سلام دوستان امروز رفتم با ماشین یه کم چرخیدم یه جا پارک کردم اومدم استارت بزنم ماشین اصلا استارت نمیخوره
چراغ ها آمپر همه کار میکنه ولی وقتی میخوام استارت بزنم ماشین روشن بشه اصلا استارت نمیخوره چه کار کنم؟؟؟![]()
سلام دوستان امروز رفتم با ماشین یه کم چرخیدم یه جا پارک کردم اومدم استارت بزنم ماشین اصلا استارت نمیخوره
چراغ ها آمپر همه کار میکنه ولی وقتی میخوام استارت بزنم ماشین روشن بشه اصلا استارت نمیخوره چه کار کنم؟؟؟![]()
سلام
از قدرت لازم داشتن باتری برای استارت زدن مطمعنی؟ چراغ های بزرگ جلورو روشن کن ببین نورش چطوره!
وقتی استارت میزنی صدایه تق تق میاد از تو موتور؟
اگه از یاتری مطمعن باشی 2 علت میتونه داشته باشه!
سیستم برق رسانی به موتور استارت (اگه تق تق صدا بده احتمالا برق میرسه!)
و عیب از خود موتور استارت: موتور استارت معمولا عمر خودش بالاست فقط یه زغال هایی داره که اگه تموم بشه استارت نمیزنه!
چراغ ها ضبط آمپر همش کار میکنه فقط میخوام واسه روشن شدن استارت بزنم اصلا هیچ صدایی نمیده هیچ صدای اصلا استارت نمیخوره![]()
خوب دیگه پس احتمال خیلی زیاد از 2 مورد پایین هست و احتمالا مورد دومی.
پیش باتری ساز برین برق موتور استارت رو مستقیم میزنه به باتری معلوم میشه عیب از چی هست
البته احتمالا زیاد با حل دادن الان روشن میشه البته حل دادن روش درستی نیست ولی خوب برای چند مورد مشکلی ایجاد نمیکنه
بله با دست حل دادن مشکل داره ولی گوشه خیابون مونده بودم باید حل میدادن تا برسم در خونه
اشکال کامپیوتری نمیتونه باشه قفل کرده باشه که دیگه روشن نشه؟؟
والا نمیشه نظر قطعی داد!
اما از نظر و تجربه من امکانش خیلی پایینه ایراد کامپیوتری داشته باشه! اگه که استارت میخورد روشن نمیشد اون موقع امکانش بود اما وقتی موتور استارت کار نمیکنه ...
بازم ممنون بابت کمکتون![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 09-05-2011 at 00:44.
سلام . مشکل از رله استارت هستش . با دو تا ضربه بهش مشکل موقت حل میشه ولی حتما باس عوض شه
بردیم تعمیر گاه دست کرد تو دل رو روده ماشین گفت استارت بزن زدیم روشن شد گفت یه مهره افتاده بود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)