تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: یه فکری به حال این بخش بکنبد (بازار شام)

اگه نباشه جاش خالی می مونه resident2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مگه مهمه همه جای ایرن سرای من

پيش فرض یه فکری به حال این بخش بکنبد (بازار شام)

با عرض پوزش ولی ظاهراً اینجا مدیر درستو حسابی نداره آخه وقتی به عنوانش نگاه می کنی و میای داخلش اصلاً به اون نتایجی که می خوای نمیرسی توی جستجو هم که اصلاً هیچ نتیجه ایی عایدمون نمیشه .
    پی سی ورد یکی از پر بازدیدترین سایتها کشور و خیلی ها میان اینجا بهتر بود بخش ساخت و طراحی بازی رو از ه-ک و ویرایش جدا می کردید چون اولی بیشتر مربوط به کسایی که به بازیسازی علاقه دارن .دومی بیشتر کسایی هستند که به بازی کردن علاقه دارن.
    بهتره مباحث آموزشی رو جدا کنید اگه یه نگاهی به بخش بندازید بیشتر شبیه بازار شامه تا یه بخش آموزشی . تعداد صفحاتش اینقدر بالاست که اصلاً هیچکس به ارشیو قدیمی نمی تونه نگاه کنه توی جستجو هم خودتون دنبال یه موضوع بگردید اصلاً نتیجه نمی گیرید .بهتر نیست مدیر این بخش یه فکری به حال اینجا بکنه .شاید قبلاً یه همچین پستی اینجا زده شده ولی به هرحال منم میزنم شاید یه خونه تکونی انجام بدید .هرچند عید خیلی وقته اومده

به نظر اگه این بخش خودش به چندین بخش مجزا تقسیم بشه خیلی بهتر باشه مثلا:
    بخش سوالات واسه کسایی که سوال عمومی دارن و می خوان در مورد بازی سازی بدون
    بخش آموزشی که بشه آموزشهای مربوط به بازیسازی رو توش گذاشت حتی خود این هم میتونه به دو بخش تقسیم بندی بشه بخش آموزش انجین هی آمده بخش آموزش های پایه مثل Direct وopenGl و.... البته شاید توی قسمت برنامه نویسی سایت اینا باشه ولی توی این بخش کسایی هستند که ممکنه اینا رو بلدن ولی اصلا به قسمت برنامه نویسی سایت سر نمیزنن .
    بخش گالری و نمونه کارهای اعضا و.......... وهر دسته بندی دیگه ایی که بتونه کمک کنه .
    اینا نظرات کلی که من دادم صرفاً جهت درک بهتر نظرم .
    ولی بهتره حتماً یه دستی به سرو گوش اینجا بکشید فکر کنم خودتون بهتر بدنید خیلی ها دوست دارن بازی سازی رو به صورت پایه یاد بگیرن ولی متاسفانه توی هیچ سایتی من ندیدم به صورت اصولی و پایه به اینکار پرداخته بشه حتی سایتهایی که دامنه هاشون و اسامی سایتهاشون به بازی ربط داره .بهتره شما اینکار رو بعنوان اولین سایت شروع کنید.

از ما گفتن من چون پی سی ورد رو خیلی دوست دارم مخصوصاً این بخش رو نظرام رو گفتم امیدورام تاثیر گذار باشه .

دوستانی که این مطلب رو می خونن اگه موافق هستن دکمه تشکر رو بزنن.شاید مدیر بخش با دیدن تعداد تشکرها به وقتی برای انجام اینکار قرار بدن

پست بی خودی هم ندید خواهشاً

2. 13 کاربر از resident2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

احسان جان داره این مرتب سازی رو انجام می ده قبلش یه نگاه به تاپیکا مینداختید اونجا خود احسان این موضوع رو تذکر داده

4. 3 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

فدات شم ساخت ویرایش جزو قسمت های کم بازدید پی سیورده
    بحث خورد کردن تالارش هم خیلی وقته داره پی گیری میشه
    اگه صبر کنی درس میشه
    (‌دیگه آخراشه )

6. 5 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فدات شم ساخت ویرایش جزو قسمت های کم بازدید پی سیورده
    بحث خورد کردن تالارش هم خیلی وقته داره پی گیری میشه
    اگه صبر کنی درس میشه
    (‌دیگه آخراشه )

یه قسمتم مربوط به یونیتی بزارید دمتون گرم

8. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

به نظر اگه این بخش خودش به چندین بخش مجزا تقسیم بشه
    بنده در جریان این تقسیمات هستم
    باید بگم که یه روند طولانی داره و اصلا به مدیر بخش ساخت بازی ها مربوط نمیشه !
    از ایشون فقط یه نظر خواسته میشه که اوجش یه روز طول میکشه
    بعقیش یه مرحله ی طولانیه که اصلا ایشون توش دخیل نیستن

10. 7 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست من! ممنون از انتقادتون اما ما خیلی وقته سر این قضیه درگیریم...

رک وپوست کنده میگم... مدیریت بازی اوایل 2010 درخواست تفکیک رو رد کرد رفت... خب؟ بعد شش ماه درخواست مربوطه انجام گرفت اما نه به اون شکلی که مایل بودیم که حسین (Sam Fisher) مدیر سابق هم در این مورد این تفکیک نصف و نیمه و نه چندان جالب اعلانی داد... بعدش یه سری تغییرات رو برای درخواستمون اعمال کردیم و آخر 2010 دوباره تحویل دادیم و هنوزم که هنوزه منتظریم.

اینه قضیه ما! یعنی ما از خدامونه ولی...

خلاصه دعا کنین. فکر نمیکنم صحبتی دیگه بمونه.

12. 10 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خوب حالا که مشکل از مدیریت اصلی سایته بهتر نیست دوستان همکاری بیشتری بکنن و با زدن دکمه تشکر حمایت خودشون رو بشتر اعلام کنند تا شاید اونا به خودشون بیان .
    وقتی همه کاربران این بخش از اینکار حمایت کنن و مدیران سایت اهمیت ندن یعنی به ما اهمیت ندادن و این یعنی از دست دادن کاربران .
    به هرحال بعد از به نتیجه رسیدن این کار من خواهش می کنم مدیر انجمن این پست رو پاک کنه پس از زدن دکمه تشکر دریغ نکنید .

120 بازدید از پست و 9 نفر از اینکار حمایت کردن یعنی دوستان با این آشفتگی حال حاضر موافق هستن؟؟؟

14. 4 کاربر از resident2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

فكر ميكنم با اين روش داري تشكراتو زياد ميكنيا

مديرا نياز به اينچيزا ندارن بايد برسي كنن ببينن چه موقع جامعه تشنه تره براي بخش بخش كردن تالار بازي (‌نظر منه )‌

16. 4 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

به هرحال بعد از به نتیجه رسیدن این کار من خواهش می کنم مدیر انجمن این پست رو پاک کنه پس از زدن دکمه تشکر دریغ نکنید .
    ببخشید ولی من که گفتم چند وقته دیگه که کار به نتیجه رسید مدیر بخش این پست رو پاک کنه.
    در ضمن اصلاً نه دنبال زیاد کردن پستهام هستم نه تشکر چون به درد من یکی که نمی خوره یعنی اصلاً نمیدونم به چه کاری میان که بخوام زیادشون کنم.یه نگاهی به پستهای من می کردید خودتون متوجه میشدید به ندرت میتونید پستهای بی فایده توشون پیدا کنید(اسپم) بر عکس کاربرای دیگه .

در ضمن در مورد این سایت و سایتهای پر بازدید دیگه باید عرض بکنم الان دیگه بیشتر جنبه تجاری دارن و شاید مدیران اصلی سایت خیلی وقتشون رو صرف کار با انجمن نکنن و این کار رو به دیگران واگذار کردن .واسه همین ممکنه اصلاً اینکار رو نکنن مگه ما از اونا بخوایم البته همه نه چند نفر

18. این کاربر از resident2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ظاهراً هیچکس رغبتی به اینکار نداره پس لطفاً مدیر بخش این پست رو پاک کنه دوستان فکر ننکن ما خواستی بقیه رو بلا نسبت فرض کنم.
    من فقط م خواست این بخش یکم تخصصی تر بشه و دوستان راحتر از معلومات هم استفاده کنن.

20. این کاربر از resident2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •