تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: انتخاب پردازنده مناسب

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض انتخاب پردازنده مناسب

سلام دوستان من بین پردازنده i3 , i5 , i7 گیر افتادم . کدام را باید برای کارم بگیرم ؟
    کار با افیس و اتوکد و مطلب و ویژیال بیسیک و اهنگ و موزیک و بازی .
    تا حالا لپ تاپ و کامپیوترم سیلیکونی بودن از این تک هسته ای ها روشم xp بود از بس فایل های مختلف را با هم باز می کردم خیلی کند می شد . مثلا در حین کار با ورد کپی می کردم و اهنگ می گذاشتم و تو اینترنت چرخ می زدم .
    یا مثلا در حین بازی اهنگ گوش می کردم یا صفحه را کوچک می کردم و چند فایل حجیم را کپی .
    حالا موندم کدام پردازنده را بگیرم که رایانم فریز نشه برای مثال ورد را که باز می کردم چندین صفحه با عکس و متعلقات توش می ذاشتم رایانم سرعتش خیلی کم می شد .
    ایا پردازنده مهمه یا رم هم باید قوی بگیرم ؟
    شما چه پردازنده و رمی را معرفی می کنید . فقط حواستون باشه که ویندوز ٧ روش نصب می کنم .
    بازی های مورد علاقم just cause 2 , gta , کلا بازی های سوم شخص . علاقه به دیدن فیلم های hd دارم . کارم با اتوکد و مطلب و ویژیال بسیک در حد کارهای نیمه سنگین هست .
    نمی خوام رایانه کم بیاره یا سرعتش کم بشه یا فریز بشه .
    با تشکر منتظرم

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان من بین پردازنده i3 , i5 , i7 گیر افتادم . کدام را باید برای کارم بگیرم ؟
    کار با افیس و اتوکد و مطلب و ویژیال بیسیک و اهنگ و موزیک و بازی .
    تا حالا لپ تاپ و کامپیوترم سیلیکونی بودن از این تک هسته ای ها روشم xp بود از بس فایل های مختلف را با هم باز می کردم خیلی کند می شد . مثلا در حین کار با ورد کپی می کردم و اهنگ می گذاشتم و تو اینترنت چرخ می زدم .
    یا مثلا در حین بازی اهنگ گوش می کردم یا صفحه را کوچک می کردم و چند فایل حجیم را کپی .
    حالا موندم کدام پردازنده را بگیرم که رایانم فریز نشه برای مثال ورد را که باز می کردم چندین صفحه با عکس و متعلقات توش می ذاشتم رایانم سرعتش خیلی کم می شد .
    شما چه پردازنده و رمی را معرفی می کنید . فقط حواستون باشه که ویندوز ٧ روش نصب می کنم .
    بازی های مورد علاقم just cause 2 , gta , کلا بازی های سوم شخص . علاقه به دیدن فیلم های hd دارم . کارم با اتوکد و مطلب و ویژیال بسیک در حد کارهای نیمه سنگین هست .
    نمی خوام رایانه کم بیاره یا سرعتش کم بشه یا فریز بشه .
    با تشکر منتظرم
    شماازپردازندهای سری جدیداینتل سندی بریج میتونید استفاده کنید درضمن پردازنده ازرم هم واسه پردازش مهمتره مثلا
    intel i5 2500k 1155 واسه شما خوبه
    Last edited by jafarian; 03-05-2011 at 11:07.

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر بخوام سیستمم واسه ٥ یا ٧ سال دیگم همین طور قوی باشه ایا باز هم این i5 کافیه ؟ بهتر نیست i7 بگیرم ؟
    ویندوز ٧ چند سال دیگه توسط مایکروسافت پشتیبانی نمیشه . ایا این پردازنده واسه سیستم عامل اینده مایروسافت مناسب هست ؟ ضعیف نباشه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر بخوام سیستمم واسه ٥ یا ٧ سال دیگم همین طور قوی باشه ایا باز هم این i5 کافیه ؟ بهتر نیست i7 بگیرم ؟
    ویندوز ٧ چند سال دیگه توسط مایکروسافت پشتیبانی نمیشه . ایا این پردازنده واسه سیستم عامل اینده مایروسافت مناسب هست ؟ ضعیف نباشه ؟
    دررابطه باسئوال اولتون که به مراتب i7 بهتره امابه همون نسبتم قیمتش بالاتره واسه ساپورت ویندوز بعدی مایکروسافتم هیچ مشکلی نداره راحت ساپورت میکنه اختلاف قیمتشونم 127 تومن میشه یک بنچمارکم ازاین دوcpu پایین میزارم زیادتفاوتی نداره تو این سایت ازلحاظ قدرت

لینک بنچمارک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by jafarian; 03-05-2011 at 11:32.

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از راهنمایی تان بسیار متشکر . ولی اگر بخواهم لپ تاپ بگیرم ان وقت کدام پردازنده بهتر است ؟
    i5 460 , i7 26###

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از راهنمایی تان بسیار متشکر . ولی اگر بخواهم لپ تاپ بگیرم ان وقت کدام پردازنده بهتر است ؟
    i5 460 , i7 26###
    اگه محدودیت بودجه ندارید i7 26xx

9. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بستگی به بودجه داره. اگه اصلا محدودیت بودجه ندارید مشخصه که i7.

بهتره از ظرفیت رم نزنید، سیستم باید متعادل باشه. ولی فکر نکنم رم گرون قیمت با فرکانس بالا زیاد به کار شما بیاد.

11. این کاربر از Mezzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خودم می خواستم یه i5 با رم ٤ بگیرم ولی از نظر بودجه می تونم ٣٠٠ تومن بیشتر بدم چون واقعا ارزش داره . این i7 تا ٥ سال دیگه مناسب هست یا نه چون ٥ سال دیگه دویاره عوضش می کنم . اگه i5 بگیرم تقریبا چند سال دیگه مناسبه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خودم می خواستم یه i5 با رم ٤ بگیرم ولی از نظر بودجه می تونم ٣٠٠ تومن بیشتر بدم چون واقعا ارزش داره . این i7 تا ٥ سال دیگه مناسب هست یا نه چون ٥ سال دیگه دویاره عوضش می کنم . اگه i5 بگیرم تقریبا چند سال دیگه مناسبه ؟
    به نظرم همون i5 که معرفی کردم بگیرین مابقیشم بزارین رم بگیرین خیلی بهتره 3 تا 4 سالم ساپورتین یا صبرکنید پردازنده های جدید AMD به نام Bulldozer وارد بازاربشه بعد اقدا م به خرید کنید اما اگر عجله دارین همون i5 واسه شما کافیه

اینم یک بنچمارک دیگه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه esoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام...خواستم بدونم غیر از دفترچه مادر برد راهه دیگه ای هست که بشه فهمید تا چه ظرفیت cpu میتونم نصب کنم.مادربوردم elitegroup سیپیوم هم intel pentium4/celeron 2.6MHZ
    Last edited by esoo; 04-05-2011 at 19:34.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •