تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: دوربین های سری الفا، اره یا نه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه smagoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض دوربین های سری الفا، اره یا نه؟؟

سلام دوستان

دوستانی که سری الفا دارن، به دور از تعصب این دوربینهارو چطور ارزیابی میکنند؟؟

چرا قیمت این دوربینا اینقدر پایینه؟؟ مثلا A390 - 449$ و یا A230 - 334$ !!!!!!!!

ایا کیفیت عکسهای گرفته شده با این دوربینها واقعا در سطح DSRL هستند؟؟؟؟؟

برای یک نیمه حرفه ای این دوربین پیشنهاد میشه یا نه؟؟؟؟

میشه دوستان لطف کنند چند تا عکس که خودشون با این دوربین ها گرفتند رو اسنجا قرار بدن؟؟

با تشکر از همه

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام بر شما
    من خیلی در این مورد اطلاعی ندارم ولی میدونم بعضی از دوربین های پرفروش نیکون از سنسور های سونی استفاده میکنند.
    شاید علت قیمت پایینشون بحث رقابت اقتصادی باشه.
    توجه کنید که دوربین DSLR فقط بدنه نیست! لنز مهمترین نقش را داره.سونی رنج و کیفیت و بازار خوبی توی ایران نداره.
    البته یعضی از دوستان عکس های خوبی باهاش گرفتند.
    ولی من به شخصه بهتون پیشنهاد میکنم اگه علاقمند جدی هستید و به قول خودتون نیمه حرفه ای هستید به فکر نیکون یا کنون باشید.
    چقدر میخواید هزینه کنید؟به چه سبکی علاقمندید؟

3. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون
    ولی چون بودجم یکم محدوده، نمیتونم روی مدل های نیکون و کنون فکر کنم به دلیل قیمت بالاشون...

من میتونم حدود 500 تا 600 هزینه کنم. البته چون میخوام خارج از ایران خرید کنم قیمت جهانی مد نظرم هست...

همه مدل عکاسی میکنم ولی بیشتر تمرکرم روی عکاسی طبیعت و پرتره است

تا اونجایی که من تحقیق کردم به یه مدل نیکون ( D3100 ) و چند مدل سونی از جمله Alpha A390 و یه مدل SRL LiKE از فوجی ( Fujifilm Finepix HS10) رسیدم

حالا پیشنهاد شما چیه؟؟ چون این دوربینی که میخوام بگیرم اولین دوربین حرفه ایم محسوب میشه راحتیه کار هم مهمه واسم...

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

دوربین D3100 لرزشگیر دست نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوربین D3100 لرزشگیر دست نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    هیچ دوربینی نداره ، این لنز ها هستند که دارند
    البته یه سری که از رده خارجند دارند

پروفشنال Fox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرم سونی فقط پول اسمشو میخوره!
    هرچند نشریه amirican photo یکی از دوربینای سری آلفا رو خوب معرفی کرده بود، ولی به نظرم ، اون چیزی جز تبلیغ از اسپانسرشون نبود!!!
    ولی به نظر من توی دوربینای حرفه ای اول نیکن و بعد کنون حرف اول رو میزنن... همین! D:

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

هیچ دوربینی نداره ، این لنز ها هستند که دارند
    البته یه سری که از رده خارجند دارند
    دوربین های سری الفا دارن...

اگر لرزشگیر نداشته با کوچکترین حرکت عکس تار میشه؟؟!!!!!
    ارزونترین لنزی که لرزشگیر داشته باشه برای عکاسی طبیعت برای نیکون چقدره؟؟!!

به نظرم سونی فقط پول اسمشو میخوره!
    هرچند نشریه amirican photo یکی از دوربینای سری آلفا رو خوب معرفی کرده بود، ولی به نظرم ، اون چیزی جز تبلیغ از اسپانسرشون نبود!!!
    ولی به نظر من توی دوربینای حرفه ای اول نیکن و بعد کنون حرف اول رو میزنن... همین! D:

سونی قیمت دوربیناش خیلی پایینه!!!!
    در ضمن بعضی از دوربینهای نیکون از پردازنده های سونی استفاده میکنن...

