با سلام
من یه برنامه ای را نصب کردم که تمام تنظیمات کامپیوترم را به هم زد چطوری می تونم تنظیمات را به حات قبل از نصب این برنامه برگردونم .ایا باسیستم ریستور میشه اینکارو کرد ؟البته تا حالا باهاش کار نکردم روش کارش چطوریه ؟
با سلام
من یه برنامه ای را نصب کردم که تمام تنظیمات کامپیوترم را به هم زد چطوری می تونم تنظیمات را به حات قبل از نصب این برنامه برگردونم .ایا باسیستم ریستور میشه اینکارو کرد ؟البته تا حالا باهاش کار نکردم روش کارش چطوریه ؟
روی start کلیک کن
در قسمت سرچ پایین این رو سرچ کن : System restore
بعد از بین گزینه ها system restore رو پیدا کن
برنامه که اجرا شد next رو بزن
بعد در این لیست اخرین تغییراتی رو که بوجود اومده میبینی که اکثرا مربوط به نصب برنامه هاست (تاریخشون هم نوشته شده)
سعی کن به اخرین تاریخی که در لیست موجود هست بری
وقتی یکی رو انتخاب کردی next رو بزن
بعد finish
سیستم ریستارت میشه و بعد از بالا اومدن سیستم ریستور شده
راهی وجود نداره که یه تاریخی را بدیم برگرده به اون تاریخ ؟
به شرطی که که تو اون تاریخی میخوای،برنامه ای عزل یا نصب شده باشه.
وقتی هموطوری که دوستمون گفتن بری تو اون قسمت،لیست تاریخ هایی رو که میتونی ریستو کنی میادش،و از اون تاریخ ها یکی رو انتخاب میکنی و ...
وقتی از سیستم ریستوراستفاده کردیم راه حلی برای برگشت به حالت قبل (یعنی قبل از استفاده ازسیستم ریستور)وجود داره
بله با استفاده از خود همین برنامه
بله با همین دوباره میشه برگردوندش.
چرا شما اینقد دس دس میکنی،چیز خاصی نیستا خیلی سادس![]()
سلام و خسته نباشی خدمت اساتید پی سی امیدوارم خوب باشید.
__________________________________________________ ___________________________________
فکر کنم این مشکل من دیگه معضلی شده برا شما
__________________________________________________ __________________________________
هیچ برنامه ای در حال اجرا نیست CPU میزنه 100 مگه میشه نمیدونم والا
__________________________________________________ __________________________________
تصاویری گرفتم از برنامه های در حال اجرا در خواست Help میکنم از شما.
__________________________________________________ _________________________________
تصویر 1 سربرگ پروسس ( برنامه های در حال اجرا)
__________________________________________________ _________________________________________________
تصویر 2 سربرگ پرفورمنس
__________________________________________________ _________________________________
ممنونم
شما گزینه ی Show Proccess From All Users رو تیک بزنید و بعد روی ستون CPU کلیک کنید تا به ترتیب بشه و بعد عکس بزارید.سلام و خسته نباشی خدمت اساتید پی سی امیدوارم خوب باشید.
__________________________________________________ ___________________________________
فکر کنم این مشکل من دیگه معضلی شده برا شما
هیچ برنامه ای در حال اجرا نیست CPU میزنه 100 مگه میشه نمیدونم والا
تصاویری گرفتم از برنامه های در حال اجرا در خواست Help میکنم از شما.
اینم فرمایشات شما
__________________________________________________ _____________________
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)