تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 65

نام تاپيک: خرید سیستم پر سرعت تا 1.200

داره خودمونی میشه Three Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

14 خرید سیستم پر سرعت تا 1.200

با سلام
    قبل از عید قصد خرید سیستم داشتم که بنا به پیشنهاد دوستان بخش "مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم" به دلیل کهکشانی بودن قیمت ها منصرف شدم تا بعد از عید قیمت ها واقعی بشه.
    سیستمی که من به آن احتیاج دارم باید دارای سرعت بسیار بالایی باشه چون همیشه برای انجام کارهام وقت کم میارم و باید با سرعت کارها انجام بدم بسیار اتفاق افتاده که چند کار همزمان انجام بدم مثلآ در عین حالی که سیستم در حال رایت DVD از طرف دیگه در حال تبدیل فرمت فیلم همچنین خودم در حال کار با نرم افزار فتوشاپ هستم که البته این نوع معمولیش و سیستم با افت سرعت رو به رو میشه. اینکار ها با یک سیستم CPU i5 و RAM 4 انجام دادم اما نتیجه چندان رضایت بخش نبود در نتیجه فکر میکنم CPU i7 و RAM 6GB به بالا نیاز باشه؟
    شنیده بودم که رید هارد تاثیر چشمگیری در افزایش سرعت سیستم داره از همین رو این موضوع در پخش "هارد دیسک، اپتیکال درایوها و سایر ابزار ذخیره سازی" مطرح کردم و دوستان پیشنهاد دادن که از یک هارد SSD برای نصب ویندوز و نرم افزارها استفاده کنم و از یک هارد 1TB هم برای ذخیره سازی اطلاعات خودم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا با توجه به این نیاز ها و بودجه حداکثر تا 1.200 دوستان چه پیشنهادی برای خرید mb, ram, cpu, lcd, vga, hdd, power و ... میدن؟
    ببخشید که طولانی شد!
    ممنون.

2. این کاربر از Three Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اهل بازی هستی؟
    کاربردت نشون میده نیاز به هسته بالاتر داری. مخصوصا تبدیل فرمت فیلم 6 هسته ای AMD بهتر جواب میده
    AM3 - Phenom II X6 1100T - 3.3GHz =280
    M.B : Asrock 870 Extreme3 : 120.000
    ram:4*2gb kingmax 1333 = 8GB=100
    hdd:500gb segate 7200:12 * 2 Raid0=90
    Power Green GP635B-US=100
    case:green hunter=65

گرافیکم اگر بازی میکنی 560 بردار اگر بازی نمیکنی 550 بردار یا 450

4. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نظر منم cpu شش هسته ای amd براتون مناسبه ولی اگه می تونید بیشتر خرج کنید یدونه core I7 2600k براتون مناسب تره چون با حالت ترید می تونه 8 هسته بسازه البته (کش بالا تو کار شما خیلی اثر داره )پیشنهاد من برای شما یه core I7 2600k هست

6. 2 کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

14

اهل بازی هستی؟
    کاربردت نشون میده نیاز به هسته بالاتر داری. مخصوصا تبدیل فرمت فیلم 6 هسته ای AMD بهتر جواب میده
    AM3 - Phenom II X6 1100T - 3.3GHz =280
    M.B : Asrock 870 Extreme3 : 120.000
    ram:4*2gb kingmax 1333 = 8GB=100
    hdd:500gb segate 7200:12 * 2 Raid0=90
    Power Green GP635B-US=100
    case:green hunter=65

گرافیکم اگر بازی میکنی 560 بردار اگر بازی نمیکنی 550 بردار یا 450
    زیاد اهل بازی نیستم اما دوست ندارم وقتی از یک بازی چند گیگابایتی خوشم اومد سیستم کم بیاره. 560 فکر میکنم پیشنهاد خوبیه.
    فقط شما میگی به هسته بیشتری نیاز دارم خب i7 که بیشتر از x6 اینطور نیست؟
    بعد شما پیشنهاد رید 0 دادین من به دلیل امنیت پایین این رید کمی میترسم اینکار انجام بدم و با تجه به بحثی که در اون تاپیک صورت گرفت رو به هارد SSD و یه هارد 1TB آوردم شما نظری در این مورد ندارین؟
    نیازی به کولر نیست؟
    LCD چی شد؟

8. این کاربر از Three Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اگه بازی حرفه ای نمیکنین نهایتا یک GTX 460 1GB کفایت میکنه!(حتی برای بازی نسبتا حرفه ای جوابگو هست!)
    یا 6850 از AMD .

برای هارد هم یک SSD+ یک هارد به نظرم مناسب تره...

CPU هم Sandy Bridge سری قدرتمندیه!اگه به 6 هسته نیازی ندارین بهترین گزینست.

10. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

755 شد جمع قطعات من و 445 تومن برای lcd و گرافیک مونده.
    هسته واقعی نیاز دارید بیشتر تا ترید. ترید برای هنگ نکردن مناسب تره و هسته واقعی توی سرعت مولتی تسکینگ.
    یه ذره شبیه به همن. باید بری 3 واحد سیستم عامل بخونی تا فرق هسته و ترید جا بی افته.
    اما برای کاربرد شما x6 اونم 1100 بسیار مناسبه. کولر اگر بوفالو بخری 20 تومنه و خوبه ولی اورکلاک نکنی قطعا فن خودش مناسبه . کارخونه نمیاد قطعه بسازه که خودش با خودش هماهنگ نباشه. حالا میگن صدا داره و اینا بخث دیگس ولی مشکل نیست.
    مانیتور من bx 2085 led Samsung dvi رو میپسندم ولی خوب full hd نیست ولی برای طراحی خیلی مناسبه و واقعی هست رنگا. حدود 220 تومنه.
    460 هم کارت مناسبیه ولی 550 جدید تره خوب. من چارت مقایسه 550 و 460 ندارم اگر دوستان دارن بزارن.
    در مورد رید هم با بوده شما مناسب تره تا اینکه بخوای ssd بخری اونم مثلا 32 گیگ برند نا مطمین. در هر صورت به نظرم صلاح نیست از قطعات دیگه برای ssd بزنی.
    اگر خیلی ناراحتی یک هارد اکسترنال بخر هر چند روز یک بار آرشیو کن اون از همه مطمین تره. در حالت عادیم ممکنه هاردت خراب بشه رید امکان بازیابی بعد از خرابی رو از بین میبره تا حد زیادی

12. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

باید بری 3 واحد سیستم عامل بخونی تا فرق هسته و ترید جا بی افته.
    شما که خوندی لطفا یه توضیح مختصری بده تا برامون جا بیافته!

14. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در کل سندی برج بیشتره amd فقط 6 هسته فیزیکی داره
    درسته 2600 4هسته هست ولی 4 هسته هم شبیه سازی می کنه که می شه 8 هسته درکل به نظرم این cpu انتخاب بهتریه
    واسه من که ثابت شده
    led هم اگه چیز خوب می خوای این مدل ها هست
    asus ml238 350
    asus ms238 335
    مدل 22 اینچ 30 تومان ارزونتره
    px23720 sumsung 380
    چون کمه گرون شده وگرنه 340 بود

16. 3 کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

Benchmark Results

AMD Phenom II X6 1100T BE - 3.3GHz - 2MB L2 - 6MB L3
    و
    Intel Core i7 2600K - 3.4GHz - 1MB L2 - 8MB L3

تو اين نتايج برتري Intel با اختلاف زياد محسوس هست . ولي با توجه به قيمت AMD به صرفه هست. پيشنهاد منم به شما AMD هست ولي اگه بتونين تا 1.5 ميليون رديف کنين حتما 2600 k بخرين.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض پاسخ

ممنون از توضيحات کامل شما و ساير دوستان که لطف کردن تا اينجا در اين بحث شرکت کردند و اميدوارم در ادمه بحث هم همراهي کنند.
    با توضيحاتي که در رابطه با سي پي يو داده شد فعلآ انتخاب هاي من AM3 - Phenom II X6 1100T - 3.3GHz يا Core Intel Core i7 2600K - 3.4GHz خواهد بود و اگر دوستان پيشنهاد جديدي ارائه نکنن در مشاوره نهايي يکي انتخاب مي کنم.
    کولر من به اين خاطر گفتم که سيستم من در 24 ساعت فقط 4 الي 5 ساعت خاموش و به صورت مداوم در حال کار آيا با اين وجود باز هم نيازي نيست و همان فن ها کافي هستند؟
    کارت گرافيک هم در مشاوره نهايي بين 550 و 460 يکي انتخاب ميکنم البته اگر پيشنهاد جديدي و قابل قبولي ارائه نشه.
    lcd يا led که در آخر يکي انتخاب مي کنم.
    هارد:
    فقط الان مهم ترين مسئله هارد که با بحث هاي بوجود آمده کمي دچار سر در گمي شدم از طرفي برخي از دوستان خريد يک SSD و يک هارد پيشنهاد ميدن که منم نميدونم SSD با چه برند و قيمتي خوبه؟ از طرف ديگه پيشنهاد ريد مطرح که اونم تاثير چشمگيري در سرعت داره!
    واقعآ کمي اين مسئله حداقل براي من پيچيده شده!!!
    استفاده از ريد 10 با 4 هارد 500 چطوره که امنيت اطلاعات هم افزايش پيدا کنه؟ دليل اينکه ميگن ريد 0 از امنيت پاييني برخوردار چيه يعني بر اثر چه عواملي اين اتفاق مي افته؟ آيا در حالت بدون ريد ممکن نيست اين خطرات اطلاعات تهديد کنه؟ اگر يکي از دوستان يه توضيح مختصر بده ممنون ميشم؟
    همچنين دوستاني که موافق استفاده از SSD و يه هارد هستن اگر لطف کنن برند هاي معروف و خوب SSD با فضا 60GB که ميشناسن معرفي کنن ممنون ميشم؟

20. این کاربر از Three Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •