تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: فرق پراید سایپا و کیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض فرق پراید سایپا و کیا

با سلام
    فکر نمی کنم نیاز به توضیح خاصی باشه. جلوی بعضی از ماشین های پراید آرم سایپا هست و در بعضی دیگه عبارت یا آرم کیا
    تفاوت اینها در چی هست؟ و آیا اون کیا هم مربوطه به سایپا میشه؟
    ممنون میشم دوستان توضیح بدن چون من اطلاعاتم در مورد ماشین صفر هست!

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

کیفیت کیا حتما بهتره مخصوصا بعضی قسمتها اختلاف کیفیت خیلی محسوس هستش مثلا سیستم فنر بندی و تعلیق

3. این کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیا که الان دیگه خیلی وقته در ایران وارد نمیشه محصول پرایدش رو میگم و گرنه محصولا جدیدش که زیاده...

من یادمه ما حدود 15 سال پیش یه پراید داشتیم سفید هاچبک اصل کیا بود! یادمه پرواز می کرد وقتی گاز میداد بابام...

یعنی در حد 206 الان بود ...یه چیزی بود رویایی... چه کیفیتی چه موتوری ..

ولی الان پرایدها که سایپا میزنه همشون.........شدند.

دقیقا مثل پژو 405 .. یادمه حدود 10 سال پیش یه پژو 405 glx انابی داشتیم فرانسوی اصل کاربراتوری 2000 .....

یعنی فقط بگم مثل زانتیا الان بود...یه پیچش ایرانی نبود...الان حتی زانتیا میگن داره ایرانی بازی میشه توش ..

یعنی تو جاده مشهد که میرفتیم همه ماشینهارو م یخورد اونموقع البته ماشین خارجی خیلی کم بود شاسی بلند فقط پاترول و پاژیرو بود..

الته قبل از این مدل 405 glx ما یه مدل 405 gl وارداتی کامل تو ایران بود...که داشبردش چهارگوش بود اون خداییش دیگه فقط باد ایران بهش خورد بود

اصل اصل اصل فرانسه بود اون ماشین... که طرح آردی رو از روش برداشتن ...

...

اگ راز بالا بخواهیم به قضیه نگاه کنیم مثل این میمونه که الان کیفیت هیوندا وتویوتا چه قدر بالاست چون اصل و وارداتی هستند..

البته ایران داره بنز مونتاژ میکنه ولی تهداد خیلی کم ...تا اونجایی که میدونم ولی هیوندا و تویوتا رو وارد میکنه...
    Last edited by Saeed System; 05-05-2011 at 08:32.

5. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

کیا که الان دیگه خیلی وقته در ایران وارد نمیشه محصول پرایدش رو میگم و گرنه محصولا جدیدش که زیاده...

من یادمه ما حدود 15 سال پیش یه پراید داشتیم سفید هاچبک اصل کیا بود! یادمه پرواز می کرد وقتی گاز میداد بابام...

یعنی در حد 206 الان بود ...یه چیزی بود رویایی... چه کیفیتی چه موتوری ..

ولی الان پرایدها که سایپا میزنه همشون.........شدند.

دقیقا مثل پژو 405 .. یادمه حدود 10 سال پیش یه پژو 405 glx انابی داشتیم فرانسوی اصل کاربراتوری 2000 .....

یعنی فقط بگم مثل زانتیا الان بود...یه پیچش ایرانی نبود...الان حتی زانتیا میگن داره ایرانی بازی میشه توش ..

یعنی تو جاده مشهد که میرفتیم همه ماشینهارو م یخورد اونموقع البته ماشین خارجی خیلی کم بود شاسی بلند فقط پاترول و پاژیرو بود..

الته قبل از این مدل 405 glx ما یه مدل 405 gl وارداتی کامل تو ایران بود...که داشبردش چهارگوش بود اون خداییش دیگه فقط باد ایران بهش خورد بود

اصل اصل اصل فرانسه بود اون ماشین... که طرح آردی رو از روش برداشتن ...

...

اگ راز بالا بخواهیم به قضیه نگاه کنیم مثل این میمونه که الان کیفیت هیوندا وتویوتا چه قدر بالاست چون اصل و وارداتی هستند..

البته ایران داره بنز مونتاژ میکنه ولی تهداد خیلی کم ...تا اونجایی که میدونم ولی هیوندا و تویوتا رو وارد میکنه...
    تفاوت اینها در چی هست؟ و آیا اون کیا هم مربوطه به سایپا میشه؟
    ممنون میشم دوستان توضیح بدن چون من اطلاعاتم در مورد ماشین صفر هست!
    پراید تاسال 84 باارم کیا تولید می شد واز سال 85 دیگه ارم سایپا را بهش میزنن فکر کنم دیگه واسه کیا ننگ بوده این ماشین وامتیازش را به خود سایپا واگذار کرده تا دیگه ارم کیا روش نخوره

7. 4 کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پراید تاسال 84 باارم کیا تولید می شد واز سال 85 دیگه ارم سایپا را بهش میزنن فکر کنم دیگه واسه کیا ننگ بوده این ماشین وامتیازش را به خود سایپا واگذار کرده تا دیگه ارم کیا روش نخوره
    ممنون. با همون آرم کیا که تولید میشد ، مربوطه به کدام شرکت یا کشور بود؟ که بعد از سال 85 افتاد دست سایپای ایران

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون. با همون آرم کیا که تولید میشد ، مربوطه به کدام شرکت یا کشور بود؟ که بعد از سال 85 افتاد دست سایپای ایران
    Kia یه شرکت کره ایه که الان با هیوندا ادغام شده. البته دست سایپا هم نیافتاد، سایپا فقط پراید تولید میکنه اما کیا دیگه پراید تولید نمیکنه!

10. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سابپا مطمعن همیشه همراه شما......البته تو جهنم..

Last edited by m jax; 05-05-2011 at 17:29.

12. 4 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یک مثال ساده:در بعضی خیابونای فرضاً آلمان که دانش آموزها عبور میکنند سرعت ماشینها باید زیر 15Km/h باشه و همه رعایت میکنند بنظر شما توی ایران کسی پیدا میشه با این سرعت لاکپشتی حاضر باشه رانندگی کنه؟؟
    سابپا مطمعن همیشه همراه شما......البته تو جهنم..[/IMG]
    این حرف شما به این شکلم درست نیست.خیلیها همین پراید را سالهایه ساله دارند و روزانه باهاش سفر میکنند و خط و خش هم نیوفتاده و برعکسش ممکنه یکی پیدا بشه همون روز اول که بنز میخره مثل یک کاغذ مچالش کنه.بستگی داره به رانندش....
    اینم چند تا عکس بنز تا بعضیا که به پیچ و مهره ی اصل کره یا فرانسه روی ماشیناشون مینازن کمی در تفکراتشون تجدید نظر کنند!

Last edited by Penryn; 05-05-2011 at 15:16.

14. 6 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بله....ولی....نه....

پراید با سرعت 80 تا چنین بلایی سرش مییاد ولی بنز 220 تا این جا جای فکر داره ! ! !
    ولی اگه با پراید با سرعت بالای 100 تصادف کنید تجزیه می شید و کسی از شما چیزی پیدا نمی کنه و همه می رن خونه هاشون. و می شید شهید گمنام پراید....

و در خبری داشتن صحبت می کردن و نشون دادن که یک ماشین فراری با سرعت بالای 200 تا تصادف کرده و ماشین از وسط دو تیکه شده ولی راننده همون جا پاشده رفته خونش به امید ماشین جدیدتر ! ! !
    اینه تکنولوژِی روز دنیا....
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by m jax; 05-05-2011 at 17:33.

16. 4 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم چند تا عکس بنز تا بعضیا که به پیچ و مهره ی اصل کره یا فرانسه روی ماشیناشون مینازن کمی در تفکراتشون تجدید نظر کنند!
    دوست عزیز من نگفتم ماشین ایرانی بده. من اصلا خودم ماشین ندارم! من اصلا د رحدی نیستم که نظر بدم در مورد ماشین ایرانی!

من فقط گفتم کیفیت ساخت پژو 405 فرانسوی و پراید کیا اصلا کره از نمونه ایرانیش بیشتره ..هم عمر موتورشون هم کیفیت قطعات به کا ررفته....

حالا شما عکس شاسی له شده میزاری چه ربطی داشت اصلا

ناراحت نشیها ولی من اصلا منظورم این نیست که ماشین ایرانی خدایی نکرده بده!

من فقط به یاد پژو 405 هایی که آتیش م یگرفتن و یا زود قطعات موتور و داخلی خراب میشد من بخاطر اون میگم

ماشین ایران یخیلی هم خوبه

این بوگاتی ویرون الان 1 ملیارد و خورده ای قیمتشه و مچاله شده .. منظورم از این عکس اینه که مچاله شدن ماشین ربطی به کیفیت قطعات داخلی و موتور که من منظورم بود نداره

18. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •