تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: اورژانسی!مشکل در نصب ویندوز

داره خودمونی میشه sinjer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض اورژانسی!مشکل در نصب ویندوز

با سلام خدمت دوستان و اعضای سایت p30world
    من یک مشکل در نصب انواع ویندوزها دارم.البته نه این که بلد نباشم ویندوز نصب کنم ولی این مشکل هر از گاهی برای من پیش میاد.مشکل من اینه:
    من موقعی که میخوام یه ویندوز جدید نصب کنم عادت دارم که درایو ویندوز رو کلاٌ پاک میکنم و یه درایو جدید میسازم.بعضی مواقع که درایو رو پاک میکنم کل درایو ها پاک می شن در حالی که اصلا من اون درایوها رو انتخاب نکرده بودم و شرمنده برخی دوستام میشم که براشون ویندوز نصب میکنم. حقیقتش نمیدونم این مشکل از کجاست.در ضمن این مشکل دوبار برام ایجاد شده یه بار واسه خودم و بار دوم واسه دوستام.واسه خودم میخواستم درایو ویندوز رو فرمت کنم یهو کل هاردم فرمت شد در حالی که چنین چیزی نمی خواستم.واسه دوستم هم درایو ویندوزشو حذف کردم یهو کل هاردش رفت!به نظر شما دوستان چیکار کنم؟2 روز دیگه هم باید یه ویندوز دیگه واسه دوستام نصب کنم.لطفا منو راهنمایی کنین.
    شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها رو به همه دوستان تسلیت میگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما نباید درایو را حذف کنید ، بلکه باید تنها آنرا فرمت کنید ، وقتی شما درایو را حذف میکنید آن قسمت هارد پارتشین بندیش از بین میره
    برای مثال در نصب ویندوز اکس پی وقتی ازتون میپرسه درایو را انتخاب کنید ، بعدش میگه فرمت سریع داشته باشه یا فرمت کامل که شما باید فرمت کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اعضای سایت p30world
    من یک مشکل در نصب انواع ویندوزها دارم.البته نه این که بلد نباشم ویندوز نصب کنم ولی این مشکل هر از گاهی برای من پیش میاد.مشکل من اینه:
    من موقعی که میخوام یه ویندوز جدید نصب کنم عادت دارم که درایو ویندوز رو کلاٌ پاک میکنم و یه درایو جدید میسازم.بعضی مواقع که درایو رو پاک میکنم کل درایو ها پاک می شن در حالی که اصلا من اون درایوها رو انتخاب نکرده بودم و شرمنده برخی دوستام میشم که براشون ویندوز نصب میکنم. حقیقتش نمیدونم این مشکل از کجاست.در ضمن این مشکل دوبار برام ایجاد شده یه بار واسه خودم و بار دوم واسه دوستام.واسه خودم میخواستم درایو ویندوز رو فرمت کنم یهو کل هاردم فرمت شد در حالی که چنین چیزی نمی خواستم.واسه دوستم هم درایو ویندوزشو حذف کردم یهو کل هاردش رفت!به نظر شما دوستان چیکار کنم؟2 روز دیگه هم باید یه ویندوز دیگه واسه دوستام نصب کنم.لطفا منو راهنمایی کنین.
    سلام ؛

بهتر بود توضیح میدادید چه کاری رو انجام میدید تا مشکلتون مشخّص بشه ( منظورم اینه که مشکلتون رو کلّی گفتید ، بگید از چه راهی میرید )

