سلام دوستان .
من به تازگی به جمع شما پیوستم
حدود 1 ماه پیش یه کارت گرافیک GForce Gt 240 دستم رسیده .
می خواستم یه توضیح کامل از عملکردش بدونم و این که کلاً گرافیک خوبیه یا نه ؟
راستی ! برندش چیه ؟ ( Zotac , ... ) ؟
کمک کنید ممنون میشم ...![]()
سلام دوستان .
من به تازگی به جمع شما پیوستم
حدود 1 ماه پیش یه کارت گرافیک GForce Gt 240 دستم رسیده .
می خواستم یه توضیح کامل از عملکردش بدونم و این که کلاً گرافیک خوبیه یا نه ؟
راستی ! برندش چیه ؟ ( Zotac , ... ) ؟
کمک کنید ممنون میشم ...![]()
اول ورودتون رو از طرف دیگر اعضای انجمن تبریک میگم.
دوم اینکه این کارت با دو نوع حافظه ارائه میشه(DDR3 & DDR5).شما میتونی با یه سرچ کوچیک همه چیز رو در باره این کارت بفهمی.برای راهنمایی و نظر دقیق شما به چند سوال زیر پاسخ بدید:
1.آیا اهل گیم هستید یا خیر و اگه بله در چه حدی؟
2.نوع دقیق کارت از لحاظ برند و نوع حافظه؟
3.قطعات دیگر سیستم؟
اما از لحاظ کلی این کارت یه کارت کاملآ معمولیه و برای رزولیشن های بالا و بازیهای سنگین مناسب نیست.
یادم رفت بنویسم !
کارت گرافیک : GForce GT 240 1 Gig DDR3
سی پی یو : Intel (R) Core (TM) Duo CPU E7500
رم : 2 تا Apacer 2 Gigمادربورد : ASUS P5P43TD
فقط برای گیم خریدم این سیستم رو ! چون گیمر هستم و بازی های در حد Call Of Duty و GTA IV می کنم ...
کل سیستم من شد 800 تومان ( بودجه ام برای سیستم محدود بود )
با این پول سیستم خوبی خریدم ؟
Last edited by ma3oud98; 03-05-2011 at 20:52.
این سیستمی که شما نوشتی حدود 500 یا کمتر میرزه.و برای بازی سیستم مناسبی نیست.
Last edited by high-end; 03-05-2011 at 21:32.
رو چه رزولیشنی بازی میکنید . برای بازی در رزولیشن های بالا اگه بخواهید افت فریم نداشته باشید باید کارت قوی تری انتخاب کنید
منظور از روزلیشن همون سایز تصویر مانیتور ( مثلا روی 1024 * 768 تنظیم کردم ) هست ؟
یه سیستم پیشنهادی دیگه با قیمت 800 تومن برام می نویسید ؟
ممنون میشم ...
شما میشه بگی چه جوری فهمیدی که 500 میارزه.برای مثال ممکنه که یه صفحه نمایش 700 تومنی داشته باشه.لطفآ اول اطلاع کامل حاصل کنید بعد نظر بدید.![]()
یکی از مهمترین قطعات که صفحه نمایش باشه رو نگفتی.این سیستمی که خریدی بد نیست اما با توجه به اینکه برای گیم میخوای استفاده کنی بهت جواب نمیده.در مورد سیستم هم اینجا جاش نیست.شما تو انجمن مربوطه یه تاپیک بزن تا دوستان راهنمایی کنند.اگر هم که خریدی باید یه کارت گرافیک مناسب (حداقل GTS 450 ) و یه پاور مناسب تهیه کنی.شما دقیق(صغحه نمایش،پاور و بوجه) بگو که چه قطعاتی داری تا راهنماییت کنم.![]()
کارت گرافیک نسبتا خوبیه، MAFIA II، COD5، RE5، PES2011 رو تست کردم روش و خوب جواب داده. کارت گرافیک قوی ای نیست اما ضعیف هم نیست. از مزایاش میشه به HDMI و 3Dش اشاره کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)