شاید برای جواب دادن به دوستمون یکم دیر شده باشه ولی با توجه به اسم تاپیک خواستم حرفهایی بزنم.
من چندماهی میشه که دوربین آلفا 230 سونی رو که رده پایین ترین دوربین سری آلفا محسوب میشه خریدم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکه فکر کنید شرکتی مثل سونی که سالهاست سنسور دوربین دیجیتال تولید میکنه و سالهاست دوربینهای دیجیتال در رده های مختلف تولید میکرده الان داره پول اسمشو میخوره واقعا بی انصافیه دوست عزیز. و اینکه میگین اول نیکون و بعد کنن هم تا حدودی تعصبیه. ببینید وقتی اسم این سه شرکت به میون میاد باید به چند نکته توجه کنید. اولا سونی در زمینه تولید بدنه اس ال آر تازه کار به حساب میاد در حالی که دو شرکت دیگر کارکشته هستن. دوما تجهیزات جانبی و لنز و .. دوربینهای کانن و نیکون در بازار فراوان تر و ارزانتره و این خودش جذب مشتری میکنه که البته این قضیه مربوط به کشور ما و شیوه فروش نمایندگی های سونی در ایران میشه. به دلیل قدیمی تر بودن نیکون و کنن عده زیادی از عکاسان و علاقه مندان به عکاسی به صورت ذاتی این دو برند رو معرفی میکنند و البته باید گفت که این دو برند واقعا هم محصولات عالی ای دارن. سونی با توجه به تازه وارد بودنش در دنیای عکاسی حرفه ای چشمش به دنبال کسانیه که اولین دوربین حرفه ای خودشون رو میخرن (مثل من) افرادی که یک پیش زمینه مثبت در مورد محصولات دیگر این شرکت دارن میتونن مشتریان خوبی برای سری آلفا باشن. مثلا خود من با پولی که داشتم ( با کمی بالا و پایین) میتونستم آلفا 230 سونی ، 1000 دی کنن و دی 3000 نیکون رو بخرم. ولی حتی با توجه به حرفه ای تر بودن بدنه های اون دو شرکت به خاطر علاقه شخصی سونی رو انتخاب کردم و صد البته هرگز هم پشیمون نیستم. کیفیت عکسهای دوربین من فوق العاده خوبه و در هم رده های خودش از هیچ کدوم کم نمیاره و اگرم اختلاف کیفیتی وجود داشته باشه به مقدار بسیار کم و در شرایط خاصی خودش رو نشون میده. توجه داشته باشین که سونی همیشه ثابت کرده ورودش به هیچ عرصه ای برای تفنن نیست و وقتی محصولی رو ارائه میده مطمئننا میشه روی اون محصول تا حدود زیادی حساب باز کرد. این رو هم در نظر داشته باشین که سنسور برخی مدلهای نیکون و ال سی دی برخی مدلهای کنن هم ساخت سونیه. و همچنین باطری برخی مدلهای این دو برند رو هم به لیست اضافه کنید. به طور کلی میشه گفت سونی سالهاست که از دور دستی بر آتش عکاسی حرفه ای داره ولی جدیدا این دست رو فعال تر کرده و خودش بدنه تولید میکنه. کیه که ندونه مدل موفق دی 300 نیکون با سنسور ساخت سونی اون تصاویر شگفت انگیز رو تولید میکنه.
خیلی پر حرفی کردم. در کل اگر دوستان سوالی داشتن در مورد سری آلفا تاجایی که بلد باشم در خدمتم