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من خیلی عادی ویندوز عوض میکنم.تو ویندوز 7 و XP موقعی که میگه میخواین درایو حذف کنین یا نه؟من فقط کلید حذف همون درایو رو میزنم و به بقیه درایو ها کاری ندارم.ولی بعضی مواقع اینطوری میشه.حتی موقعی که دستور فرمت درایو رو میدم تمام درایوها رو فرمت میکنه و همشو یکی میکنه.یعنی موقعی که ویندوز نصب شد فقط درایو C با حجم 160 گیگابایت میاد!!نمیدونم چیکارش کنم.اگه میتونین کمکم کنین.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من خیلی عادی ویندوز عوض میکنم.تو ویندوز 7 و XP موقعی که میگه میخواین درایو حذف کنین یا نه؟من فقط کلید حذف همون درایو رو میزنم و به بقیه درایو ها کاری ندارم.ولی بعضی مواقع اینطوری میشه.حتی موقعی که دستور فرمت درایو رو میدم تمام درایوها رو فرمت میکنه و همشو یکی میکنه.یعنی موقعی که ویندوز نصب شد فقط درایو C با حجم 160 گیگابایت میاد!!نمیدونم چیکارش کنم.اگه میتونین کمکم کنین.
    شما بابوت ویندوزسون هم تست کردین اگرنکردین با بوت سون فرمت کنیدبعدش اگرخواستین اکس پی نصب کنید سیدی اکس پی رو بزارین و نصب کنید بدون اینکه درایو مورد نظرودیگه فرمت کتید یا ازبرنامه های تحت سیدی بوت واسه فرمت کردن استفاده کنید مثل Hiren s Boot CD که ازتایپیک پایین میتونید آخرین ورژن دان کنیدیا Ultimate
    Boot CD

لینک Hiren s Boot CD

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

چرا حذف؟ فرمت می کنی و ...

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پس شما دوستان پیشنهادتون اینه که درایو رو حذف نکنم و فقط فرمت کنم؟یعنی فرقی بین این دو نیست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس شما دوستان پیشنهادتون اینه که درایو رو حذف نکنم و فقط فرمت کنم؟یعنی فرقی بین این دو نیست؟
    سلام ؛

دوست عزیز حذف درایو ( حذف پارتیشن ) تو اینجور مواقع به هیچ وجه کار درستی نیست.
    شما تا اونجا که من فهمیدم میومدی پارتیشن بندی هارد رو تغییر میدادی ، در حالیکه این کار فقط برای مواقع ضروری مثل بد سکتور گیری هارد یا تغییر سایز درایوهاتون به کار میاد ؛ در حالیکه با فزرمت کردن فقط میاین اطّلاعات درایو مورد نظرتون رو پاک میکنید و به آرایش سخت افزاری هارد کاری ندارید ( اینم فرقش )
    شما درایو ویندوز رو فقط لازمه format کنید و بعدش ویندوزتون رو نصب کنید.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حالا جوابمو گرفتم .ممنون.دیگه درایو رو حذف نمیکنم و فقط فرمت میکنم.از راهنمایی تون هم سپاسگزارم.ولی یه سوال برای من هنوز باقیه و اون اینه که من یه بار واسه خودم خواستم ویندوز نصب کنم.درایو C رو فرمت کردم درایو D هم باهاش فرمت شد!نمیدونم مشکل از کجا بود.یه بار دیگه هم خواستم درایو C رو فرمت کنم ولی کل هارد دیسک فرمت شد! هنوز هم نمیدونم علتش چیه.به هر حال از راهنمایی تون سپاسگزارم.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حالا جوابمو گرفتم .ممنون.دیگه درایو رو حذف نمیکنم و فقط فرمت میکنم.از راهنمایی تون هم سپاسگزارم.ولی یه سوال برای من هنوز باقیه و اون اینه که من یه بار واسه خودم خواستم ویندوز نصب کنم.درایو C رو فرمت کردم درایو D هم باهاش فرمت شد!نمیدونم مشکل از کجا بود.یه بار دیگه هم خواستم درایو C رو فرمت کنم ولی کل هارد دیسک فرمت شد! هنوز هم نمیدونم علتش چیه.به هر حال از راهنمایی تون سپاسگزارم.
    شما همیشه با بوت ویندوز7 عمل فرمت انجام بدین امکان خطاش کمتره

12. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •