آیا در چاپ رنگی چاپگرهای لیزری ۴ کارتریج، کارتریج مشکی هم درگیر می شود؟
آیا در چاپ رنگی چاپگرهای لیزری ۴ کارتریج، کارتریج مشکی هم درگیر می شود؟
قطعا استفاده میشود.
پس اگر چاپگر لیزری رنگی hp 1025 بخرم (که دارای چهار کارتریج است) اگر استفاده تک رنگ مشکی چند برابر استفاده رنگی باشه، بنابراین کارتریج مشکی زود تموم میشه. بنابراین:
۱- کارتریج مشکی که تموم بشه، در چاپ رنگی به مشکل بر میخورم. درسته؟
۲- اگر بخوام کارتریج مشکی که تموم شده رو با کیفیت نا مرغوب شارژ کنم، روی کیفیت چاپ عکس رنگی تاثیر گذار هستش. درسته؟
۳- برای حل مشکل میتونم دوتا کارتریج مشکی داشته باشم، که یکیش رو برای چاپ رنگی به کار ببرم و اون یکی رو (که شارژ نا مرغوب داره) برای چاپ تک رنگ مشکی؟
- راستی در چاپ تک رنگ، فقط کارتریج مشکی درگیر هستش دیگه؟
Last edited by Asia25; 10-05-2011 at 14:55.
بله کارتریج مشکی.
اما ترکیب رنگ هم داریم مثلا شما اگر شما قهوه ای پرینت کنی از قرمز هم استفاده میشود.
کمک می کنین جواب این چندتا سوال رو پیدا کنم.
ممنون.بله کارتریج مشکی.
اما ترکیب رنگ هم داریم مثلا شما اگر شما قهوه ای پرینت کنی از قرمز هم استفاده میشود.
لااقل بگین این جواب میده: خیلی ضروریه.
برای حل مشکل میتونم دوتا کارتریج مشکی داشته باشم، که یکیش رو برای چاپ رنگی به کار ببرم و اون یکی رو (که شارژ نا مرغوب داره) برای چاپ تک رنگ مشکی؟
کسی نمیتونه کمک کنه؟
از پودر نامرغوب استفاده نکن ترانسفر دستگاهتو صدمه میزنه.
یه کارتریج 80 تومن پولشه.1515 یا 1215 بخر
چرا ۱۰۲۵ نخرم؟ لطفا راهنمایی کنید. راستش من دانشجو هستم و بیشتر تمایل دارم یدونه لیزری سیاه و سفید بخرم(برای ebook ها) ولی خانواده به خاطر چاپ عکس رنگی خانوادگی، اسرار دارن رنگی بگیرم. بین رنگی ها هم که تحقیق کردم ۱۰۲۵ رو برای کار منزل خوب تعریف کرده بودند. نظر شما چیه؟از پودر نامرغوب استفاده نکن ترانسفر دستگاهتو صدمه میزنه.
یه کارتریج 80 تومن پولشه.1515 یا 1215 بخر
1 کارتریج 1025 هنوز خودشو نشان نداد با مدل های جدید فرق میکند.
2.لیزری رنگی به درد چاپ عکس نمیخورد و روی گلاسه مات مبهم میماند و کدر میشود.
3.لیزری رنگی به علت هزینه بالای ان معمولا برای مصارف اداری و کافی نت ها و ... توصیه میشود.
4.یرای خانه در صورتی توصیه میشود که جند دانشجو باشد و نیاژ به پرینت رنگی دارند.
پس به این نتیجه میرسیم که شما اگر یه دستگاه تک کاره جوهر افشان بخری بهتره و لیزری سیاه سفید هم بخرید به صرفه است.
لیزری رنگی هر رنگش با 25 تومن همراه با چیپ شارژ میشود که هر کدامش نصف لیزری سیا سفید هم نمیزند و قیمت درامشان هم 20 تومان است.
مبلغ اخرتو مشخص کن تا یه دستگاه خوب معرفی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)