سلام
میخوام کارت گرافیکوتعویض کنم
DDR2
Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-ES2C v1
CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 1600 MHz
گرافیک فعلی:NVIDIA GeForce 7100 GS
رم: 1 گیگ
تاچه گرافیکی میتونم بگیرم قیمت هم درحد130واسه بازی میخوام
سلام
میخوام کارت گرافیکوتعویض کنم
DDR2
Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-ES2C v1
CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 1600 MHz
گرافیک فعلی:NVIDIA GeForce 7100 GS
رم: 1 گیگ
تاچه گرافیکی میتونم بگیرم قیمت هم درحد130واسه بازی میخوام
5670 1گیگ ddr5 dx11
حدود 130 باید باشه
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
اگر یه cpu هم بگیری نور الا نو رمیشه یه 5700 میتون 70 تومن بگیری
فقط احتیاج به پاور هم پیدا می کنی اکگ رپاورت ریل نیست یه 400 وات ریل احیتاج پیدا میکنی
کلا از کجا میشه فهمید که مادربرد تا چقدر گرافیکو میکشه؟
از ساپورت لیستش که خود سازنده تو سایتش گذاشته..
اگه PCI Express16x ساپورت باشه یعنی تمام کارتهای گرافیک فعلی روش سوار میشهکلا از کجا میشه فهمید که مادربرد تا چقدر گرافیکو میکشه؟
یه زحمت بکشین بگین تا چقدر میکشه ممنون میشم . چون تو دفترچه راهنماشم چیزی نگفته . اینم مدلشه.
PT880 Pro-A7 Combo BIOSTAR
مادربرد شما یه اسلوت8x agp که برای نسل قبلی کارت گرافیکها بود داره و یک اسلوت pci express
با مشخصات x PCI-Extreme Slots
تو سایتش چیزی ننوشته بود فقط ساپورت لیست cpu رو زده بود .حالا منتظر باشید اساتید فن بیان نظر بدن.
![]()
اینجا کنفرانس مطبوعاتی نیست که اساتید فن بیان توش حضور داشته باشندحالا منتظر باشید اساتید فن بیان نظر بدن.
بله یک اسلات 8x agpبرای گرافیک داره یک اسلات PCI Express1x
سیستمه شما ضعیفه.حداقل رمتونو افزایش بدین.
منظورم این بود که بیان بگن که pci express 1x که این مادربرد داره آخرین کارتی که ساپورت میکنه چه کارتیه!
چون شما گفتی اگر x16 باشه اسلوت همه کارتها رو ساپورت میکنه خو ب این مادربرد که x1 اسولتش باید یه نفر
به این دوستمون بگه دیگه آخرین کارت یکه ساپورت میکنه چه کارتیه ...من که نمیدونستم برا ی همین گفتم اساتید فن بیان بگن ...
Last edited by Saeed System; 02-05-2011 at 12:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)