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

جدیدا تمامی لنز های نیکون VR(Vibration reduse) دارند.
    ارزونترینشم حدودا140 تومن هست که به اسم 18-55 کیت همراه دوربین جدید D3100 به مشترکین ارائه میشه.

اگر بتونید کمبود حدود 100 تومن را جبران کنید و D3100 را خرید کنید بسیار معقولانه تر و بهتر است.

موفق باشی

10. 2 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

فکر کنم همین کارو کنم

مرسی از شما

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید برای جواب دادن به دوستمون یکم دیر شده باشه ولی با توجه به اسم تاپیک خواستم حرفهایی بزنم.
    من چندماهی میشه که دوربین آلفا 230 سونی رو که رده پایین ترین دوربین سری آلفا محسوب میشه خریدم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینکه فکر کنید شرکتی مثل سونی که سالهاست سنسور دوربین دیجیتال تولید میکنه و سالهاست دوربینهای دیجیتال در رده های مختلف تولید میکرده الان داره پول اسمشو میخوره واقعا بی انصافیه دوست عزیز. و اینکه میگین اول نیکون و بعد کنن هم تا حدودی تعصبیه. ببینید وقتی اسم این سه شرکت به میون میاد باید به چند نکته توجه کنید. اولا سونی در زمینه تولید بدنه اس ال آر تازه کار به حساب میاد در حالی که دو شرکت دیگر کارکشته هستن. دوما تجهیزات جانبی و لنز و .. دوربینهای کانن و نیکون در بازار فراوان تر و ارزانتره و این خودش جذب مشتری میکنه که البته این قضیه مربوط به کشور ما و شیوه فروش نمایندگی های سونی در ایران میشه. به دلیل قدیمی تر بودن نیکون و کنن عده زیادی از عکاسان و علاقه مندان به عکاسی به صورت ذاتی این دو برند رو معرفی میکنند و البته باید گفت که این دو برند واقعا هم محصولات عالی ای دارن. سونی با توجه به تازه وارد بودنش در دنیای عکاسی حرفه ای چشمش به دنبال کسانیه که اولین دوربین حرفه ای خودشون رو میخرن (مثل من) افرادی که یک پیش زمینه مثبت در مورد محصولات دیگر این شرکت دارن میتونن مشتریان خوبی برای سری آلفا باشن. مثلا خود من با پولی که داشتم ( با کمی بالا و پایین) میتونستم آلفا 230 سونی ، 1000 دی کنن و دی 3000 نیکون رو بخرم. ولی حتی با توجه به حرفه ای تر بودن بدنه های اون دو شرکت به خاطر علاقه شخصی سونی رو انتخاب کردم و صد البته هرگز هم پشیمون نیستم. کیفیت عکسهای دوربین من فوق العاده خوبه و در هم رده های خودش از هیچ کدوم کم نمیاره و اگرم اختلاف کیفیتی وجود داشته باشه به مقدار بسیار کم و در شرایط خاصی خودش رو نشون میده. توجه داشته باشین که سونی همیشه ثابت کرده ورودش به هیچ عرصه ای برای تفنن نیست و وقتی محصولی رو ارائه میده مطمئننا میشه روی اون محصول تا حدود زیادی حساب باز کرد. این رو هم در نظر داشته باشین که سنسور برخی مدلهای نیکون و ال سی دی برخی مدلهای کنن هم ساخت سونیه. و همچنین باطری برخی مدلهای این دو برند رو هم به لیست اضافه کنید. به طور کلی میشه گفت سونی سالهاست که از دور دستی بر آتش عکاسی حرفه ای داره ولی جدیدا این دست رو فعال تر کرده و خودش بدنه تولید میکنه. کیه که ندونه مدل موفق دی 300 نیکون با سنسور ساخت سونی اون تصاویر شگفت انگیز رو تولید میکنه.

خیلی پر حرفی کردم. در کل اگر دوستان سوالی داشتن در مورد سری آلفا تاجایی که بلد باشم در خدمتم

13. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •