سلام
به تازگی ویندوز رو عوض کردن واسم ،بعد حالا یهویی خود یه خود ریست میشه لپ تاپ !قبل از این هیچ مشکلی نداشته خواستم راهنمائی کنید بدونم مشکل از کجاست؟
سلام
به تازگی ویندوز رو عوض کردن واسم ،بعد حالا یهویی خود یه خود ریست میشه لپ تاپ !قبل از این هیچ مشکلی نداشته خواستم راهنمائی کنید بدونم مشکل از کجاست؟
قبل ازورود به ویندوزریست میشه یا داخل ویندوز قبل ازریست شدن صفحه آبی هم ظاهرمیشه؟![]()
نه ! ویندوز بالا میاد در حین کار حالا آهنگ ،اکسل ،اینترنت و. .....یهویی ریست میشه :و وقتی ریست میشه صفحه آبی هم ظاهر نمیشه
دمای لپ تاپ با این برنامه HWinfo چک کنید....درایورهای لپ تاپ همه رو آپدیت کنید....بایک آنتی ویروس بروزسیستم اسکن کنید....به وسیله این برنامه هم رجیستری رو اسکن کنید Vit Registry Fix.
مرسی ولی من سر در نیاوردم از این چیزایی که گفتید میشه یه جوری بفرمائید که متوجه شم ؟!
آخه مشکل اینجاست که آنتی ویروسمم کار نمیکنه اصلا آپدیت نمیشه هر کاری میکنم
مرسی از راهنمائیتون
سلام دوست عزیز شما می تونی از یک دیست نجات استفاده کنی که قبل از ورود به ویندوز چک کنه البته آنتی وروس AVAST این خاصیت رو داره گزینه ی boot time scan
منظور دوستمون اینه که اول به صورت نرم افزاری چک کن بعد برو سراغ سخت افزار
راهنمایی که دوستمون کردند کامل بود
- توسط یه آنتی ویروس آپدیت شده ، اسکن کنید
- ویندوزتون رو ریکاوری کنید
- بطور مستقیم ( یعنی باتری داخل دستگاه نباشه ) لپ تاپ رو روشن کنید
- به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هست ... ( اللخصوص رم )
وای آخه چرا سخت افزاری ؟حدودا یه 1سالی میشه خریدیمش ولی زیاد استفاده نمیکردم تازه شاید یه چند وقتی ازش استفاده میکنم بیشتر از pcاستفاده میکردم فقط چون ویروس داشت دادم بیرون .یعنی ممنکنه قطعاتشو عوض کرده باشن؟؟
امکان تعویض قطعه که وجود داره !!
اگه گارانتی داره ببرید گارانتی !!
--------
ضمنن این مشکل می تونه از خود ویندوز هم باشه !
به احتمال زیاد مورد نرم افزاری چند گیگ رم دارین رو لپ تاپ شما دمای سیستم بااون برنامه که گفتم مشاهده کردین HWinfo.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)