تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: رونالدینیو: محال است از بازی کردن در فلامنگو ناراضی باشی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رونالدینیو: محال است از بازی کردن در فلامنگو ناراضی باشی

رونالدینیو: محال است از بازی کردن در فلامنگو ناراضی باشی

ستاره برزیلی در صحبتهایی اعلام کرده که با بازگشت به فوتبال برزیل خودش را بازیافته است

سایت گل- رونالدینیو، ستاره برزیلی باشگاه فلامنگو در صحبتهایی اعلام کرد که از حضور در این تیم شهر ریودوژانیرو بسیار خوشحال است.

او بعد از بازگشت به فوتبال برزیل در ابتدای سال 2011 در 16 دیدار برای تیمش به میدان رفته و یکی از مهره های کلیدی تیمش در مسیر پیروزی مقابل واسکو داگاما بود. روز پنجشنبه رونالدینیو در صحبتهایی اعلام کرد که او لذت بازی فوتبال را بازیافته و از اینکه بخشی از تیم است بسیار خوشحال است.

رونالدینیو در صحبتهایی به وب سایت رسمی باشگاه فلامنگو گفت:« از حضور در اینجا واقعا خوشحالم. از زمانی که به اینجا رسیدم، حس بسیار ویژه ای به تیم و به شهر داشتم. هم تیمی هایم، تیم مربیگری، هواداران و روسای باشگاه با من رفتار فوق العاده ای داشتند.»

ستاره برزیلی ادامه داد: « غیرممکن است که با بازی در فلامنگو احساس نارضایتی کنی. چون همه چیز در این باشگاه فوق العاده است. من اولین جام قهرمانی ام را در اینجا کسب کرده ام و به دنبال موفقیتهای بیشتری هستیم.»

بازی بعدی فلامنگو درمرحله یک چهارم پایانی کوپا دو برزیل مقابل سئارا خواهد بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/5/6

2. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

بعد از رانی دیگه لذت فوتبال زیبا تموم شده......
    عمرا دیگه مثل اون تو تاریخ فوتبال تکرار بشه....
    خداییش چی بود....چیکار کرد.....استیل دوویدنش میرزه کل بقیه....

4. 4 کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا هنوزم برا من باورش سخته که اعجوبه ای مثل رونالدینیو رفته تو فلامینگو بازی میکنه . خیلی حیف شد...

.

6. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا که بازیکن بزرگی بود.
    بعد از پله و رونالدو اینو بیشتر از همه دوست داشتم واقعا حیف شد که افت کرد.
    البته اگه اشتباه نکنم یکی از دلایل افت ایشون اضافه وزن بوده که پزشک ها هم بهش هشدار دادن ولی توجه نکرد و به این حال و روز افتاد.
    فقط خدا کنه به سرنوشت رونالدو دچار نشه.
    به امید بازگشت رونالدینیو به روزهای اوجش.

8. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

درود به شرفِ مارادونا عجب حرکت قشنگی کرد...
    رونالدینیو واقعا تکرار نشدنیه .. حتی اسمش!
    پاسکاریهاش رو تو بارسا فراموش نمیکنم؛

10. 8 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اوف عجب عکس خوفی!
    کسی میدونه این عکس مربوط به کی و کجا میشه؟
    مارادونا تو زندگی اشتباه کرد ولی چیزی که همیشه وجود داشته عشقش به فوتبال بوده. یادمه بازی باشگاهی ایتالیا فکر کنم با سمپدوریا بازی داشتن که یه ضربه آزاد بینظیر زد که دروازه بان سمپدوریا اون رو گرفت و دیگو داشت براش دست میزد.
    رونالدینیو رو خیلی دوست نداشتم ولی این به این دلیل نبود که بازیش رو قبول نداشتم. نمیشد بازیش رو قبول نداشت! ولی با این وجود حیف شد که اینطوری شد. معلوم نیست این چند سال چرا تمام ستاره های برزیل اینطوری شدن. اول رونالدو و ریوالدو، در سطح پائین تر ادموندو که من دوسش داشتم، بعد رونالدینیو و روبینیو. حالا هم کاکا. معلوم نیست چه خبره!

12. 6 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

متاسفانه اين رسم فوتبال هستش ...

ما طرفدار ها يه عمري با بازيكن هاي مورد علاقمون خو ميگيريم ... بزرگ ميشيم ... بازي هاشون رو دنبال ميكنيم و از ديدن حركاتشون در زمين لذت ميبريم اما زماني ميرسه كه بخاطر بالا رفتن سن اون اسطوره هاي ما ناخودآگاه و بدون اينكه بخوان مجبور ميشن صحنه ي اول ورزش رو ترك كنند و به گوشه اي بخزن كه كمتر ميتونيم اون ها رو ببين و ديدن دوباره ي اون ها برامون تبديل ميشه به حسرت ... حسرتي كه شايد خيلي وقت ها ما رو نسبت به ديگر ستاره هاي جديد و نوپاي فوتبال هم دلسرد كنه ... جوري كه هرگز تو تصورمون دوست نداريم جايگزيني براي اسطوره هامون پيدا كنيم.

بله خيل ها رفتن و ما فقط در حسرت ديدنشون هستيم ... اون ها تو ذهن ما به اسطوره معروف شدند و ما تصويري در ذهن داريم كه خيلي لذت بخش هست.

تو اين سال ها رفتن بازيكن هاي بزرگ جهان مثل : دنيس بركمپ / ادگار داويدز / ريوالدو / روبرتو كارلوس / ماركوس كافو / پائولو مالديني / نوانكو كانو / جيان لوكا پاليوكا / پاتريك امبوما / لوئيز چيلاورت / پيتر اشمايكل / كارلوس والدراما / روبرتو باجو / سول كمپل / ديويد سيمن / پاتريك برگر / پاول ندود / پاتريك كلايورت / مارك اورمارس / امانوئل پتي / مارسل دسايي / فرانك ليبوف / اريك كانتونا / جي جي اكوچا / فرناندو كوتو / فرناندو هيرو / توره آندره فلو / آمه كاچي ( نيجريه ) / رونالدو / ليليان تورام / لوئيز فيگو / فرانچسكو زولا / ادوين فندرسار / جيواني فن برونكهورس / فرانچسكو تولدو / ياپ استام و ... رونالدينهو ...

هميشه براي من و هم نسل هاي من سخت بوده ... كساني كه خيلي بااشون در جام هاي جهاني 94 و 98 و 2002 خاطره داشتيم و داريم.

آرزو ميكنيم كه هيچ وقت فراموششون نكنيم هر چند شايد پير مرد شده باشن ... اما تو ذهن و قلبمون داريمشون

14. 11 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

زمانی که رونالدینیو و مسی تو بارسا بودن، مسی حساب نمیشد .... رونالدینیو اگه دچار حاشیه نمیشد از مارادونا هم رد میکرد.... من هنوز رونالدینیو رو مثل سابق دوست دارم و به هنر پاهاش احترام میزارم

16. 3 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

اوف عجب عکس خوفی!
    کسی میدونه این عکس مربوط به کی و کجا میشه؟
    واسه المپیک 2008 بازی برزیل ارژانتین.

انصافا لذت بخش ترین و بی مثل ترین هنرمند فوتبال بود.اطفال الان نصف اون و دیگر ستاره های قدیم نیستن.

مطمئنم دیگه مثل رانی و مارادونا و رونالدو برزیلی و زیدان بازیکن پیدا نخواهد شد......

18. 3 کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

البته اگه اشتباه نکنم یکی از دلایل افت ایشون اضافه وزن بوده که پزشک ها هم بهش هشدار دادن ولی توجه نکرد و به این حال و روز افتاد.
    به نظر من رفتاری که باهاش شد باعث این شد که خراب بشه ! رونالدینیو بازیکن احساسی ای هست !
    منم قبولش داشتم ! هم دوسش داشتم مقداری !

20. 2 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •