امروز به توصیه ی آقای حسینیان تو فرصت برابر از فیزیک شروع کردم و سریع خیلیاشو زدم و آخرشم اصلا وقت کم نیوردم و تازه 10-15 دقیقه هم اضافی اوردم و رو مهندسی معکوس پیاده کردم نتیجشم 2-3 درصد تو ادبیاتو 1.5 درصد تو ریاضی بود. اما...
وقتی اومدم خونه و جوابای فیزیکو بشمارم دیدم وای 9 تا سوال ماستی فیزیکو غلط زدم اونم واسه چی؟.........
یا صفر نزاشتم یا صفر گذاشتم یا به جای 3000 میلی گرم در اوردم 3 کیلو گرم و همون سه رو زدم.
میگما تو کنکور تا جایی که من حل کردم اصلا زیاد به این میلی و ... گیر نمیده و از واحد ها ی متداول استفاده میکنه ولی سنجش هی میده میلی گرم و ....
سوالای سنجش یکم ماست تر از کنکوره ولی این ریزه کایاش به نظر من بیشتره مثلا اونجا واسه محدوده ی بردار برایند اورده بود
بین 21 و 5 یکی به جای بزرگتر،بزرگتر-مساوی ..!!! که چون اولی روگزینه اول اورده بود بنده همچو برق و باد همون اولی رو زدم که غلط بود..
به نظر خوتون این سوال فیزیک بود یا ریاضی؟
یا سوال دوم فیزیک سرعت که واسه کمیت های وابسته ی دیفرانسیل بود رو اورده بود.
نامردی بود.
شیمیشم که محاسباتی کم داشت و میدونم اکثرا بالای 60 شدن.
سوالای ریاضیش پراکنگیش منو گیج کرد یعنی جای سوالا خوب چیده نشده بود.مثلا حد کی 3-4 سوال اول باید میبود افتاده بود وسطا ولی سوالای ریاضیبا این که چند تاش از سالای قبل بود ولی بد نبود و خوب بود.
ادبیاتش که در کل فقط میگم مزخرفه با اون توجیهشون تو پاسخنامه"چون گزینه ی 2 دارای این شرط است پس:
.
.
گزینه 2 درست است"(نه بابا راست میگی چه نکته ی باریکی بود)
عربیش خیلی عالیه شبیه خود خود کنکور
دینیش سوالای سالهای پیش بو با تغییر نسبی(تابع و متبوعش منو گیج کرد.یوسف و مریمشو باز غلط زدم(این تو کتاب هستش؟)،اون سوال "در هنگام اومدن پیامبر امت چیکار میکردن؟"مسخره بود (دقت کنید))
انگلیسیشم من دو تاریدینگشو نمیزنم ونمیدونم چطور بودت اما کلوز و 10 تا اولی مناسب بودن.

ممنون از توجهتون