سلام به همه دوستان و اساتید
من این بحث رو در انجمن سخت افزار مطرح کردم و به پیشنهاد یکی از دوستان در اینجا هم مطرح میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید
دوستان میخوام بدونم که وقتی ویندوز خراب میشه به شکلی که از طریق سی دی ویندوز نمیتونیم درایو C رو فرمت
کنیم و ویندوز رو نصب کنیم چند تا راه حل وجود داره ، من الان هر وقت این مشکل برام پیش میاد با نرم افزار آکرونیس
سیستم رو بوت میکنم و بعد از فرمت درایو C ویندوز رو نصب میکنم ، حالا دوستان لطف کنند و سایر راهها رو هم معرفی
بفرمایند و اگه یه توضیح کوچولو هم بدن که دیگه عالی میشه ، اگه توضیح دادن برای دوستان میسر نبود که هیچ ، اما لطف
کنند و تمام راههای ممکن رو معرفی کنند ( از دیسکت استارت آپ و سایر روشها )
با تشکر
و راهنمایی های دوستان
از cd هایرن میتونی استفاده کنی اون تو کلی برنامه داره که میتونی باهاش فرمت کنی
hiren boot
شمایک فلش بوت درست کنید هم میتونید ازطریق فلش ویندوزنصب کنیدوهم درایومورد نظرفرمت کنید
ممنون دوستان از لطفتون
حالا میشه لطف کنید و تمام راههای ممکن رو نام ببرید ،
بطور مثال از طریق نرم افزارهایی که برای این کار ساخته شدند و دیگه از طریق محیط داس
و یه سئوال : آیا موردی هست که هیچ نرم افزاری نتونه سیستم رو بوت و هارد رو فرمت کنه و تنها راه وارد شدن به محیط داس و
استفاده از فرمان F disk و فرمت در محیط داس باشیم .
این مورد مربوط میشه به انجمن نرم افزار.
مطمئنن اگر اونجا مطرح کنین به جوابهای بهتری میرسین.
حالا دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند

جواب بصورت نقل قول
.gif)
ولی سی دی های راه انداز مسلما دارای کاربرد می باشند. ولی وقتی ما در باره سی دی بوتی مثل Hiren صحبت می کنیم باید بدونیم حاوی تعداد زیادی از نرم افزار های مختلفه که هر کدوم کاربرده متفاوتی دارن. برای مثال تو ورژن های آخرش چیزی داره به نام Mini Windows XP که بعد از بوت شدن محیطی کاملا شبیه ویندوز در اختیارتون میزاره یا Acronis که با اون می تونید از هاردتون Backup بگیرین و یا کلونش کنین و یا نرم افزار های مدیریت مخصوص کمپانی هارد مثل Seagate یا Maxtor که به شما امکان عیب یابی و رفع آن، Low Level Format(عملی که برای هارد هایی که کمی قدیمی شدن و به صدا افتادن بسیار مفیده - ولی تمامی اطلاعات هارد بطور کلی از بین میره!-) و چندین و چند نرم افزار دیگه.