تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: ارور Display driver stopped responding and has successfully recovered

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ارور Display driver stopped responding and has successfully recovered

سلام. من ویندوز 7 دارم . الان 2 ماه هست که این مشکل برام پیش اومده و با تعویض ویندوز و همینطور نصب آخرین ورژن درایور گرافیک برطرف نشده!! گرافیکم 4670 هست. مثلا دارم با فایرفکس کار میکنم یهو مانیتور خاموش روشن میشه و اون پایین مینویسه Display driver stopped responding and has successfully recovered !! بعضی وقتهام مانیتور خاموش میشه و BLUE SCREEN میاد که باید ریست کنم!! قبلا اصلا اینجوری نبود! مشکل سخت افزاریه؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام. من ویندوز 7 دارم . الان 2 ماه هست که این مشکل برام پیش اومده و با تعویض ویندوز و همینطور نصب آخرین ورژن درایور گرافیک برطرف نشده!! گرافیکم 4670 هست. مثلا دارم با فایرفکس کار میکنم یهو مانیتور خاموش روشن میشه و اون پایین مینویسه Display driver stopped responding and has successfully recovered !! بعضی وقتهام مانیتور خاموش میشه و BLUE SCREEN میاد که باید ریست کنم!! قبلا اصلا اینجوری نبود! مشکل سخت افزاریه؟
    به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری شما بایوس مین آپدیت کنید وهمچنین درایورهای مادربوردتون بعدش یک ویندوز خام بدون نرم افزاراضافی نصب کنید کار کنید ببینید بازم پیغام میده درضمن قبل ازاینکه ویندوزنصب کنید این فایل ازاین مسیر که پایین گذاشتم اینجا آپلود کنید بهتر میشه کمک کرد

C:\Windows\Minidump

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بفرما دوست عزیز اینم فایل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم یه ماهه این مشکل رو دارم و همه کار کردم . الان دارم به نتایج جالبی میرسم. برو به آدرس زیر نتایج منو ببین :

کد:
    این مشکل یک مشکل بسیار شایعی است که اگر یک سرچ بکنی متوجه میشوی

5. این کاربر از ehsan500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخه واسه چی سیستم مون اینجوری شد احسان جان! منم تو بازی مشکل ندارم ولی با فایرفکس و اینترنت اسکپلورر اینطور میشه :(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آخه واسه چی سیستم مون اینجوری شد احسان جان! منم تو بازی مشکل ندارم ولی با فایرفکس و اینترنت اسکپلورر اینطور میشه :(
    ببين به احتمال 90% مشكل از تايمينگ رم هستش . شما هم مثل من برنامه cpu-z را نصب کن هر تایمینگی که اون نوشته (توی تب memory ) روی بایوست تنظیم کن . یا برو از دفترچه یا سایت رم کامپیوترت بهترین تایمینگ رو پیدا کن . من از دیروز یه چیز حدودی گذاشتم . فقط یه بار اینجوری شده . دفعه های قبل هر یه ساعت یکبار اینجوری می شد .
    رمت چیه ؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بفرما دوست عزیز اینم فایل

کد:
    شمابایوس مین آپدیت کن و آخرین ورژن دایرکست نصب کنیدوبابرنامه memtest رم سیستم چک کنیدلینک دانلودپایین قرارمیدم

لینک دانلودآخرین ورژن دایرکست
    کد:
    لینک دانلود برنامه memtest تحت بوت
    کد:
    Last edited by jafarian; 01-05-2011 at 07:21.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دقیقا همین مشکل رو با کارت گرافیک ATI 4870 داشتم.... به علاوه اینکه یک LED اخطار هم روی برد گرافیکم روشن میشد...

سیصد مدل درایور نصب کردم... درست نشد !!

ویندوز عوض کردم...!! درست نشد...!!

تو همه فرومها به التماس و درخواست افتادم... آخرش هم کسی کمکم نکرد...!!

بردمش برای گارانتی شرکت آواژنگ (( خیابون گاندی))

دو هفته بعد برای پیگری رفتم... میدونی چی شد...؟؟

بهم گفتند کارتت اصلا و ابدا درست نمیشه و چون این مدل کارت دیگه تو بازار نیست باید 60 تومن دیگه بدی تا یه کارت 5850 اور کلاک شده با برد گیگابایت بهم بدیم...

ما هم پول رو دادیم و کارت رو گرفتیم

فکر کنم شما هم باید همین کار رو بکنی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •