سلام
دوستان من کارت گرافیکم : GTS 450 club هست.میخوام بدونم با کدوم کارت گرافیک ATI برابره؟؟؟؟![]()
سلام
دوستان من کارت گرافیکم : GTS 450 club هست.میخوام بدونم با کدوم کارت گرافیک ATI برابره؟؟؟؟![]()
از کارت 6750 یا همون 5750 بیشتر و از کارت 5770 یا 6770 کمتر است
Last edited by millad1388; 10-05-2011 at 13:29.
از لحاظ کارایی GTS 450 با 6770 یا 5770 تو چی فرق میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
یک مقدار ضعیفتره و کیفیت رنگ تمام مدلهای عادی nvidia =24bitعادی و amd\ati=30bit
ای کاش گرافیکتون ati میبود تا دقیق بتونم کیفیت مانیتور را تشخیص بدم ولی بازم کیفیت خوبی داشت با وحود اینکه nvidia تار و رنگها را از اصلش خارح میکنه
کارت شما تقریبا بین 5750 و 5770 از ATI قرار میگیره...
خسته نشدی شما؟یک مقدار ضعیفتره و کیفیت رنگ تمام مدلهای عادی nvidia =24bitعادی و amd\ati=30bit
ای کاش گرافیکتون ati میبود تا دقیق بتونم کیفیت مانیتور را تشخیص بدم ولی بازم کیفیت خوبی داشت با وحود اینکه nvidia تار و رنگها را از اصلش خارح میکنهتوی اون تاپیک هم که این قدر بچه ها مسخرت کردنو دستت انداختن بس نبود؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از GTS 450 Club-1GB DDR5 استفاده میکنم همه بازی هارو هم در حالت Hardcore بازی میکنم.ویندوز7 هم بهش امتیاز 7.4 داده.,ولی میخوام بفروشم!!!!!با کمترین هزینه چی میتونم بگیرم که از این بهتر باشه؟؟؟؟اگه قیمت هم بدید ممنون میشم!!!!!(راستی CPUم ضعیفه،فکر نکنم با این شرایط ATI گزینه خوبی باشه-از مدل هایnVidia که زیاد هم گرون نباشه)
امتیاز قطعاتم اینه:::::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا بفروشی؟ ضرره!
اینجوری اینو 100 تومن ازت میخرن و بودجتو باید مشخص کنی! تا بتونیم مدل مناسبتری پیشنهاد کنیم!
هاردت چیه؟ امتیازش خوبه!
اصولا باید یه هارد بیشتر میداد 2TB هست هیتاچی!!!!!!!!!!
واقها بخوام بفروشم 100 بیشتر نمیره؟؟؟؟؟؟خیلی ضرر میکنم!!!!!!!!!!!!!من میگفتم اگه اینو 140-150 بدم 100 بذارم روش در حد 240-250 تومن چیزی بگیرم.نظرت راجع به خود این چیه؟؟؟؟خبرداری ویندوز به GTX460 & GTX540 چه امتیازی میده؟؟؟؟![]()
چرا امتیاز رم این قدر کمه؟
مشخصات سیستمتون رو لطفا بگید...
با 5670 ،چون کارت من 5770 و با 460 برابره( امتیازشون 7.5)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)