سلام
تازگیا گرافیک یکی از دوستام مشکل پیدا کرده اونم میخاد یه گرافیک تا ۵۰۰ تومن بخره
میخاد انویدیا باشه،ترجیحا میخاد گیگا یا ایسوس باشه
ممنون مشم راهنمایی کنید اگه به جز برندهای بالا برند دیگه ای هم هست لطفا بگید
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون![]()
سلام
تازگیا گرافیک یکی از دوستام مشکل پیدا کرده اونم میخاد یه گرافیک تا ۵۰۰ تومن بخره
میخاد انویدیا باشه،ترجیحا میخاد گیگا یا ایسوس باشه
ممنون مشم راهنمایی کنید اگه به جز برندهای بالا برند دیگه ای هم هست لطفا بگید
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون![]()
سلام.
مشخصات کامل سیستمشون + کاربردشون رو ذکر کنید.
موفق باشید.
cpu:E8400
ram:4gig
mb:asus X38
power:coolermaster(فک کنم ۷۰۰ باشه)
کاربرد هم بیشتر بازی
ممنون
در این محدوده ی قیمت GeForce GTX 570 از nVidia متناسب با بودجه شماست. این پردازنده ی گرافیکی نیز بسته به شرکت عرضه کننده، امکانات روی کارت و مدل های مختلف اورکلاک شده قیمت های متنوعی دارد. اگر از برند هایی که نام بردید خرید کنید باید تا سقف بودجه هزینه شود اما پیشنهاد من مدل GTX570 Phantom از Gainward است. فرکانس هسته ی این مدل 750MHz و فرکانس حافظه ی آن 1950Mhz است و 430 هزارتومان قیمت دارد.
GeForce GTX 570 در بیشترین حالت حدود 300 وات مصرف از شاخه ی 12V+ خاهد داشت پس منبع 700 واتی شما برایش کافیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیزم پردازنده شما برای کارت های قوی گلوگاه ایجاد میکنه ولی با اور پردازنده می تونید این مشکل رو تا حدودی مرتفع کنید
در این حدود هم پیشنهاد من به شما :
gtx 570 با دارا بودن قابلیت فیزیک و تسیلیشن فویتر. در مورد برند هم بیشتر evga پیشنهاد میشه . گیگا که نسبت به قیمتش اصلا نمی ارزه
6950 با قابلیت آنلاک شدن به 6970 که کارایی 6970 رو خواهد داشت با صرفه جویی در هزینه خرید 6970
![]()
Last edited by happyfeat; 08-05-2011 at 22:59.
به نظرمنم همین EVGA - GeForce GTX 570 ازهمه تو این رده قیمت بهتره
بنچمارک کارت radeon hd 6970 با GeForce GTX 570
لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم gtx570 رو معرفی می کنم می تونید از مارک evga یا asus خزید کنید قیمتش هم 480 تومانه
طبق بنچمارکی که دوستمون گذاشته
بهترین انتخاب nVIDIA GTX 570
چون خیلی خیلی از radeon hd 6970 سرتر و قدرتمندتره
خیلی جالبه که تو اون سایت که زیادم قبولش ندارم 2 مورد تقریبا مساویند و در وضوح بالا اکثرا AMD جلو افتاده
در حدود 22 مورد AMD HD 6970 از NVIDIA GTX 570 جلو افتادهو در 17 مورد هم NVIDIA
حالا نمیدونم بر اساس کدوم منطقی میگند خیل حیلی بهتره!:گلا از طرفدار متعصب متنفرم
در خقیقت چه از نظر قیمتی و چه ار نطر کارایی 6970 با 570 برابرند و تو بعضی از بازیها 570 حلو میافته و تو بعضی 6970 جلو می افتد
Last edited by millad1388; 09-05-2011 at 06:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)