تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: W8 - نخستین گوشی واکمن اندرویدی سونی اریکسون

  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    پست ها
    59

    پيش فرض W8 - نخستین گوشی واکمن اندرویدی سونی اریکسون

    واحد خبر mobile.ir : کمپانی سونی اریکسون نخستین گوشی مبتنی بر اندروید از سری گوشی های واکمن خود را معرفی نمود. این گوشی -- با نام W8 -- تقریباً بطور کامل مشابه گوشی Xperia X8 سونی اریکسون است با این تفاوت که گوشی W8 در رنگ های فانتزی عرضه شده و لوگوی WALKMAN بر روی آن خودنمایی می کند. گوشی W8 به عنوان یک گوشی واکمن همراه با یک هدست استریو MH410 به کاربر عرضه خواهد شد.

    گوشی W8 همانند گوشی Xperia X8 به یک دوربین 3.2 مگاپیکسلی با قابلیت فیلم برداری VGA، صفحه نمایش 3 اینچی با رزولوشن 320x480 پیکسل، پردازنده 600 مگاهرتزی، 128 مگابایت حافظه داخلی و 168 مگابایت RAM مجهز است. گوشی W8 از کارت حافظه microSD تا ظرفیت 16 گیگابایت پشتیبانی می کند.

    از نظر نرم افزاری گوشی W8 مجهز به نسخه 2.1 سیستم عامل اندروید گوگل -- ملقب به Eclair -- است. این درحالیست که بسیاری از گوشی های هوشمند اندرویدی جدید به نسخه 2.2 (Froyo) و یا 2.3 (Gingerbread) مجهزند. البته گوشی Xperia X8 که در ابتدا با نسخه 1.6 سیستم عامل اندروید به بازار ارائه شد نیز قابلیت ارتقاء به نسخه 2.1 اندروید را داراست.


    گوشی W8 سونی اریکسون در سه ماهه دوم سال 2011 ابتدا در کشورهای چین، هند، اندونزی، مالزی، فیلیپین، هنگ کنگ، سنگاپور، تایلند و تایوان در رنگ هایی جذاب به بازار عرضه می شود.


    منبع: mobile.ir

  2. این کاربر از jim_jahangir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •