سلام دوستان نرم افزار Adobe Creative Suite 5 Master Collection middle east رو همراه با اکتیوتورش میخواستم ... میتونید کمکم کیند .. فقط نسخه خاورمیاه باشه نهایی باشه .
ممنون میشم ....![]()
سلام دوستان نرم افزار Adobe Creative Suite 5 Master Collection middle east رو همراه با اکتیوتورش میخواستم ... میتونید کمکم کیند .. فقط نسخه خاورمیاه باشه نهایی باشه .
ممنون میشم ....![]()
سلام دوستـــ عزیز
در این تاپیـــک : http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405068
دوست عزیز ممنون از راهنماییت ، اما من قبل از اینکه پست بدم خوب تاپیک رو جستجو کردم ، اگر دقت کرده باشی تمامی این نسخه ها که معرفی شده نسخه انگلیسی هست اما من نسخه خاورمیانه ( middle east - ME) رو میخواستم ....
لطفا راهنماییم کنید . ممنون![]()
دوست عزیز توجه شرکت ادوبی نسخه ایی به نام Sute Me ندارد فقط برنامه های فتوشاپ , ایلستراتور و دقیقا نمیدونم یک یا دو برنامه از مجموعه cs جزوه سری هایی هستند که me دارند و در اینترنت به صورت collection عرضه میشوند و در سایت ادوبی هم به صورت تکی! به نظرم اگر میخواهید به روز ترین هاش رو داشته باشید با یک هیلتر شکن به سایت ادوبی برید و اخرین نسخه های تریال اش رو دانلود کنید (چون سایت ادوبی ایران رو تحریم کرده) و بعد با برنامه های کرکر و پچ کرک کنید برنامه رو.
ممنون از راهنماییت ..... قبل از اینکه این پست رو بدید داشتم حسابی میگشتم و در سایت ادوبی هم رفتم طبق گفته های شما اصلا همچین نسخه ای رو برای دانلود نمیده فقط en میده .... مجبورم تک تک دانلود کنم یا اینکه یه جایی یه لینکی رو پیدا کنم البته یه جا پیدا کردم اما اطمینان بهش ندارم میتونید شما کمک کنید ..... یه نگاه بیندازید ... میترسم دانلود کنم اینم en در بیاد ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند دقیقه پیش لینکاشو چک کردم Delete شده بود .![]()
شمااین فایل فشرده که من میزارم دان کنید بعدش ازحالت فشرده خارجش کنیدبعدش دوتافایل به وجودمیاد یکی به اسم utorrent و یکی دیگه هم یک فایل فشرده هستش شما اول همون فایل utorrent نصب کنید بعدش اون یکی فایل ازحالت فشرده خارجش کنید بعدش رو فایل اصلی که ازحالت فشرده خارج میشه دبل کلیک کنیدعکسشم با فلش مشخص کردم بعدشروع به دانلود میکنه خوبیش اینه قابلیت resume هم داره میتونید push کنیددفعه بعد ادامه بدین
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by jafarian; 08-05-2011 at 20:55.
بسیار سپاسگزارم دوست عزیز .....
این فایل torrent که گذاشتید به زبانهای اسپانیولی و انگلیسی رو ساپورت میکنه ..... به تصویر زیر نگاه کنید ....
بازم ممنون از راهنماییت![]()
بفرما این لینکها رو با اکانتم گرفتم و براتون میگذارم
Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0 Final ME
این فقط فتوشاپش بود اگه برنامه دیگه ای هم میخواید بگید تا لینک بهتون بدم فقط قبلش تست کنید این لینکها برای شما سالمه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا بقیه نسخه ها رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)