنی کیفیت رنگ و شفافیت را قشنگ بدونی =البته اگر تونستی
    و کارت شما مشکلی برای وصل شدن به اکثر مانیتور ها ندارد به غیر از مدل جدید HP که لینکش را برات گذاشتم
    Last edited by millad1388; 11-05-2011 at 08:04.

10. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که به CRT روزی 10-12 ساعت زل زدمچی بگمممکنه مانیتور شما قدیمی باشه ولی خود من معمولا رو 17 CRT وضوح 768×1024 استفاده و از فرکانس 85 هرتز هم استفاده میکنم+برای خوندن نوشته و اینکه از مانیتور فاصله کافی داشته باشم بزرگنمایی را تا 50 درصد اضافه میکنم یعنی میشه 150 درصد
    ممکنه شما رو LCD هم چشمت اذیت بشه
    اگر هم زیاد سردرد میگیری شاید چشمت مثل من آستیگمات شده و...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور که گفتم سیستم شما کلا باید برای بازی و..عوض بشه
    و یک کارت گرافیک ATI\AMD هم امتحان کن تا معنی کیفیت رنگ و شفافیت را قشنگ بدونی =البته اگر تونستی
    و کارت شما مشکلی برای وصل شدن به اکثر مانیتور ها ندارد به غیر از مدل جدید HP که لینکش را برات گذاشتم
    نمی دونم چند وقته از مانیتور crt استفاده می کنین اما به عنوان کسی که 6 سال با crt کار کرده (با همون رزولیشن و فرکانسی که گفتید) به شما توصیه میکنم crt زو بیخیال شید مانیتور من اون زمان بهترینش هم بود (LG F700P) اما بعد این مدت دید چشمم واقعا تار شده بود تا اینکه پارسال لپ تاپ خریدم و الان فقط با لپ تاپ کار میکنم و دیدم خیلی بهتر شده
    دوست من، فعلا برای بازی نمیخوام از مانیتور استفاده کنم
    اگه ممکنه دقیقا بگین با این گرافیک(ATI RADEON 9250) تصویر در مانیتور چطور نمایش داده میشه، خودتون تا حالا چنین تجربه ای داشتید؟
    راستی گرافیکم پورت DVI هم داره، با همین به lcd وصل میشه دیگه؟
    این مشخصات هم از یه سایتی گرفتم که ظاهرا برای همین گرافیک(البته برای من مدل 128 بیتشه)
    Features
    Tech Features Manufacturer Ati Technologies
    Tech Features Software Included CATALYST
    Tech Features Processor ATi RADEON 9250
    Tech Features Standard Memory 256MB DDR SDRAM 400MHz 128-bit DDR
    Tech Features Interfaces/Ports 1 x 15-pin D-Sub VGA
    1 x Composite / S-Video TV-out
    Tech Features Manufacturer Part Number 100-436012
    Tech Features Standard Warranty 3 Year(s) Limited
    Tech Features System Requirement Intel Pentium 4/III/II/Celeron, AMD K6/Duron/Athlon/Athlon XP Available PCI slot 64MB of system memory Installation software requires CD-ROM drive DVD playback requires DVD drive gameplay
    Tech Features Host Interface PCI
    Tech Features Product Name RADEON 9250 Graphics Card
    Tech Features Graphics Resolution 2048 x 1536 @ 85Hz 16.7 Million Colors (24-bit)
    2048 x 1536 @ 85Hz Maximum
    Tech Features Package Type Retail
    Tech Features Product Type Graphics Card
    Tech Specs
    Tech Specs Software Included CATALYST
    Tech Specs Package Contents RADEON 9250 Graphics Card Set-up CD Manuals
    Tech Specs Form Factor Plug-in Card
    Tech Specs Processor ATi RADEON 9250
    Tech Specs Manufacturer Ati Technologies
    Tech Specs Standard Memory 256MB DDR SDRAM 400MHz 128-bit DDR
    Tech Specs Interfaces/Ports 1 x 15-pin D-Sub VGA
    1 x Composite / S-Video TV-out
    Tech Specs Host Interface PCI
    Tech Specs Standard Warranty 3 Year(s) Limited
    Tech Specs Additional Information SMARTSHADER enabling more complex and cinematic-quality visual effects. RADEON 9250 is compatible with latest Microsoft DirectX 9.0 games SMOOTHVISION delivers the sharpest, clearest textures, removes jagged edges and brings out the finest texture details without sacrificing frame ratesCatalyst Software: Unified graphics software suite for the ultimate in stability, performance and innovation Software suite includes: Unified driver software, HYDRAVISION, MULTIMEDIA CENTER and REMOTE WONDER Software CATALYST is upgraded regularly, delivering consistent performance improvements CATALYST software provides industry's most stable 3D, 2D and video acceleration support
    Tech Specs RAMDAC Dual 400MHz
    Tech Specs Clock Speed 240MHz
    Tech Specs Manufacturer Part Number 100-436012
    Tech Specs System Requirement Intel Pentium 4/III/II/Celeron, AMD K6/Duron/Athlon/Athlon XP Available PCI slot 64MB of system memory Installation software requires CD-ROM drive DVD playback requires DVD drive gameplay
    Tech Specs Graphics Resolution 2048 x 1536 @ 85Hz 16.7 Million Colors (24-bit)
    2048 x 1536 @ 85Hz Maximum
    Tech Specs Product Line RADEON
    Tech Specs Compatibility DDC-1 DDC-2B VESA DPMS DDC-2B+Operating System Support: Microsoft Windows 98 Microsoft Windows 98 Second Edition Microsoft Windows ME Microsoft Windows XP Microsoft Windows 2000
    Tech Specs Signaling Type Analog
    Digital
    Tech Specs Product Name RADEON 9250 Graphics Card
    Tech Specs API Support OpenGL
    DirectX
    Tech Specs Video Formats RGB
    S-Video
    Tech Specs Package Type Retail
    Tech Specs Video Features FULLSTREAM and VIDEO IMMERSION generate unprecedented quality in streaming Internet video
    Four rendering pipelines for fast 3D gameplayImmerse yourself in visual realism courtesy of the highly optimized 2D and 3D features in the RADEON 9250
    Tech Specs Product Type Graphics Card
    Tech Specs Multiple Monitor Support 2
    Tech Specs Platform Support PC
    Last edited by sheytoon001; 11-05-2011 at 14:44.

12. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی تا حالا چنین مسئله ای براش پیش نیومده ؟
    دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن که آیا میتونم با این گرافیک تصویر خوبی از مانیتور 2261vp ببینم؟ منظورم بازی نیست چون اصلا با این گرافیم هیچ بازیه جدیدی اجرا نمیشه!! برای کار با ویندوز و اینترنت و..
    Last edited by sheytoon001; 11-05-2011 at 23:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه msi674's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من فک نکنم واست مشکلی به وجود بیاد تنها بدیش همون لذت نبردن از وضوح تصویر باشه

15. این کاربر از msi674 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی تا حالا چنین مسئله ای براش پیش نیومده ؟
    دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن که آیا میتونم با این گرافیک تصویر خوبی از مانیتور 2261vp ببینم؟ منظورم بازی نیست چون اصلا با این گرافیم هیچ بازیه جدیدی اجرا نمیشه!! برای کار با ویندوز و اینترنت و..
    اگه بازی و کارهای گرافیکی سنگین انجام نمیدی.با خیال راحت بخر و مطمئن باش که به مشکل نمیخوری.

17. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •