تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خطا هنگام خاموش کزدن و اجرای وبکم

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض راهنمایی در مورد خطا هنگام خاموش کزدن و اجرای وبکم

من مدتی ویندوز 7 که میخوام خاموش کنم این خطا رو میده :
    [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من وبکم نصب کردم داخل ویندوز 7 یکی Logitech و Genius ولی هیچ کدوم کار نمیکنه برای چی؟؟؟ نرم افزارش نصب میشه اجراش میکنم close program میده ولی کلا نمیاره یا تو یاهو به کسی وب میدم صفحه کلا سیاه هستش نمیدونم چرا؟!!

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من مدتی ویندوز 7 که میخوام خاموش کنم این خطا رو میده :
    [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من وبکم نصب کردم داخل ویندوز 7 یکی Logitech و Genius ولی هیچ کدوم کار نمیکنه برای چی؟؟؟ نرم افزارش نصب میشه اجراش میکنم close program میده ولی کلا نمیاره یا تو یاهو به کسی وب میدم صفحه کلا سیاه هستش نمیدونم چرا؟!!
    شماآخرین ورژن Malwarebytes' Anti-Malware روسیستم خودتون نصب کنیدآپدیت کنید سیستم اسکن کنیدبعدش این برنامه Security Task Manager که پایین لینکش گذاشتم دان کنیداگراسم برنامه standby.exe رامشاهده کردین بااین نرم افزارپاکش کنیدبعدش سیستم ریست کنیدامکان اینکه یک بدافزارروسیستم شما نصب باشه زیاده واسه مشکل وبکم خودتونم درایورویکم خودتون آپدیت کنیدازبرنامه پخش خودوبکمتون تصویربگیرین ببینید چیزی نشون میده

لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود Malwarebytes' Anti-Malware برای اسکن سیستم

کد:
    Last edited by jafarian; 06-05-2011 at 16:00.

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

فایل Standby.exe از ویندوز نیست و ویندوز این فایل رو نداره.
    این فایل مربوط به نرم افزارهای Corel هستش که یک Shutdown کننده ی برنامه هستش و میتونید با وارد کردن msconfig در RUN و غیر فعال کردن اجرای این برنامه در Startup از بین ببریدش.

برای وبکمتون پیشنهاد میکنم هنگام اتصال وبکم به اینترنت متصل بشید و ویندوز رو بزارید دنبال آپدیتهای جدید بگرده (Windows Update) و بعد در لیست آپدیت های Optional بدنبال درایور وبکم بگردید و اگر موجود بود دانلودش کنید.
    با یک نرم افزار مثل k-Lite تست کنید. در تنظیمات برنامه گزینه ی Capture رو روی وبکم تنظیم کنید و ذخیره کنید و برنامه رو ببندید. دوباره برنامه رو باز کنید و کلیدهای Ctrl+V رو در محیط برنامه بزنید. بعدش صفحه ی وبکم باز میشه. اگر اینطور شد یعنی توی یاهو هم مشکل حل میشه.

5. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شماآخرین ورژن Malwarebytes' Anti-Malware روسیستم خودتون نصب کنیدآپدیت کنید سیستم اسکن کنیدبعدش این برنامه Security Task Manager که پایین لینکش گذاشتم دان کنیداگراسم برنامه standby.exe رامشاهده کردین بااین نرم افزارپاکش کنیدبعدش سیستم ریست کنیدامکان اینکه یک بدافزارروسیستم شما نصب باشه زیاده واسه مشکل وبکم خودتونم درایورویکم خودتون آپدیت کنیدازبرنامه پخش خودوبکمتون تصویربگیرین ببینید چیزی نشون میده

لینک دانلود
    کد:
    لینک دانلود Malwarebytes' Anti-Malware برای اسکن سیستم

کد:
    ممنونم. این لینک برنامه Security Task Manager رو که گذاشتی خراب بود چیزی نبود اگه لینک دیگه ای دارین بزارین. مرسی

برای وبکمتون پیشنهاد میکنم هنگام اتصال وبکم به اینترنت متصل بشید و ویندوز رو بزارید دنبال آپدیتهای جدید بگرده (Windows Update) و بعد در لیست آپدیت های Optional بدنبال درایور وبکم بگردید و اگر موجود بود دانلودش کنید.
    با یک نرم افزار مثل k-Lite تست کنید. در تنظیمات برنامه گزینه ی Capture رو روی وبکم تنظیم کنید و ذخیره کنید و برنامه رو ببندید. دوباره برنامه رو باز کنید و کلیدهای Ctrl+V رو در محیط برنامه بزنید. بعدش صفحه ی وبکم باز میشه. اگر اینطور شد یعنی توی یاهو هم مشکل حل میشه.
    این برنامه K-lite که میگین چی هست از کجا بگیرم؟؟؟ اگه لینک دارین بزارین ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنونم. این لینک برنامه Security Task Manager رو که گذاشتی خراب بود چیزی نبود اگه لینک دیگه ای دارین بزارین. مرسی

این برنامه K-lite که میگین چی هست از کجا بگیرم؟؟؟ اگه لینک دارین بزارین ممنون میشم.
    اینم یک لینک دیگه برای Security Task Manager

لینک دانلود
    کد:
    klite هم یک برنامه پخش فایلهای صوتی وتصویری که میتونید وبکم خودتون تو تنظیماتش تعریف کنید اونموقع تصویروبکم خودتون ازطریق این برنامه بگیرین آخرین ورژنشم میتونید ازپست پایین دان کنید

لینک
    کد:
    Last edited by jafarian; 07-05-2011 at 13:56.

8. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من از طريق msconfig غير فعال كردم و malware رو هم گذاشتم اسكن كرد ولي همچنان موقع ريست و خاموش كردن اين پيغام رو ميده؟! نميدونم چكار كنم؟ ميشه restore كرد؟ فقط برنامه هاي بر ميگرده به قبل؟؟؟
    من ويندوز سون 32 بيتي نصب كردم مشكلي نداره يا بايد 64 بيتي نصب كنم؟؟ آخه يكي ميگفت 32 بيتي نصب ميكني 2 تا رم 2 گيگ دارم فقط يه 2 گيگ رو ميشناسه صحت داره؟ تو مشخصاتش كه رم رو درست زده!

وبكم كه دارم موقعي كه توليد شده ويندوز ويستا و سون نبوده ممكنه براي همين اجرا نشه؟؟؟ آخه داخل xp كار كرد. برنامه software updatere‌رو هم نصب كردم ولي برنامه رو آپديت نكرد. خود برنامه وبكم هم داخل ويندوز 7 اجرا ميكنم خطاي close program ميده

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من از طريق msconfig غير فعال كردم و malware رو هم گذاشتم اسكن كرد ولي همچنان موقع ريست و خاموش كردن اين پيغام رو ميده؟! نميدونم چكار كنم؟ ميشه restore كرد؟ فقط برنامه هاي بر ميگرده به قبل؟؟؟
    من ويندوز سون 32 بيتي نصب كردم مشكلي نداره يا بايد 64 بيتي نصب كنم؟؟ آخه يكي ميگفت 32 بيتي نصب ميكني 2 تا رم 2 گيگ دارم فقط يه 2 گيگ رو ميشناسه صحت داره؟ تو مشخصاتش كه رم رو درست زده!

وبكم كه دارم موقعي كه توليد شده ويندوز ويستا و سون نبوده ممكنه براي همين اجرا نشه؟؟؟ آخه داخل xp كار كرد. برنامه software updatere‌رو هم نصب كردم ولي برنامه رو آپديت نكرد. خود برنامه وبكم هم داخل ويندوز 7 اجرا ميكنم خطاي close program ميده
    شمایک سیستم Restore کنیدنشد میتونید dvd ویندوز بزارین Repair کنید....
    ویندوزسون 32 بیتی 3.5 رم ساپورت میکنه اگر ورژن Ultimate باشه تو قسمت مشخصات ویندوزمیزنه 4 گیگ اما دراصل 3.5 گیگ استفاده میکنه ازرم امااگربخواین ازکل رم استفاده کنید باید 64 بیت نصب باشه درمورد وبکم شما به سایت سازنده درایوروبکم خودتون برین شاید درایورجدیدم واسه وب شما بیرون داده باشه دیدین نبود ازطریق device manager وبکم خودتون مسیر درایوروب بدین ازداخل سیدیش بعدسرچ بزنیددیدین پیدا نکرد یعنی ساپورت نمیکنه

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •