تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما آیا آزمون های سنجش مفید هستند؟

راي دهنده
13. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله خیلی مفیده

3 23.08%
  • تقریبا مفیده

5 38.46%
  • نه زیاد

3 23.08%
  • اصلا به درد نمی خوره

2 15.38%
نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: تاپیک آزمون های آزمایشی سنجش

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض تاپیک آزمون های آزمایشی سنجش

سلام
    دیدم همچین تاپیکی نیست و جاش خالیه.
    دوستان اگه سوال یا مواردی درباره ی ازمون های آزمایشی سنجش دارن تو این تاپیک مطرح کنن

---------- Post added at 06:11 AM ---------- Previous post was at 06:07 AM ----------

گفتم تاپیک رونق بگیره اول خودم یه سوال بکنم:

به نظر شما میتونم به رتبه ای که تو جامع سنجش آوردم اعتماد کنم؟ واقعیه یا ...
    منظورم رتبه ای هست که پیش بینی می کنه تو کنکور بیارم.
    Last edited by tariran0; 30-04-2011 at 05:18.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جامع 2 سنجش در تاریخ 23/2/90

جامعه آماری مربوط به آزمون 1 جامع:
    تعداد داوطلبان در گروه آزمايشي:68302
    داوطلبان ریاضی در شهر اراک :400
    داوطلبان ریاضی در استان مرکزی:655
    داوطلبان ریاضی در سهمیه منطقه 2 :26733

3. این کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آزمون جامع 3 سنجش:
    جمعه 20 خرداد 90. در سراسر کشور.

دوستان نظرات ، بحث ها ، سوالات و ... همه چی رو راجع به آزمونای سنجش اینجا بزارید.
    درباره ی سطح سوالات. کارنامه ها . سوالات شما. و.....

5. این کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه spider_man5225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

امروز به توصیه ی آقای حسینیان تو فرصت برابر از فیزیک شروع کردم و سریع خیلیاشو زدم و آخرشم اصلا وقت کم نیوردم و تازه 10-15 دقیقه هم اضافی اوردم و رو مهندسی معکوس پیاده کردم نتیجشم 2-3 درصد تو ادبیاتو 1.5 درصد تو ریاضی بود. اما...
    وقتی اومدم خونه و جوابای فیزیکو بشمارم دیدم وای 9 تا سوال ماستی فیزیکو غلط زدم اونم واسه چی؟.........
    یا صفر نزاشتم یا صفر گذاشتم یا به جای 3000 میلی گرم در اوردم 3 کیلو گرم و همون سه رو زدم.
    میگما تو کنکور تا جایی که من حل کردم اصلا زیاد به این میلی و ... گیر نمیده و از واحد ها ی متداول استفاده میکنه ولی سنجش هی میده میلی گرم و ....
    سوالای سنجش یکم ماست تر از کنکوره ولی این ریزه کایاش به نظر من بیشتره مثلا اونجا واسه محدوده ی بردار برایند اورده بود
    بین 21 و 5 یکی به جای بزرگتر،بزرگتر-مساوی ..!!! که چون اولی روگزینه اول اورده بود بنده همچو برق و باد همون اولی رو زدم که غلط بود..
    به نظر خوتون این سوال فیزیک بود یا ریاضی؟
    یا سوال دوم فیزیک سرعت که واسه کمیت های وابسته ی دیفرانسیل بود رو اورده بود.
    نامردی بود.
    شیمیشم که محاسباتی کم داشت و میدونم اکثرا بالای 60 شدن.
    سوالای ریاضیش پراکنگیش منو گیج کرد یعنی جای سوالا خوب چیده نشده بود.مثلا حد کی 3-4 سوال اول باید میبود افتاده بود وسطا ولی سوالای ریاضیبا این که چند تاش از سالای قبل بود ولی بد نبود و خوب بود.
    ادبیاتش که در کل فقط میگم مزخرفه با اون توجیهشون تو پاسخنامه"چون گزینه ی 2 دارای این شرط است پس:
    .
    .
    گزینه 2 درست است"(نه بابا راست میگی چه نکته ی باریکی بود)
    عربیش خیلی عالیه شبیه خود خود کنکور
    دینیش سوالای سالهای پیش بو با تغییر نسبی(تابع و متبوعش منو گیج کرد.یوسف و مریمشو باز غلط زدم(این تو کتاب هستش؟)،اون سوال "در هنگام اومدن پیامبر امت چیکار میکردن؟"مسخره بود (دقت کنید))
    انگلیسیشم من دو تاریدینگشو نمیزنم ونمیدونم چطور بودت اما کلوز و 10 تا اولی مناسب بودن.

ممنون از توجهتون

7. این کاربر از spider_man5225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امروز به توصیه ی آقای حسینیان تو فرصت برابر از فیزیک شروع کردم و سریع خیلیاشو زدم و آخرشم اصلا وقت کم نیوردم و تازه 10-15 دقیقه هم اضافی اوردم و رو مهندسی معکوس پیاده کردم نتیجشم 2-3 درصد تو ادبیاتو 1.5 درصد تو ریاضی بود. اما...
    وقتی اومدم خونه و جوابای فیزیکو بشمارم دیدم وای 9 تا سوال ماستی فیزیکو غلط زدم اونم واسه چی؟.........
    یا صفر نزاشتم یا صفر گذاشتم یا به جای 3000 میلی گرم در اوردم 3 کیلو گرم و همون سه رو زدم.
    میگما تو کنکور تا جایی که من حل کردم اصلا زیاد به این میلی و ... گیر نمیده و از واحد ها ی متداول استفاده میکنه ولی سنجش هی میده میلی گرم و ....
    سوالای سنجش یکم ماست تر از کنکوره ولی این ریزه کایاش به نظر من بیشتره مثلا اونجا واسه محدوده ی بردار برایند اورده بود
    بین 21 و 5 یکی به جای بزرگتر،بزرگتر-مساوی ..!!! که چون اولی روگزینه اول اورده بود بنده همچو برق و باد همون اولی رو زدم که غلط بود..
    به نظر خوتون این سوال فیزیک بود یا ریاضی؟
    یا سوال دوم فیزیک سرعت که واسه کمیت های وابسته ی دیفرانسیل بود رو اورده بود.
    نامردی بود.
    شیمیشم که محاسباتی کم داشت و میدونم اکثرا بالای 60 شدن.
    سوالای ریاضیش پراکنگیش منو گیج کرد یعنی جای سوالا خوب چیده نشده بود.مثلا حد کی 3-4 سوال اول باید میبود افتاده بود وسطا ولی سوالای ریاضیبا این که چند تاش از سالای قبل بود ولی بد نبود و خوب بود.
    ادبیاتش که در کل فقط میگم مزخرفه با اون توجیهشون تو پاسخنامه"چون گزینه ی 2 دارای این شرط است پس:
    .
    .
    گزینه 2 درست است"(نه بابا راست میگی چه نکته ی باریکی بود)
    عربیش خیلی عالیه شبیه خود خود کنکور
    دینیش سوالای سالهای پیش بو با تغییر نسبی(تابع و متبوعش منو گیج کرد.یوسف و مریمشو باز غلط زدم(این تو کتاب هستش؟)،اون سوال "در هنگام اومدن پیامبر امت چیکار میکردن؟"مسخره بود (دقت کنید))
    انگلیسیشم من دو تاریدینگشو نمیزنم ونمیدونم چطور بودت اما کلوز و 10 تا اولی مناسب بودن.

ممنون از توجهتون
    منم دقیقا از همون اشتباه ها خیلی کردم
    دیگران دوستان هم بحثای سنحششون رو بیارن اینجا

راستی شما قبلا هم سنجش دادید؟ نسبت به قبلی چه جور بود؟ راحت تر یا سخت تر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •