تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: دارم بدبخت میشم

داره خودمونی میشه sarab_kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض دارم بدبخت میشم

من لپتاپ ایسر 5742gگرفتم که روش ویندوز 7 نصب کردم که اونم اکتیو نشده بود.دیشب ویندوزم بالا نیومذ.بناچار روش یه وینئوز xp نصب کردم.ولی اتفاق عجیب اینه که پارتیشنهای قبلیمو نمیشناسه و اطلاعاتم نیست و درایوایی که داره میگه باید فرمت کنه تا بخونه.منم اگه فرمت کنم خب اطلاعاتم میپره.موندم حالا چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه pooladi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام.این دیگه چ عنوانیه!!!
    خدا نکنه بدبخت بشی! xp رو وری کدام داریو نصب کردی؟ همون ک سون روش بوده؟ فرمت هم کردی؟ تغییر فرمت(fat ntfs) پارتیشن هم دادی؟حالا کدوم پارتیشن قبلی رو نمیشناسه؟
    یه مقدار دقیق تر توضیح بده تا بهتر راهنمایت کنیم

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من لپتاپ ایسر 5742gگرفتم که روش ویندوز 7 نصب کردم که اونم اکتیو نشده بود.دیشب ویندوزم بالا نیومذ.بناچار روش یه وینئوز xp نصب کردم.ولی اتفاق عجیب اینه که پارتیشنهای قبلیمو نمیشناسه و اطلاعاتم نیست و درایوایی که داره میگه باید فرمت کنه تا بخونه.منم اگه فرمت کنم خب اطلاعاتم میپره.موندم حالا چیکار کنم؟
    فضای درایوهاهمگی پرن یا خالی نشون میده؟ شاید سیستمتون ویروس گرفته ازطریق منوی ران ویندوز هم ببینید باز نمیشه اگربه ویندوزلایو هم دسترسی دارین چک کنید

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

به این که بد بختی نمی گن !
    خب دوباره 7 نصب کن ، اگر اطلاعات مهم هست می تونی از یک سیستم عامل لایو مثل ویندوز یا لینوکس وارد شی و اطلاعات مهم رو برروی هارد اکسترنال ذخیره کنی...

هرچند مثلا میتونی با نرم افزار هایی مثل MiniTool Partition Wizard Professional Edition, ویا acronis بدون از دست رفت اطلاعات فرمت رو دست کاری کنی... اما ریسک داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    درايو c

پيش فرض

شما باید از ویندوز اصلی نسخه پشتیبان می گرفتی.

اینی که می ویندوزت بالا نیامد قضیه اش چه طوری بود.ویندوز از بیخ بالا نیامد یا وارد محیط گرافیکی نشدی؟؟؟

داره خودمونی میشه sarab_kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام.این دیگه چ عنوانیه!!!
    خدا نکنه بدبخت بشی! xp رو وری کدام داریو نصب کردی؟ همون ک سون روش بوده؟ فرمت هم کردی؟ تغییر فرمت(fat ntfs) پارتیشن هم دادی؟حالا کدوم پارتیشن قبلی رو نمیشناسه؟
    یه مقدار دقیق تر توضیح بده تا بهتر راهنمایت کنیم
    سلام شرمندم بابت تاخیرم.راستش بعضی اطلاعاتم امانته که این منو اذیت میکنه
    من اطلاعات سیستمیم ضعیفه ولی ساده میگم که کمکم کنین.من قبلا 5 تا درایو روی 7 داشتم ولی ویندوز xp که نصب کردم شده سه تا درایو که روی یکیش ویندوز نصب شده و طبیعتا فرمت شده به ntfs ولی دو تنا درایو دیکه رو باز نمیکنه یعنی اول میخاد که فرمت کنم
    فضای درایوهاهمگی پرن یا خالی نشون میده؟ شاید سیستمتون ویروس گرفته ازطریق منوی ران ویندوز هم ببینید باز نمیشه اگربه ویندوزلایو هم دسترسی دارین چک کنید
    مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاریه از یه ویروسه؟
    --------------------------------------------------------------------------------

به این که بد بختی نمی گن !
    خب دوباره 7 نصب کن ، اگر اطلاعات مهم هست می تونی از یک سیستم عامل لایو مثل ویندوز یا لینوکس وارد شی و اطلاعات مهم رو برروی هارد اکسترنال ذخیره کنی...
    دوباره 7 روش نصب کردم همین حالت پیش اومد سه تا درایو که دو تاشو فرمت میخاد تا باز بشه
    [QUOTE]شما باید از ویندوز اصلی نسخه پشتیبان می گرفتی.

اینی که می ویندوزت بالا نیامد قضیه اش چه طوری بود.ویندوز از بیخ بالا نیامد یا وارد محیط گرافیکی نشدی؟؟؟ [/
    QUOTE]
    نه کلا ویندوز بالا نمیومد یعنی بعد مارک ایسر صفحه سیاه میشد با یه چشمک زن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •